| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Únor 2011 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1250] Názory 12511260 z 13697  [Dalších 12437 >>]
majka,lucinka03 + Adélka11 85968
23.9.2011 9:00:24
Krásné sluníčkové ráno.
Moni ~R^

Andý, hlavně, že se mu nic nestalo.

Já mám dneska květák s bramborem alá tak trochu mozeček a malá má zbytek skleničky, co nedojedla včera a nastavím jí to bramborem.
Zítra dostane asi taky květák.
Andýs 65055
23.9.2011 8:03:57
Majko, tak K. také šíleně reaguje na T., když příjde ze školky. Začne sebou šít, smát se. A zjistila jsem, že při obědě nikdo jiný nemůže být, aby jakož takož pojedl. Včera jsem krmila K. a T. si u stolu lepil do knížečky lepky, no katastrofa jak K. vyváděl, za každou cenu chtěl tu knížku, šil sebou v židličce, už byl na kolínkach. Tak už mám předtsavu, jak vypadl z toho kočárku, nějak se vysmekl z kšíru z ramen, pak už měl ty kšíry jen kolem těla, no a na kolínka a naklonil se a bylo to.
Andýs 65055
23.9.2011 7:59:27
Co dnes dobrého vaříte sobě a dětem?

Andýs 65055
23.9.2011 7:55:02
Holky, tak ve vaničce už také dlouho nekoupem, byla mu malá, těsná a ve velké vaně řádí jak tajfun.
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
22.9.2011 22:06:20
Ahoj holky,

Majko, ja jsem tadyyy, jen dneska nestiham, zitra to napravim.

A pokud pojedete na vikend na farmu, tak minisrazik je jasna vec ~;).
22.9.2011 21:48:24
Di, s kocourem sem se fakt pobavila~t~~t~~t~~t~~t~~t~
My z těch našich poznatků děláme malá jenom za pomocí ještě něčí ruky, ale co umí řádně jsou berany, berany, duc a to dá kolikrát hlavu až na kolena~t~, pak nám začíná jít bababába a když vidí L., to se ani nedá popsat, co dělá, když přijde ze školy~m~
22.9.2011 21:46:50
Andý, já když to jde, tak se taky snažím A. oblbnout v noci čajem. Ale záleží, jak jí přes den, kolik sní kaše večer, těch variant je hodně.
Ale nebála bych se mu to mlíko dát. Prostě ho to bolí, potřebuje se nějak uklidnit a jestli to pomáhá.................
22.9.2011 21:45:54
Di děkuju. Já jsem přesvědčená, že je po mně už od začátku. Je fakt, že jeden čas byla spíš na manžu, ale teď má něco i ze mě, už i okolí to začíná říkat.

Neboj, jestli něco bude, tak budeme fotit. Ani nevím, kde se Monča vytratila.~d~

Jo a v malé vaně už nekoupu asi 3 měsíce. Překážela a stejně jsem ji měla ve velké vaničce. Malých věcí se taky zbavuju, zatím mi na bulení není, ale věřím, že mi to dojde časem.
Potřebuju se už zbavit i těhu věcí, ale na MMB se mi to nechce dávat, musím to popř. nejdříve nastudovat a tady u nás v Bazárku mají takových věcí, že to asi na odbyt nepůjde.

Andý, malá taky v poslední době zlobí u jídla, ale většinou až odpoledne, když už není až tak drasticky hladová. Cpe si do pusy bryndák, ruce, jídlo je všude, kouká okolo, kroutí se ve stoličce, pozoruje psa, šílený.

Je fajn, že malému už se začíná v MŠ líbit.

Holky, já jdu řešit MŠ příští týden~8~
Známá mi říkala, že jí ředitelka slíbila, že jí kluka vezme v březnu, o udržovacím poplatku slyšet nechtěla a nakonec jí ho nevzala. Musela najít na 3 měíce náhradní školku.
Tak si to tam musím jít domluvit, do práce nastoupit musím, bez příjmu prostě zůstat nemůžeme a kde bych potom co hledala a jak bychom to dělali, kdyby malou nevzali, fakt nevím. Udržovák klidně platit budu.
Andýs 65055
22.9.2011 21:23:09
Jo a rostou nám tři zuby najednou, takže mazec a hlavně v noci. Dr říkala, že můžu dát Panadol na bolest, ale ještě jsme nedali, vždy usne. Akorát nevím jak to dělat, pokud mu nerostly zuby, budil se jednou a stačilo jen kojo, jenže teď když rostou, tak nakojím a on pláče dál, tak doděláme Nutrilon a on usne. Mamka mi zas říká, že za jejich časů, se mohlo dávat dětem jen čaj, aby si žaludek odpočinul.
Andýs 65055
22.9.2011 21:16:19
Ahoj,

Di, a co je to ten probiocukr?

Marti, T.tu šestou nemoc měl, ale byl starší. Horečku jsem snižovala nad 38,5°C.

Hani, jenom jsem se tak zeptala, zda jste řešili, žeby jste se za ním přestěhovali. Také bych asi nechtěla, už kvůli dětem. No a s tou prací je to u nás děs, to máš pravdu. Ten čas tak letí, malý už měl 8. měsíců, takže aspoň za rok už bych se měla po něčem ohlížet, jelikož nikdo na mně s otevřenou náručí s dvěma malýma dětma nečeká, a začínám se bát, jak to bude. No tak to je fakt bordel, ty musíš za něj ještě platit dluhy ??? ~q~~o~. Tak na děti ti nepřispívá a ještě toto, fakt bordel. Tak T. už žárlí míň, občas pomůže, ale mohl by být trochu samostatný. Ale nemám odvahu jich nechat spolu samotných. A ve školce už je to lepčí, ale spinkat tam prý nebude.

Di, buď ráda, že ti tak hezký papá. K. musí u toho jídla vykonávat ještě další činnosti, hrát si, dávat dudlík do pusy, vše okousávat, neusedí a vrtí se, takže co chvílí nám letí lžička s nákladem vzduchem ~q~.

[<<Předchozích 1250] Názory 12511260 z 13697  [Dalších 12437 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.