Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
20.10.2011 8:16:46
Mišáku, napsalas ten FCB dobře? Nejde mi to vyhledat.![]() |
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
20.10.2011 8:16:08
Ahoj holky.
Moni, doufám, že Vám bylinky, co poradila Acetom pomůžou. Já ťukám, my zatím očka dobrý, nikdy jsem tohle neřešila. Snad to nebude nějaký zánět a nebudou potřeba ATB. Nemá to malý náhodou třeba z toho vichorce, tady u nás poslední dobou pořád fučí. Včera tady celý den pršelo, tak jsme byly doma, taťku jsme měly v práci. Předevčírem jsem s A. taky nebyla venku, protože jsem měla doma L. ze školy. V pondělí přišla s teplotou, nebyla ani na mažoretkách, nechala jsem ji doma samotnou a šla jsem na chvíli s A. ven, alespoň nakoupit, nebyla jsem totiž dopoledne úmyslně s tím, že odpo půjdeme všichni. No a malá to nějak špatně nesla, i když nebyla doma sama poprvé, tak jsem druhý den byla doma s ní. Včera jsem jí pro jistotu ještě nechala, ale už jí nic nebylo, tak dneska šla. Asi byla přetažená a do toho to počasí...... Ty jo, MS na slipovku? No uvidíš, jaká bude příště, ale já teda měla zatím každou sado maso, že jsem nemohla vylézt ani z baráku:-( Jinak A. se začíná houpat na čtyřech, občas se jí podaří kleknout, ale jak jsem říkala, má to krapet otočené, jde ze sedu na bříško a pak na čtyři, možná ještě stihneme to lezení. Jinak holky, co jsou Vaši chlapi přes týden pryč - fakt smekám a ještě k tomu tři děti. Manža je teď pořád někde, zateplují u těch našich domek, do toho byl na mecheche přes noc a já s těma dvouma špuntama pořád sama a mám toho fakt plný brýle. Ještě jsme dodělávala s L. tu školu, vařila, pekla, poklízela a tu horu na žehlení, co tu mám už 3. týden a nemůžu se jí zbavit, jsem zvědavá, kdy zdolám ![]() Acetom ahojky, ty bláho, ty máš teda doma kus chlapa. ![]() ![]() ![]() Já jdu zítra na gyndu, držte mi palce, volala mi sestřička, že jestli vím, že jsem měla přijít, tak říkám, že jsem byla objednaná, ale musela jsem to zrušit, bo jsem začala špinit, takže by stěry byly k ničemu. Ona mi začala do tel. říkat něco o onkologické......myslím, že laboratoři, že tam byl nález, tak ať přijdu, tak jsem se objednala na zítra, už mám po MS. Docela se fakt bojím, ale vím, že Dr. mi tenkrát říkala, že to může být poporodní stav nebo zánět, který se mi tedy fakt řádně rozjel. |
| acetom+Radek05/09+Matěj01/11 | 46465 |
|
|
19.10.2011 21:57:56
nakukuji, nez jdu kojit....
Moni kup si svetlik a uvar dle navodu na obalu. vytirej prubezne pres den, kazde oko zvlast od vnejsiho koutku k vnitrnimu.... jinak vas zdravim..... nestiham.... Kratke info o Matejovi: 8m prohlidka: 9,840 kg, 71 cm...nele, houpe se na kolínkach, leze mu 6 zub...noci silene.... budi radka ... domecek se stale stavi, snad vanoce dama uz doma.... drzte se pa |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
19.10.2011 11:12:51
Taky davam takovy capacky, nektery mame s koziskem a jsou jen nazouvaci, nektery vypadaji jako opravdove boticky a jsou na snerovani, ale mame je jen do sedajdy a kocarku.
