| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Únor 2011 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1230] Názory 12311240 z 13697  [Dalších 12457 >>]
majka,lucinka03 + Adélka11 85968
4.10.2011 10:29:39
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=109108909198554
...tak ještě jednou
4.10.2011 10:28:22
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002983377710#!/video/video.php?v=109108909198554

...snad to bude premávat

Holky, jak je venku hezky, tak je úplná škoda sedět u PC, dneska jdeme do poradny, mám 8 měsíců~e~~8~, večer už určitě napíšu.
Mišák81 + bublinka 50001
3.10.2011 9:29:37
Ahojda holky. Tak my taky žijem, ale jak sme na všecko samy, tak fakt nestíhám se sem dostat~:( Ale máme se fajn, už nám roste šestej zub, dneska se deme převážit, budeme mít určo přes 8 kilo a tak cca 72 cm, sme dlouhý. Hodím do deníčku pár aktuálních fotek, abyste mohly okukovat ~;((

Ještě jendou moc díky za hlasy na Pupík roku, chtěli ste abych Vám sem napsala i jak se hlasuje, aby se člověk dostal do finále, tak je to sms na 903 3310 ve tvaru: HLA BEP 42 jana*nováková*dolní*11*praha*11200 ( je důležitý tam napsat vaše údaje bo kdo hlasuje hraje o poukazy na nákup dětskýho nábytku ). Bohužel nikde nemůžu zjistit kolik stojí sms, kdesi psali že 3 Kč, ale nevim nevim~a~ Tak pokud bytse chtěli hlasovat, budu samozřejmě moc moc moc ráda, ale jinak o nic nejde, nerada bych abyste vyhazovaly za nás penízky, jen šetřete pro ty vaše prďolky~p~
2.10.2011 22:13:13
...žiju, zítra se ozvu.....
Andýs 65055
1.10.2011 8:39:38
Ahojky, tak asi mame posledni nadherny teply weekend a my budeme sedet doma ~n~. Moni, T. uz je ok, mel to nastesti slabe a jednodenni. Poradne se zkakal jen dva krat a pak uz v poho. Celkove byl v pohode, na nic jineho si nestezoval, jen nemel chut na jidlo. Dalsi deti v rodine, mely treba horecku bez kakani, nebo s kakanim, kazdy jinak. Slysela jsem, ze nekteri k horeckam i zvraceli. Takze neco radi, je to asi tema zmenama teplot. K. prozatim odolava, tak jsem si rikala, ze je to za nama a dnes ulehl manza, ma teplotu a boli ho cely clovek a bricho. Tak doufam, ze K. nadale odola.

Charlenko, super, zes na koukla. V zime budeme mit urcite vsechny vic casu.

Bell, Di, dala jsem na vasi radu a objednla si v lekarne ten cukr. Treba stavicku z jablicka vypije, ale ovocne a bzlinkove caje nechce. Uz jsem vyzkousela ruzne a nic.
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
30.9.2011 22:04:51
Ahoj holky,

Charlenko, uz jsem si rikala kam jsi se vytratila. Lucinka je sikulka ~g~.

Andy, tak nakonec jsme to chytli, ale Jachymkovi a Prokupkovi se to vyhlo. Ja zacala v utery vecer, manzel v noci a Krystof ve stredu, ale nastesti to bylo jen jednodenni a melo to lehky prubeh. Co u vas, uz je Tobik lepsi a Kubicek odolava?

Madelinko, fajn, ze jsi poridila na burze, u nas je v MC bazarek, premyslim jestli se nevypravim. Uzijte si vylet.

Bell, Simonek je moc sikovny, ze uz povida ~R^.

Dnes byl Jachymek cely den uplne zlaticko, spal celou noc, v sedm se napil a spal do pul jedenacty ~e~ a zbytek dne skoro nezaplakal a mel dobrou naladu.
Kdyz Jachymek lezi na brisku, tak se pokousi plazit, sice se jeste moc dopredu nesune, ale do boku uz se o pidikousek posouva a je takovej aktivnejsi.

