Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Andýs | 65055 |
|
|
13.10.2011 20:37:50
Di, neboj, 8. měsíční kontrola je každá jako jiná, poslech srdíčka, fontanelka, u kluků varlatka a padne otázka co už vše umí.
Madelinko, ať jste brzo všichni fit. Angína je prevít. Tak já jsem si vždy na noc vzala Preventan Quatro, ale pak mám z něho tak hnusnou pachuť v puse, předtím jak jsem ho brala, tak nic, nechápu a jazyk mám nějaký hnědý, ale v krku už tak nebolí, tak snad dobrý. Holky, máte též tak bolestivé MS? |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
13.10.2011 18:19:22
Moni, i potkanice a andulky jsou členové rodiny a jejich odchod je smutný-našemu Vendíčkovi už je dobře a jak říkala Adélka není tam sám, vedle něj spí jezevčice Bessynka.
|
|
|
13.10.2011 18:15:22
Promiň STELLUŠKA
![]() |
|
|
13.10.2011 18:14:34
Ahoj, Moni a Andýsku,
hlásím se taky k "zahnisaným",mám angínu jak trám, beru peňoš, ale dneska už je to o chlup lepší, včera jsem nemohla ani jíst ani pít. Eliška už je taky lepší.Adélka i Ondrášek se drží, ťuk, ťuk, ťuk 4.11. jedeme s Eliškou do Kladna na odstranění nosních mandlí, už i hůř slyší,snad to pomůže. ![]() Di, co je malý to je hezký a Stlluška je roztomiloučká ![]() ![]() |
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
13.10.2011 11:30:18
Di, napiš mi, jestli ti to nevadí, maila a vy ostatní, co jste na Facebooku prosím taky, hodím si Vás tam a můžu sledovat fotky průběžněji - tedy pokud budete chtít.
![]() |
| Mišák81 + bublinka | 50001 |
|
|
13.10.2011 10:53:43
Ahojda holky.
Di Stellinka je teda náramně šikovná, ta naše se sice zvedá, ale dycky sebou gecne. A u doktorky předvádí naprosto vždycky takovej cirkus, jak kdyby ji na nože brali, takže no stress. Doktorka se jí snažila poslechnout srdce, prohmatat břicho, zkontrolovala fontanelu, ale pak už ji ten nepřetržitej řev odradil od čekoholi jinýho, tož nevím co se ještě zkoumá ![]() SMS se můžou posílat do 26.10. ale šmarjá ty ze španělska nic neposílej, to bys platila jak mourovatá ![]() |
| Di+N07 & S11 | 107841 |
|
|
12.10.2011 17:28:46
Nepozdravila jsem,tak ahoj holky!
Letmo dočítám a koukám,že už se chodí na 8.měsíční prohlídky A místo o největší prtě asi získá Stelluš,nemá ani 7 kilo ale přesně potom napíšu v pondělí.Chtěla jsem se zeptat,těm co to mají za sebou,jestli se kontroluje sluch,zrak atd.?Mám z toho trochu strach,malá bývá u doktorů nervozní,tak aby chtěla spolupracovat.Jinač malá od neděle cárá kolem nábytku,takže docela radost.Pořád za ní musím lítat,párkrát už měla pořádný karabol ale ani to ji neodrazuje a prochází byt zvesela dál.Ale zase narozdíl od Adélčinýho TATA a vysokých frekvencích,my težce mlčíme ![]() Mišáčku,ještě pořád můžu posílat SMS?Jinak Anetka je dokonalá Na deníček najedu večer,tam strávím určitě více času.Andý,chrastítka jsme používali minimálně,malé se teď začli líbit takové ty pěnové knížky a strašně ráda otáčí stránky. Majuš,to ti Dr. řekla,že už by měla lézt?Já myslela,že je všeobecně známo,že některé děti to lezení úplně překročí a hned si to potrajdaj.Ještě si to sezení užívej,pak to bude frmol. Hani,na FB taky fotky dávám ale mám je viditelné jen pro přátelé.Už jsem párkrát přemýšlela,že bych vám tu hodila odkaz na album ale tady může nakouknout kdokoliv.Jedinně dávat odkazy do deníčku ![]() Moni,čtu ty Jáchymkovi míry dobře? Samozřejmě gratuluju,jen že jsme to měli s vámi na těsnotku,teď si musím najít jiného prcka s kterým budem držet![]() Madelinko,mrzí mě co se stalo s andulkou ale 10 let je krása!Já jsem měla andulku jednou ale jak jsem prala,tak jsem jí i s klecí dala na pračku a andulka to nepřežila. Elišce posíláme pofoukání,ať je angína zase pryč To už to zase začíná,podzim se hlásí.A nudlím taky přejeme ať odezní,my se naštěstí ještě držíme. Ell,čtvrt roku v krunýři,jsi dobrá,že jsi to zvládla.Rehabky budou určitě ta příjemnější část toho všeho ![]() Majuš,užívej si poslední chvilky s návštěvou,to je jasný,že se ti teď nechce kafrat na netu ![]() Moni,tak ať je první MS co nejbezbolestnější a nejkratší,u mě to bylo docela maso ale podruhé už to bylo o hodně lepší. Andý,jen ať prevít táhne,mě pobolívalo v krku včera,jak jsem vyšla z venku,dala jsem si heřmánkový čaj a dneska už to jde. |
| Di+N07 & S11 | 107841 |
|
|
12.10.2011 16:00:56
Tak jsem si myslela jak to nebude těžké ale Stellinka je asi moc profláklá
Napiště si bod![]() Pár dnů jsem byla bez netu,tak jsem se sem neměla jak dostat.Udělala jsem si kakao s mákovcem a pustím se do dočítání. |
| Andýs | 65055 |
|
|
12.10.2011 14:22:35
A Di se nám dlouho někde toulala.
|
| Andýs | 65055 |
|
|
12.10.2011 14:21:29
Ahojky,
všem malým a velkým marodům přeji brzké uzdravení. Ell, ať rehabka pomůže, ale hlavně ať trefíš na dobrého fyzioterapeuta. Ell, tak jedem na stejné lodi , u nás se také kakalo a te´d se smrká. Holky, když odsávám odsávačkou na výsávač, tak malý se vždy zakašle, nemá to moc velký tah, pro tak malé nosánky .Mně už dva dny pobolívá v krku, tak už se hrozím, kterého prevíta tam zas mám, zda hemofil nebo streptokok, ale doufám, že ani jednoho a přejde to. Tak jak tak koukám, my jsme tu největší hubeňouři v 8. měsících, všichni máte nad 7,3kg a ještě k té jeho délce 73 cm, je fakt hubeńour. Také tipuji Stellinku, jelikož jen ona má tady tolik vlásků . |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.