| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
1.4.2013 18:59:20
Ahoj holky.
Tak dodatečně přeju krásné Velikonoce. Já tyhle svátky moc nemusím...od doby, co jsem se vdala jsme většinou někam jezdili, ale teď už je Lucinka velká a už dneska čekala koledníky, tak jsme byli doma. Pár lidí přišlo, ale ve finále to byl docela hezký den. Potřebuju taky JAROOOOO, kde sakra jsi???????????????????? Elen, to je úžasná zpráva, tak na počtvrté to vyšlo, takže by Monča taky? Užívej si to......já holky, jak tady sedím a píšu Vám říká, že my už teda neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Adélka vydá za další tři ratolesti. Jdu hodit nějaký ten článek do deníčku. |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
31.3.2013 21:19:42
Ahojky,
tak tušení s holčičkou se naplnilo velká gratulace, super! Tak teď do toho bouchne i Monča![]() Holky moravský, u vás sněhu kalamita? Posloucháme to tu celý den, tady nic. Jaro je cizí pojem chjooo |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
31.3.2013 9:02:26
Ahoj Andy, u nás jsme taky vstávali do bílé tmy a to doslova, pač jak u fouká, tak máme nalepený sníh i na oknech. Musela jsem si to i vyfotit, tak pak se podělím o jarní atmosféru. Perníčky už nazdobené máme, už jen večer nazdobím vajíčka.
Za chvíli máme jet k rodičům do Brna, ale celkem se bojím, jsme zavalení sněhem, leží i na silnici a sypač ještě neprojel... Jinak se začína marodit i u nás, Prokopa včera bolelo ucho a Jája trošinku soplí, zatím žádná hrůza. Mějte se krásně . |
| Andýs | 65055 |
|
|
31.3.2013 8:00:10
Ahoj,
preji krasne Velikonoce. Dnes jsme rano vstali a neverili vlastnim ocim, nasnezilo a snezi dal . Decka zmatene, chteli zdobit pernicky .Ell, moooooc gratuluju . |
|
|
29.3.2013 17:03:42
No tedááá, ja chci taky holčičku.
Ellen, moc ti holčičku přeju ![]() ![]() .A sluníčko u nás rozhodně nemáme, dnes dopo byli všichni kluci venku na saních a dokonce stavěli sněhuláka, doufám, že pro tuhle zimu (jaro) posledního. |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
29.3.2013 10:47:39
Jak jsem slíbila, tak hlásím, dneska se nám to potvrdilo - čekáme holčičku
!Nemohla jsem tomu věřit, ale dneska už jsem to tam viděla na vladtní oči .Jinak malej pořád marodí, dneska už nehorečkuje, už jen dost kašle, já jsem taky nějaká a načatá a to nevyspání mi nepřidává. Ale už bude líp, začíná nám tady svítit sluníčko . Tal hezké Velikonoce vám všem!![]() |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
27.3.2013 21:17:28
Tak to ještě dva dny vydržte, já byla napnutá 21 týdnů
.U nás je se zoubkama boj, nechce si je nechat vyčistit, lump, a po mě by mohl mít špatný zuby, tak se taky trochu bojím, kdy nějaký kaz vyleze. Aspoň že teď už dětem nedávají amalgám ale něco bez rtuti, to mě vždycky štvalo nejvíc, že je to jedovatý a kolikrát to pak snědí . |
|
|
27.3.2013 20:53:52
Já jsem taky napnutá
.Ještě jsem zapomněla napsat, že jsme byli minulý týden u zubaře a Jája má kaz na horní dvojce, už mu na boku zoubku ubývá sklovina , říkala, že jak trošku povyroste, tak mu to vyčistí. Štve mě to, zuby poctivě čistíme a stejně, zubařka mi říkala, že to má z nočního kojeni, ale nejstarší syn měl stejně špatné mlíčňáky a kojený byl jen chvíli . |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
27.3.2013 19:10:25
Ell, to je dobře. že mimi roste.Jsem napnutá, že by holčička?
Zakřiknutý Ondrýs není, je ho všude plno, tak se bojím, aby nebyl hlučný a uklidnil se do nástupu do školky Holky, kde je to JARO!Tady dneska sněží.![]() ![]() |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
27.3.2013 12:16:18
Madelinko, co je malé, to je milé
. Však on vyroste a ve školce se prosadí, má dvě starší ségry, tak určitě ví jak na to . To vidím na tom našem, jak je mezi dětma v pohodě, tím že je pořád doma v houfu.Je to legrace jak to máme podobné. |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.