Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
4.10.2011 10:29:39
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=109108909198554
...tak ještě jednou |
|
|
4.10.2011 10:28:22
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002983377710#!/video/video.php?v=109108909198554
...snad to bude premávat Holky, jak je venku hezky, tak je úplná škoda sedět u PC, dneska jdeme do poradny, mám 8 měsíců ![]() , večer už určitě napíšu. |
| Mišák81 + bublinka | 50001 |
|
|
3.10.2011 9:29:37
Ahojda holky. Tak my taky žijem, ale jak sme na všecko samy, tak fakt nestíhám se sem dostat
Ale máme se fajn, už nám roste šestej zub, dneska se deme převážit, budeme mít určo přes 8 kilo a tak cca 72 cm, sme dlouhý. Hodím do deníčku pár aktuálních fotek, abyste mohly okukovat ![]() Ještě jendou moc díky za hlasy na Pupík roku, chtěli ste abych Vám sem napsala i jak se hlasuje, aby se člověk dostal do finále, tak je to sms na 903 3310 ve tvaru: HLA BEP 42 jana*nováková*dolní*11*praha*11200 ( je důležitý tam napsat vaše údaje bo kdo hlasuje hraje o poukazy na nákup dětskýho nábytku ). Bohužel nikde nemůžu zjistit kolik stojí sms, kdesi psali že 3 Kč, ale nevim nevim Tak pokud bytse chtěli hlasovat, budu samozřejmě moc moc moc ráda, ale jinak o nic nejde, nerada bych abyste vyhazovaly za nás penízky, jen šetřete pro ty vaše prďolky![]() |
|
|
2.10.2011 22:13:13
...žiju, zítra se ozvu.....
|
| Andýs | 65055 |
|
|
1.10.2011 8:39:38
Ahojky, tak asi mame posledni nadherny teply weekend a my budeme sedet doma
. Moni, T. uz je ok, mel to nastesti slabe a jednodenni. Poradne se zkakal jen dva krat a pak uz v poho. Celkove byl v pohode, na nic jineho si nestezoval, jen nemel chut na jidlo. Dalsi deti v rodine, mely treba horecku bez kakani, nebo s kakanim, kazdy jinak. Slysela jsem, ze nekteri k horeckam i zvraceli. Takze neco radi, je to asi tema zmenama teplot. K. prozatim odolava, tak jsem si rikala, ze je to za nama a dnes ulehl manza, ma teplotu a boli ho cely clovek a bricho. Tak doufam, ze K. nadale odola.Charlenko, super, zes na koukla. V zime budeme mit urcite vsechny vic casu. Bell, Di, dala jsem na vasi radu a objednla si v lekarne ten cukr. Treba stavicku z jablicka vypije, ale ovocne a bzlinkove caje nechce. Uz jsem vyzkousela ruzne a nic. |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
30.9.2011 22:04:51
Ahoj holky,
Charlenko, uz jsem si rikala kam jsi se vytratila. Lucinka je sikulka .Andy, tak nakonec jsme to chytli, ale Jachymkovi a Prokupkovi se to vyhlo. Ja zacala v utery vecer, manzel v noci a Krystof ve stredu, ale nastesti to bylo jen jednodenni a melo to lehky prubeh. Co u vas, uz je Tobik lepsi a Kubicek odolava? Madelinko, fajn, ze jsi poridila na burze, u nas je v MC bazarek, premyslim jestli se nevypravim. Uzijte si vylet. Bell, Simonek je moc sikovny, ze uz povida .Dnes byl Jachymek cely den uplne zlaticko, spal celou noc, v sedm se napil a spal do pul jedenacty a zbytek dne skoro nezaplakal a mel dobrou naladu.Kdyz Jachymek lezi na brisku, tak se pokousi plazit, sice se jeste moc dopredu nesune, ale do boku uz se o pidikousek posouva a je takovej aktivnejsi. Kocarek jsme jeli reklamovat az dnes a bez problemu, mame vymeneny podvozek. Mejte se fajn a uzijte si vikendu. |
| Charlenka + Píďalátko | 60655 |
|
|
29.9.2011 23:52:48
Ahojky mamky, už jsem se tu dlouho neobjevila, tak doufám, že vaše dítka rostou a prospívají pěkně a daří se vám co možná nejlépe :).
Naše princeznička už je tááák veliká. Na konci prázdnin jsme byly na půlroční kontrole a měla 70cm a 8,74kg, ale myslím, že od té doby zas povyrostla a přibrala :). Přes prázdniny se naučila otáčet .. nejprve jen na bříško, ale poslední týden v srpnu přišla i na to, jak se otočit i obráceně .. takže se mi tu otáčí na zemi, dělá "hodiny", kutálí se pod stůl, židle atp :) No a v půlce září se mi vzepřela loktíky v kočáru a od té doby jí nebaví když nemůže sedět. Já sice vím, že nejprve by dítko mělo se plazit a lézt, ale když se posadila sama, tak ji těžko přesvědčím, že má postup být jiný :) .. je spokojená, sleduje svět a moc jí baví na procházkách vše kolem pozorovat .. už dávno nejsou naše procházky na uspání ale hlavně na koukání :D Tak se mějte pěkně .. až budu mít chvíli, kouknu na příspěvky :) .. nějak teď nemám tolik času koukat na rodinku jako za těhotna .. čím to bude ![]() |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
29.9.2011 17:54:36
Ahojky,
byly jsme 3 dny u našich na chatě, holky jsou tam ještě do zítra. Venku je krásně, ale podle předpovědí se má příští týden citelně ochladit,tak to jsem zvědavá. Na burze jsem koupila Ondráškovi kombinézu a pár dalších věcí- teplé capáčky, asi 3 čepice, k tomu ještě šálu a rukavice.Jo a holkám na léto krásné háčkované čapky a hlavně jsem neodolala, 2 super hnedé plyšáky-opici a medvěda. Di, užiješ někdy Stellince kombinézu? Kamarádka Maria říkala, že občas je ve Španělsku i kolem 0 st., ale asi je to výjimečně,viď? O víkendu přijede kamarádka s rodinou, je tady vinobraní a taky kolotoče, tak to bude asi drahý A v neděli půjdem asi na malý výlet,možná do Svatošských skal.Jinak rýmičku O.pořád trochu má, tak uvidíme, kdy odsajem poslední nudlík. ![]() ![]() |
| Bellinka+Šimonek03/2011 | 107778 |
|
|
29.9.2011 10:05:34
Ahoj všem,
Nestíhám nějak dočítat- jen co jsem si zafixovala ![]() Míše gratuluji k umístění pupíku ![]() Di, já také používám Babio mléčný cukr a jsme oba spokojení Malej by mi bez něj čaj asi vůbec nepil.Calgel jsem zatím nepoužila, ale prý je dobrý. My máme zatím dva zoubky a obešlo se to bez nějakých větších problémů ![]() Holky, prcek už mluví!!!! Už několik dní říkal "mama mama"..já myslela, že jde spíš o takové bezmyšlenkovité žvatlaníčko, ale teď už naprosto opakuje "mama, baba" Asi bude ukecanej po mě![]() |
| Andýs | 65055 |
|
|
29.9.2011 9:27:33
Ahoj Moni, tak jak u vás, doufám, že jste to nechytli. U nás se kaká, T. začal od včerejška. Dotaz, jak mám vysvětlit skoro čtyřleťákovi že má mít dietu a nemůže jogurt. Od rána mi tu řve, že chce Kostíky
. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.