| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Únor 2011 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1240] Názory 12411250 z 13697  [Dalších 12447 >>]
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
27.9.2011 11:57:57
Ahoj holky,

tak vikend je za nama a ja doufam, ze zustane bez nasledku, pac jsme v nedeli byli u brachy a vcera vecer u nich zacalo zvraceni, tak ted spekuluju, jestli jsme to mohli chytit, nebo ne...

Vcera jsme byli vyrizovat v Brne a jeli jsme se jeste kouknout do Modric do nove baby prodejny a poridili jsme uz Jasickovi autosedajdu, vybrali jsme toho Romera King +, kteryho jsme chteli a zrovna jsme mu vzali i sportacek, pac s tim od Camu moc spokojena nejsem, zda se mi, ze sedi z kopce a celou vahu tela ma na popruhu na pindourkovi. Vybrali jsme Britax Vigour 4+, meli ho hodne zlevnenej, ale doma jsme zjistili, ze je na jednom plastu naprasklej, tak ho tam dnes vezeme zpatky.

Di, kdo v noci bouril, vy, nebo Stelinka?~;)

U nas dnes v noci bouril Jachymek, porad prdel a u toho pobrekaval.

Di+N07 & S11 107841
25.9.2011 10:25:59
Ahoj holky,
máme za sebou snad první pořádně probouřenou noc,od té doby co je malá na světě a jak ona je háklivá na zvuk,tak to v noci stálo za to.Teď je v obchodě,tak mám chvilku na dočítání.Dneska budu dělat kuře na paprice a těstovinovou rýži,malé udělám kaši a do toho zamíchám maso,uvidíme jak to dopadne.Včera jsem byla s holkama na zmrzce a Stellinka se dívala na Natálku,jak na poklad,že musela ochutnat taky.První byla zaražená,protože to bylo moc studené a pak se otrkala a už jí to jelo.Nakonec jsem jí koupila aspoň ten kornout na žužlání.Snad jí nic nebude.
Nakonec jsem vanu hodila na balkon do takové špajzky v případě jestli nebude ještě horko,že bych jí ji napustila místo abychom furt nafukovali bazének.Ale do měsíce budou ty vedra pryč,tak půjde pryč i vana.

Andý,ten Babio cukr je vlastně přírodní mléčný cukr,který bývá v mateřském mléce,je bez lepku a sacharozy a nekazí zuby.Je to určené pro děti od ukončeného 1.týdne a slouží právě k dochucování příkrmů,kaší,čajů a podobně.Já ho davám oběma holkám,hlavně do čaje a je to poznat,má jinou chuť než obyč cukr ale Naty na něj nedá dopustit.
Jinak 3 zoubky na jednou teda mazec~6~Ale odbiješ si to teď a pak už se budete jen zubatit.Panadol bych dala jen kdyby měl z toho zvýšenou teplotu a vyloženě ho to zlobilo,jinak ty gely by snad měli pomoct,dost mamin si je chválí tak neváhej.Nám to teď roste po jednom zubu,má 2 dole a vrchní jednička se už tlačí,mám doma Baby dent ale ještě jsem ho nezkoušela,malá to zvládá docela statečně.

Majuš,tak to je drsné,že už řešíš školku pro Aduš~e~Slyšela jsem,že tam u vás je kolem školek docela nával ale že až takový jsem netušila.U nás to taky není automatické ale stačí se zaregistrovat půl rok dopředu a bez obav.Ale radši si tam skoč,synovec(4r) taky nedostal místo ale naštěstí ho babičky pohlídají.
Těhu věcí jsem se zbavila a poslala to dál,já jsem toho ani moc neměla,jen nějaké košile a troje rifle.Většinou jsem chodila v legínách a natahovacím triku,trika ještě využívám na maskování špeku,ty jsou moje srdcová záležitost~t~
To si úplně umím představit,ten jejich sesterský vztah,když Lucinka příjde domů~m~Podle fotek jde poznat,že se fakt mají rády.Natálka to tak neřeší,ta si žije svoje.Stelluš když slyší klapnout dveře tak už zbystří a plazí se jí naproti,to je objímání,srandičky a pak si sebe moc nevšímají.Ale beru to,že je to věkem.

Made,tak jak jste pořídili?Já mám jen bundu na podzim a na zimu,zatím nic aktivně nepořizuju,jen když mi něco padne do oka,jinak né.Ale mám výhodu,že mám obě holky narozené ve stejném období(leden/únor) tak se mi to krásně dědí~;)
Tak hlavně ať se Ondrýskovi teplota srazí,třeba už to budou ty zoubky.

