| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Únor 2011 - Deníček
  (?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 13697  [Dalších 13547 >>]
Ellen + 4 111184
27.3.2013 12:13:30
Mončo, tak paráda, že budete mít křtiny~x~! Pak dej vědět, jek to Jáša prožíval, přeci jen už to bude celé vnímat, ne jako miminko.
Mě se zatím daří, mimčo roste, víc jak půlku těhotenství už mám za sebou. Naštěstí nemám zatím žádné komplikace (když nepočítám bolavý a věčně bloknutý záda~j~). Nejspíš mě brzy bude zase čekat dieta na cukr, jsem s tím smířená předem, aspoň moc nepřiberu. Už asi víme co to bude, pokud se to tento týden potvrdí na UZ, tak dám vědět.
Malej je teď zase nemocnej~7~, dostal kašel a teď i teplotu, tak snad se ty bacily spálí a bude líp. To je to počasí, no. Doufám, že do Velikonočních svátků se trochu dá do kupy, ať může s klukama koledovat.
Ale už asi přišel na to jak se čůrá~5~, když ho posadím na nočník, tak má skoro 50% úspěšnost...
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
27.3.2013 8:25:47
Ahoj holky,
posílám zasněžený pozdrav ~j~.

Majko, držím palce, ať je Lucinka v pořádku ~6~.

Ellen, máš pravdu, že srovnávat nemá smysl, u nás je to zase opačně, kluci chodili na nočník později než Jája. A jak se ti daří, co bříško?

Madelinko, však ono je to roztomilé, když máš doma takového nejmenšího mazlíčka. Jája byl jako miminko takový drobeček a teď má ke 14 kg ~t~.

Jinak jsme konečně domluvili křtiny, takže příští měsíc nás čeká menší sláva.
Madelinka+3 andílci 78772
22.3.2013 21:40:34
Ahojky,
Ellen, tvůj příspěvek mi úplně vypadl z úst, 99% máme stejně - nočník, slova.Nastydlí jsme taky byli.
Já jen musím napsat, že to s tou prací jde. Zápis do školky bude cca v květnu,našeho skřítka už tam znají, tak doufám,že ho od února vezmou.Snad vyroste a všechno dožene, je takový nějaký menší a miminkovský proti holkám:-)Ale třeba se mi to jen zdá.
Ellen + 4 111184
21.3.2013 21:31:42
Jo jinak nočník stále nehrozí, svlíknu ho, sedí na nočníku, nic neudělá, i když tam sedí někdy dlouho. Pak vstane a vyčůrá se vedle~a~. No, někdy to přijde, musí. Starší kluci už byli v tomhle věku bez plíny i na noc. Ale nemá cenu srovnávat...
Už začal opakovat hodně slov co slyší a líbí se mu, tak myslím, že teď už ta řeč půjde rychle.
Tak se mějte hezky a ať jste zdraví~;((.
Ellen + 4 111184
21.3.2013 21:12:10
Ahoj,
u nás taky pořád stejný. Kluci teď trochu marodili, ale naštěstí nic co bychom nezvládli sami, stačily čaje a homeo~:-D.
Zápis do školky neřeším, stejně budu doma, a když budu chtít příští rok aby malej někam chodil, funguje nám tady nedaleko několik menších soukromých školek, můžou tam chodit děti třeba jen jednou týdně. K nám ve vesnici do školky bych malýho nedala, nemám tady dobrou zkušenost...
Už chci taky ať už je tepleji, abysme mohli chodit víc ven.
Nedovedu si představit, že bych za chvíli šla do práce, jak bychom to všechno zvládali.
majka,lucinka03 + Adélka11 85968
21.3.2013 20:03:02
Ahoj holky.
Já se omlouvám, že teď nemám moc času, ale řeším nějaké zdravotní problémy s Lucinkou, tak pak doháníme školu a běháme po Dr. Pak písnu do deníčku, tady se mi to rozebírat nechce.
Dneska jsem zjistila, že za měsíc jdeme k zápisu a já za 11 měsíců do práce.
Moni, taky z toho mám hrůzu, ale prostě to nějak musím zvládnout, nemůžu přijít i práci, máme hypotéku a nezvládli bychom to.
Toť zatím od nás, už se těším, až bude teplo, ta zima už mě nebaví, nikde jsme letos nebyli, tak už je to dlouhé.
Jakmile bude volněji, ozvu se.
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
19.3.2013 21:54:16
Ahoj holky,

nějak nám to tu nežije, tak aspoň pár řádků od nás.

Počasí si s námi tedy zahrává, v sobotu jsem klukům řekla, ať odnesou sáňky do kůlny a dnes ráno jsme si je zase vytáhli a šli si užít sněhu. Včera u nás byla kalamita se vším všudy, celý den sypalo, večer nešla elektrika a Kryštofovi večer nejel autobus, tak musel zůstat u babičky.

S Jájou je teď legrace, začíná spojovat slova a někdy jsou to pěkný blbinky.

Ještě jsem se chtěla zeptat jak je to u vás s umístěním do školky? U nás to bude o velkým štěstí. Dnes jsem se stavila v práci a mám z návratu do práce trošku obavy.

Mějte se fajn a pištéé.
Madelinka+3 andílci 78772
14.3.2013 17:11:57
Ahojky, u nás není co psát, vše v normě, cestování s dětmi a prací celkem zvládáme, víc než rýmičky nás zatím netrápí, ale JÁ CHCI JARO!~3~
Andýs 65055
13.3.2013 20:26:37
A jak vy Moni se stěhováním? Plánujeme se chytit toho pokojíčku a nějak se nám do toho nechce, vymalovat a přestěhovat tři pokoje.
Andýs 65055
13.3.2013 20:24:33
Moni, já už tady také dlouho číhám na nějaký příspěvek a nikde nic, tož dnes mi to už nedalo ~t~.
Kluci jsou zdraví, měli bysme zítra na očko, K. na spalničky a s T. zajít na pětiletou a očko na tetan, jenže zas je nemocný manžel. Od té chřipajzny co jsme měli, kašle a nelepšilo se to, tak má atb. Tak zas se bojím, aby to od něho kluci nedostali.
Jinak je u nás pěkná kosa, už aby ta zima skončila. Bylo už tak krásně ~n~.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 13697  [Dalších 13547 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.