Jeste jsem se chtela zeptat jestli mate nekdo problem s ocickama, Jachymek ma posledni dobou po ranu uplne zahnisany ocka. Vytirala jsem mu to borovou vodou a bez efektu, zkousela jsem i matersky mliko a to se mi zdalo rano jeste horsi. Mam doma opthalmoseptonex, ale nevim jestli mu ho mam dat, pokud se to nebude lepsit, tak budeme muset skocit k Dr. |
|
|
19.10.2011 11:06:51
Misaku, Betynku uz mam doma, tak ti leti hlas
. |
| Mišák81 + bublinka | 50001 |
|
|
19.10.2011 8:52:35
foto s botkama dávám do alba na únorčátkách a na FC jsem jako michaela dolejší ( fotku mám jak držím v náručí Anetku ), takže si mě tam prosím přidejte ju
![]() |
| Mišák81 + bublinka | 50001 |
|
|
19.10.2011 8:48:41
ahoj holky,
Dianko, capáčky ještě ne, ale takový papučky, nejsou to ještě capáčky, ale už se v tom může chodit, dávám jí to i do kočárku, aby jí nebyla zima na nožky. Pohledám fotku abys věděla co myslím. Jinak oblíkám jí košilku, body, svetřík a bundu, na nohy punčocháče a katě. Co se týče lezení, tak to my taky nic moc, ale stoupat, to jako jo. Taky už začla chodit na nočník, teda jen občas, zatím sme se tam zvládli asi pětkrát vyčurat a dvakrát vykadit. Du hledat fotku s botkama... ![]() |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
18.10.2011 22:29:28
Jé Mončo, tak to jsme proti vám ořezávátka - 220g! To žasnu!
Znakovat bych taky chtěla začít, kamarádka mi dala knížku s DVD, tak se na to chystám. |
|
|
18.10.2011 21:55:36
Ellen,my jsme teda super jedlici
, Jaja sni 220 ml zeleniny, cely jogurt a 220 ml ovoce a to vyskrabuju a on je uplne nervozni, ze uz koncime, nebyt blindeni, tak je jako koule, ale uz i to ublinkavani se lepsi jak ji tuzsi stravu. Kurka nam taky jede a krupky mame vsude.FB zatim uspesne odolavam, staci, ze ho ma syn. V patek bude v MC prednaska o znakovani, tak jsem na to celkem zvedava. Jachymek zatim nic nedela, jen bac, bac a indiana, kdyz mu dam ruku pred pusu. Pak podam hlaseni. Holky, kde se toulate??? |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
18.10.2011 21:27:24
Ahoj,
u nás se zatím taky neleze. Malý je sice pořád na bříšku, lae nějak se nesnaží o pohyb dopředu, jen když ho to už nebaví a začne se vztekat, tak zvedá zadeček, ale to spíš vypadá jakoby se chystal udělat kotrmelec . Občas se triochu popoplazí dopředu za hračkou.Jedlík je to veliký (podle mě), už mi sní 100 g zeleninky (teď jsem mu zkoušela přidat pórek, minule hrášek), základ udělám vždycky mrkev a pak obměňuju zeleninku a do toho dám buď rýži nebo brambory a 2x týdně maso. Ovoce mi sní taky 100g a kaše asi taky tak. Už mu dávám i věci s lepkem - miluje chlebovou kůrku a docela žužlá rohlíky - a všechno už máme od toho upatlaný .Oblíkám ven většinou punčošky, nějaký kaťata, ponožky, bodýčko a sveřík a deku. Tenhle týden by mě měl přijít slabý fusak od Emitexu, tak ho budu dávat do něj - hlavně dopoledne když mi spí 1 a půl hodiny venku. Jinak už umíme paci paci, je to legrace, snaží se mě tím vždycky rozesmát. Sám se zabaví někdy - podle nálady. Pozítří jdeme na 8 měsíční k dr. tak nahlásím míry. Na FB nejsem a nebudu .Tak to jdu tady pofackovat (domácnost, ne děti ať se ráno neleknu. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.