Moni,posílám sílu ještě do posledního slavícího víkendu.A užívejte taťku,hlavně aby si i mamča odpočinula když má doma další hnací sílu~;)Čuně nejsi,já teď snídám tatranku a zapíjím to kolou.Čuně dne budu já.
Tak o dvě stovky,to se vyplatí,to bych se na žabky vykašlala i já~y~Hlavně,že jste pořídili.
Dupky taky malá nenosí už dlouho a že jich má,většinou chodí v šatičkách nebo bodýčkách,doufám,že tak pár týdnů ještě vydržíme.

Ell,upřímnou soustrast za televizi.Já kdyby bylo na mě,tak jí taky ani nepotřebuju ale N. tam má pohádky a přítel má stejnou potřebu jako tvý kluci.Jak dopadl zápas,to hrál tvůj syn nebo jste byli jenom koukat?

Andý,můžeš být ráda,že dorazila mrcha až teď,já už mám za sebou 3 a už jsem nasadila i antiko,tak jsem zvědavá co to se mnou udělá.Ale není jak bez ní,viď~6~
25.9.2011 10:07:46
Andy, calgel mam zatim jen koupeny, u nas to na zuby porad jeste nevypada. A MS zatim nastesti nemam a vubec mi nechybi.
25.9.2011 10:06:40
Ahoj holky,
tento vikend mam pokoj od vareni, tak mam vic casu na uklid i pc ~;). Dnes nas ceka jeste jedna oslava a ja jsem jeste nacpana ze vcerejska a to jsem jeste ke snidani dojidala dort a chlebicky :-©, jsem cune...

Vcera jsme se jeste stavili v obchode a koupili jsme Jasickovi zidlicku, chtela jsem ji objednat z netu, ale s postovnym by me to vyslo nakonec stejne, nevzala jsem zabkovou, ale takovou morskou, pac byla o dve stovky levnejsi ~y~.

Dnes jsme meli doma celkem chladno, tak jsem malymu oblikla na body dupacky a zase mame doma mimi ~p~, dupky mel naposledy snad jako novorozenec.

Na rymu nastesti netrpime, kdyz ji mel pred ctrnacti dny, tak nespal a byl to des. Dnes se malej probudil se zakysanyma ocickama, tak nevim co to je, asi mu tam vcera nafoukalo.

S lactobacilama zkusenost nemam ~d~.

Madelinko, drzim palce, at se Ondrasek z rymy brzy vykrese.
Andýs 65055
24.9.2011 23:07:29
Dobrý večer,

tak jsem vám zapomněla říct, že mi přibyl další výdej a to za vložky ~n~, hlásím se do klubu. Jak bylo dobře bez toho ~:(. A masakr, celý týden mně bolelo břicho, pak k tomu se přidaly záda, už jsem měla podezření na močák, aby to nešlo na ledviny, baštila jsem lichořeřišnici a to byl PMS.

Majko, už teď si musíš objednat místo ve školce, tak to je masakr.
Holky, máte zkušenosti z Calgelem při prořezávání zoubků?
Di, K. má většinou takový šibalský výraz ve tváří, jojo, kde je to miminko, které mi pořád jenom spalo, skoro vůbec neplakalo. Teď musím být pořád ve střehu a v kočárů ho pořád hlídám. Uvažujem o koupi jiných kšír.
Madelinko, také přemýšlím, zda koupit lactobacilky, píšou že zvyšujou imunitu, ale ti nevím zda to pomůže. T. bojoval také s rýmou, měl ji každý měsíc, tvala dva týdny, týden klid a po týdnu zas a tak dokolečka. Lactobacilky jsem mu dávala, ale na to nepomohly.

