Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
18.10.2011 19:24:21
Jo a FB zatim nemam
. |
|
|
18.10.2011 18:09:01
A oblikam puncosky a riflicky, body, mikinu a fleecovou mikinu. Kocarem toho moc nenajezdime, ale pokud vyjedeme, tak deka a musim sehnat nanoznik, pac k tomuhle kocarku nebyl.
Prvni MS byla v pohode, asi to byla jen nejaka rozjezdova a ta normalni prijde priste, ted jsem vystacila se slipovkou. |
|
|
18.10.2011 18:06:11
AHOJ HOLKY,
Madelinko, je fajn, ze uz je ti lip . Krystof uz je taky lepsi, ale o vikendu jsem plasila, ze ma spalu, pac mel uplne malinovy jazyk, nakonec se ukazalo, ze je to reakce na ATB.U nas moc novinek neni, stale zadny zub, ani naznak lezeni, nebo plazeni, ale kdyz malyho posadim, tak vydrzi sam sedet, toz obcas sedava. Sam se Jachymek moc nezabavi, co ho zabavi je, kdyz mu rozlamu detskou susenku nebo piskot na male kousky a dam na pultik pred nej, to je naramne zrucnej a naramne rychlej .Dr. rikala, ze uz muzeme najet na smetanove jogurty a mam pry davat i sladke, davam bile a nastrouham tam ctyri piskoty. Dnes jsem koupila prikrm od Hippu, je od sedmeho mesice a je tam ryba, tak zitra poprve prubnem rybku. Dnes jsem varila dusenou mrkev s hraskem, tak jsem to malymu mixla s extra varenym bramburkem bez soli, tak jsem zvedava jestli budou vecer prdiky. |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
16.10.2011 20:40:17
Ahoj všichni,
už je mi líp a najím se ,Di, půjdeme klasicky, laser mi ORLlog nedoporučil. A oblékání do kočárku-přidávám fleesovou zavinku, my se zatím vejdeme.¨Jinak malý dnes docela zlobil, vyžadoval stálou pozornornost a večer nemohl usnout, tak se modlím, jaká bude noc.Jdu žehlit ![]() |
| Di+N07 & S11 | 107841 |
|
|
14.10.2011 14:59:35
Ahoj holky,
Dovařuju oběd a v mezičase nakukuju.Děkuju za odpovědi ohledně té prohlídky,už se mi z toho ježily chlupy,každý říká,že tam dostávají maminy nejvíce seřváno,tak jsem ráda,že nezníte ani trošku vystresle ![]() Dneska jsem dělala nákup na víkend,přijedou tchánovci,tak abych něco ukuchtila. Holky,Mišáčku a ostatní "skoro chodci",dáváte už dětem nějaké botky?Uvažovala jsem nad nějakýma capáčkama,aspoň jedny pro začátek.Malé to v ponožkách dost klouže,máme skoro po celém bytě plovoučku a ty držkopády má z prokluzovaní hlavně.Ale vůbec netuším velikost,pravděpodobně budu objednávat z netu Neznáte nějakou tabulku nebo jak se řídit?Mišáčku,neboj mě se to zase tolik neprodraží,mám to do Čech levnějc ![]() Majuš,poslala jsem ti na maila co máš pod nickem jméno pod kterým mě najdeš,jsme toho jména jen 2,já budu vědět.Zatím tam fotek moc nemám,mám FB nově udělaný,starý mi vypadával,tak jsem s tím na chvíli sekla ale závislost mi nedala a už tam visím zase Jinak bych si vás holky taky ráda přidala,kdo bude chtít,tak si mě pak najděte třeba přes Majuš![]() Madelinko,ať si brzy zase fit,angína je pro mě nejhorší,vím jak se cítíš Snad se brzy zase pořádně najíš a Elišce odstranění mandlí určitě pomůže,je to rychlý zákrok.A půjdete klasicky nebo laserem?Andý,já měla bolestivou hned tu první MS a docela mazec,pak to bylo trošku lepší a teď jak beru prášky už mě to nebolí skoro vůbec,jen slabá bolest v podbříšku první den a pak o ní ani nevím.Třeba špatně reaguješ na antiko,poptej se na to,určitě se to spraví. Jinak k tomu svatebnímu daru to může být prakticky cokoliv,něco do domácnosti,zaplatit třeba nějaký adrenalinový výlet nebo masáže,poukázky,to je težké.Třeba jak byla Naty teď v létě za družičku,tak dostali 1000 dílkové puzzle s fotkou manželů,to se mi hrozně líbilo ale nevím kde to sehnat.Určitě na něco příjdeš,třeba se jí jen tak nenápadně zeptej co jí chybí ![]() Kris,Apolenka je teda tryskáč Ji určitě pohání kluci![]() Majuš,já budu asi prd rada,jelikož máme ještě teplo ale na pytel bych taky počkala.Myslím,že to co dáváš je akorát a zakryla jí teplejší dekou ať jí není zima na nohy,bundička zahřeje dost,možná bych dala i tenké rukavice ale záleží jak velká zima u vás je. |