Kocarek jsme jeli reklamovat az dnes a bez problemu, mame vymeneny podvozek.

Mejte se fajn a uzijte si vikendu.
Charlenka + Píďalátko 60655
29.9.2011 23:52:48
Ahojky mamky, už jsem se tu dlouho neobjevila, tak doufám, že vaše dítka rostou a prospívají pěkně a daří se vám co možná nejlépe :).
Naše princeznička už je tááák veliká. Na konci prázdnin jsme byly na půlroční kontrole a měla 70cm a 8,74kg, ale myslím, že od té doby zas povyrostla a přibrala :). Přes prázdniny se naučila otáčet .. nejprve jen na bříško, ale poslední týden v srpnu přišla i na to, jak se otočit i obráceně .. takže se mi tu otáčí na zemi, dělá "hodiny", kutálí se pod stůl, židle atp :)
No a v půlce září se mi vzepřela loktíky v kočáru a od té doby jí nebaví když nemůže sedět. Já sice vím, že nejprve by dítko mělo se plazit a lézt, ale když se posadila sama, tak ji těžko přesvědčím, že má postup být jiný :) .. je spokojená, sleduje svět a moc jí baví na procházkách vše kolem pozorovat .. už dávno nejsou naše procházky na uspání ale hlavně na koukání :D
Tak se mějte pěkně .. až budu mít chvíli, kouknu na příspěvky :) .. nějak teď nemám tolik času koukat na rodinku jako za těhotna .. čím to bude ~f~ :-)
Madelinka+3 andílci 78772
29.9.2011 17:54:36
Ahojky,
byly jsme 3 dny u našich na chatě, holky jsou tam ještě do zítra.
Venku je krásně, ale podle předpovědí se má příští týden citelně ochladit,tak to jsem zvědavá.
Na burze jsem koupila Ondráškovi kombinézu a pár dalších věcí- teplé capáčky, asi 3 čepice, k tomu ještě šálu a rukavice.Jo a holkám na léto krásné háčkované čapky a hlavně jsem neodolala, 2 super hnedé plyšáky-opici a medvěda.
Di, užiješ někdy Stellince kombinézu? Kamarádka Maria říkala, že občas je ve Španělsku i kolem 0 st., ale asi je to výjimečně,viď?
O víkendu přijede kamarádka s rodinou, je tady vinobraní a taky kolotoče, tak to bude asi drahý~t~A v neděli půjdem asi na malý výlet,možná do Svatošských skal.
Jinak rýmičku O.pořád trochu má, tak uvidíme, kdy odsajem poslední nudlík.~3~~R^
Bellinka+Šimonek03/2011 107778
29.9.2011 10:05:34
Ahoj všem,

Nestíhám nějak dočítat- jen co jsem si zafixovala:-)

Míše gratuluji k umístění pupíku:-)

Di, já také používám Babio mléčný cukr a jsme oba spokojení:-) Malej by mi bez něj čaj asi vůbec nepil.

Calgel jsem zatím nepoužila, ale prý je dobrý. My máme zatím dva zoubky a obešlo se to bez nějakých větších problémů:-)

Holky, prcek už mluví!!!! Už několik dní říkal "mama mama"..já myslela, že jde spíš o takové bezmyšlenkovité žvatlaníčko, ale teď už naprosto opakuje "mama, baba":-) Asi bude ukecanej po mě~8~
Andýs 65055
29.9.2011 9:27:33
Ahoj Moni, tak jak u vás, doufám, že jste to nechytli. U nás se kaká, T. začal od včerejška. Dotaz, jak mám vysvětlit skoro čtyřleťákovi že má mít dietu a nemůže jogurt. Od rána mi tu řve, že chce Kostíky ~q~.
[<<Předchozích 1230] Názory 12311240 z 13697  [Dalších 12457 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.