Madelinka+3 andílci 78772
24.9.2011 15:53:14
Ahoj, na výlet pojedou jen holky, O. měl i horečku, rýma je pořádná, tak se radši vyležíme doma.Teď jdem na sváču.~3~
Ellen + 4 111184
23.9.2011 22:18:18
Zdravím,
Madelinko, malej má taky pořád rýmu, většinou ji chytí od kluků. Říkám si, že si aspoň trénuje imunitu - dokud to zvládá bez léků, tak je to dobrý. Odsávačka a libenar jsou naši každodenní kamarádi. Jinak teda obdivuju, jak jste akční rodinka! My teda taky furt rajzujeme, ale spíš je to vození dětí do školy a na kroužky, výlety moc ne, na vás prostě nemáme.
Dneska nám vyhořela televize, chudinka odešla nám po 15 letech, kupovali jsme si ji s manželem když jsme spolu začali bydlet, měla jsem k ní skoro citový vztah, je pravda, že to poslední dobou už ohlašovala - vypínala se sama po 10 minutách, nefungoval ovladač apod. Nejradši bych už novou nekupovala, protože je to žrout času, ale chlapi by se prý neměli kde koukat na sportovní přenosy ~a~.
Jinak my jsme asi kvůli zubům už týden bez dudáka - toho teď zastupuje moje bradavka ~d~. Když malýmu jen ukážu dudlík, tak se rozbrečí, takže uspávání děs, dneska prso, manduca, prso. Ale protože má malej pořád tu rýmu a chrapot, tak ho nechci nechat brečet ani chviličku.
O víkendu jsme bez taťky, tak zítra jedem s klukem na fotbalový zápas a pak pojedem do neděle k našim a tam budem taky slavit (žádný vaření a bude aspoň s kým pokecat ~b~).
Co se týká vany - malej je šťastnej v kbelíku, ale už ho budem muset brzy vrátit, tak půjde do velký vany - malou máme, ale už ji asi taky nebudem používat. A rychlý mytí budem zvládat v napuštěným umývadle.
Jinak mimina jsme taky Moni - u nás není ani pápá ani paci, z flašky ani hrnku nám to nejde, ale on se to jednou naučí...
Di, oblečky taky třídím a teda zatím nebrečím, doufám že si je někdo vezme, u nás v rodině furt rodím jen já, už by tu štafetu mohl někdo převzít ~:-D.
Majko, Adélka je pěkná holčička ~s~ a má rozumný kukuč - na fotkách vypadá tak na rok!
Oblečení na zimu zatím neřeším, nejstarší syn má z loňska a ostatní to dědí (výhoda 3 kluků)~R^.
To jsem se rozepsala, bude to asi tím, že není manžel doma a nemůžu se vykecat jemu ~f~.
Jdu chrupat ~3~
23.9.2011 22:03:17
Ahoj holky,

od vcerejska mame doma tatku, tak moc nestiham. Bude doma do pulky rijna, tak se tesim, trochu si odfrknu a hlavne dam to tady do kupy.

Jachymek se porad koupe v male vanicce, je mu akorat a ve velke byl nesvuj.

K obedu jsem varila jen kure s ryzi a malej mel mrkev, dyni, kure a ryzi.

Majko, kdy ten vikend planujete?

Fotky v denicku jsou moc pekne ~m~, jen oproti Adelce i Kubickovi vypadame jak uplny mimina.

Mame pred sebou slavici vikend, zitra jedeme slavit do Brna, tchyne ma narozky a v nedeli slavi narozky dvojcatka od brachy.
23.9.2011 10:47:50
Už jsem si vzpomněla-1. O. se koupe ve vaně s holkama, má tam svoje lehátko.
2. Už umí trochu pápá a dělá nenene a jeho oblíbeným slovem je bů.~:-D
Andý, Kubík je neposeda~z~
23.9.2011 10:45:32
Ahoooj,
omlouvám se, nějak vás zanedbávám, pořád se něco děje....a teď se třeba mrňous vzbudil.
Máme o víkendu podzimní bundu tak jsem teď 3 dny připravovala staré věci po holkách, prala, žehlila a lepila štítky.
Půjdu se tam zítra mrknout, potřebuju Ondráškovi hlavně nějakou zimní bundu, kombinézu koupila babička v Lidlu a uvidím, co tam budou mít.Holky jsou na zimu docela vybavené (soupravy z Tchiba), jen asi rukavice a nějakou čepici, ale to se stejně moc na burze nedá sehnat a natož pro dvojčata.
Ondrášek má zase rýmu, na tu teda trpíme od narození a ne a ne se jí zbavit.Můžete poradit nějaká vyzkoušená probiotika, nebo mám mu dávat Laktobacílky??
Koukám, že tu "vesele" rostou zuby, my budem asi skoro poslední, jestli ne poslední:-)
V neděli asi pojedem na výlet do Mariánek (vlakem), má být krásně, tak ať si to léto ještě užijem. Ještě jsem chtěla něco napsat a teď nevím...
Zatím přeju hezký víkend, možná si ještě vzpomenu.~;)
[<<Předchozích 1240] Názory 12411250 z 13697  [Dalších 12447 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.