| Kris, T4/05, J5/07, A2/11 | 18493 |
|
|
14.10.2011 11:02:44
Majko, jj je to rychlík, ale já neměla ani jedno z dětí moc miminkovské. Všichni se začali celkem brzy pohybovat a batolit :)
Jinak do kočárku zatím fusak nedávám. Oblečená je například do takového pogumovaného kompletu z Lidlu (vyteplený fleecem), botky normoš kožené. Zatím jsem dávala bez punčocháčů, a pod bundu body s dlouhém na to triko s dlouhým a většinou rovnou bundu. Jen jsem vzala mikču do batohu kdyby náhodou. Když má lehčí kalhoty tak punčocháče už dostane. Dnes nevím ráno byla pěkná zima tak uvidím jak se vybere až půjdem pro kluky. Ale možná už lehčí pučochy už pod ty zateplený kalhoty dám. |
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
14.10.2011 10:35:40
Ahoj Kris. Ty bláho, tak další stojačka
![]() ![]() ![]() Už mám na FCB Haničku, héééééééééééééééčččččč ![]() Andý, my dostávali většinou korunky, což se v tomhle případě asi nehodí. Hele a co se jí zeptat, jak mají zařízený byt a nějakou dekoraci nebo tak něco? Vybavení do domácnosti asi dostanou a co jsem nesnášela, byly kuchyňské potřeby. ![]() Tohle je těžké, mě taky nic jiného nenapadá. ![]() Holky, jak vybavujete ťeď děti do kočárku? Na pytel se mi to zdá brzy. A. ještě nedávno byla normálně v kočáru bez podložky, měla punčošky, podteplené kalhoty, ponožky, botičky, ale už uvažuji, že vytáhnu s kožíškem, měla bodýčko, slabší mikinu a podzimní bundičku + čepici, přišly jsme dom a měla studené stehýnka, tak jsem jí naposledy dala přes nožičky deku. Teď jsem objednala vložku do kočárku a budu dávat nánožník, protože pytel chystám až do mrazů. |
| Andýs | 65055 |
|
|
14.10.2011 8:46:06
Holky, prosím, prosím o radu, vdává se mi kámoška a márně přemýšlím, co ji koupit za dárek, který by ji udělal radost, nemusí to být nic drahého, prostě aby ji udělal radost. Přemýšlím a přemýšlím a nápad žádný.
|
|
|
14.10.2011 8:39:08
Di, u nás 8m probéhla klasika, změřit a zvážit. Dr si jí poslechla, zeptala se co už umí. Říkala že může začít s jogurty pokud už jsme nezačali. Zkoušet jí dávat kousky jídla, at se učí kousat. Lepek taky prý není problém (ač máme v anamnéze alergické zátěže), prý se teď nově už ani nedoporučuje HA mléko, tedy to pokračovací, takže A. má už jen normální Bebu 2 a zatím teda musím říct, že dobrý. Snad bude mít pokoj a alergie se jí v budoucnu vyhnou.
|
|
|
14.10.2011 8:34:59
Ahoj
hlásím se po strašně dlouhé době. T. začal chodit do školy, začali oboum kroužky a nějak moc nestíháme, je to celkem hukot. :) Občas nakouknu, stihnu dočíst, ale už ne reagovat. Jsem ráda, že dětičky hezky rostou a jsou všechny šikovné. Apolenka už má za sebou také 8m kontrolu (7,5kg a 69cm). Začala dělat paci paci, je to celkem pohodářka. Ale malý dráček, leze po 4 jako fretka, stojí a i se už pouští do prostoru, krok teda ještě neudělala. Ale kolem nábytku chodí dlouho. Někdy by se ale hodilo, aby chvíli poseděla a pořád někam nelezla. :) |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.