| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
9.2.2013 18:53:45
Vše nejlepší všem dnešním oslavenečkům.
U nás už ležíme, dárky uspěly a dort byl nádherný. ![]() |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
6.2.2013 8:38:21
Ahoj holky,
u nás se bude v sobotu taky slavit, to bude oslava s kamarády a v neděli s rodinou, takže víkend bude slavící, ale náročný. Jáchymkovi říkam, že bude mít narozeniny a přijdou babičky a dostane dort a dárek a Jája kýve hlavou a říká dooolt a daalek a cink, cink. Ještě má v hlavě, že dárky nosí Ježíšek .Ellen, jen užívej volna a lenoš co to půjde . Vy už máte vlastně prázdniny, u nás jsou až příští týden. Já se od toho našeho maminkomaniaka dostanu až ho odstavím, takže v září někam s manželem vyrazíme ![]() . |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
5.2.2013 22:58:01
Mandelinko, tak Ondráškovi taky všechno nej k narozeninám ať je zdravý jako řípa a šťastný!
![]() ![]() ![]() Holky, je to tady takový divný bez těch lumpíků, divnej klid, snažím se si to užívat, dohnat resty a něco napsat, ale často vypadávám z tempa a lenoším. Zatím se mi skoro nestýská nebo si to nepřipouštím .Tak ať se vám všem vydaří oslavy! |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
5.2.2013 22:18:13
Všem oslavencům přejeme všechno nejlepší.
My máme narozeniny v neděli a oslavu taky v sobotu. Ellen, to musím být nuuuda ![]() ![]() |
|
|
5.2.2013 21:09:28
Děkujeme za přání k narozkám. Neskutečně to letí a i když zlobí, tak je mi z toho smutno.
Oslava je v sobotu, tak pak hodím fotky. Elen, ještě se ti nestýská ???? ![]() |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
3.2.2013 17:49:51
Ahoj holky,
tak já si užívám volna, v pátek jsem se vrátila od rodičů na týden bezdětná. Všechny děti jsou prý spokojené, tak jsem ráda. Mamka je úplně u vytržení kolik toho T. sní, asi je prý za chvíli sežere .Včera jsem byla úplně nepoužitelná - jak tady byl klid, to byla taková změna, že jsem vůbec nebyla schopná nic dělat a jen jsem se povalovala, ale asi jsem to potřebovala. Dneska jsem už produktivnější. Já taky blahopřeju všem oslavencům - Kubíkovi, Aduš a dopředu Jáchymkovi, ať jsou ty vaše sluníčka zdravý a šťastný ![]() . Vůbec si nepamatuju kdy se kdo narodil, tak se omlouvám.Jo a dala jsem minulý týden konečně nějaké fotky do deníčku. |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
3.2.2013 10:59:24
Ahoj holky,
zdravím vás uprostřed lenošení. Máme lehce oddychový víkend, nemusím ani jeden den vařit, takže dnes jsem jen upekla jablečnou bábovku a za chvilku vyrážime k tetě na oběd. Včera jsme byli za vysvědčení v Brně na autogramiádě a focení s hráči Komety Brno, tak jsme to sfoukli i s obědem. Tuším, že dnes nebo zítra má narozeniny Adélka, tak jí moc blahopřejeme a posíláme pusinky ![]() ![]() .A opožděně přejeme i Kubíkovi, sice jsem se dívala na dort a fotky, ale nějak mi nedoklaplo, že už měl vlastně narozeniny v lednu. Takže pro Kubika taky letí pusinky ![]() ![]() .Jája má lehce rýmu, tak doufám, že zůstane jen u ní a na příští víkend bude fit. |
|
|
1.2.2013 13:06:09
Majko, taky jsem se objednala v březnu na dentální hygienu, pohovor a čištění- 2 h za 1100Kč.Rozhodla jsem se, že do sebe musím něco investovat.Kazy až tak nemám, spíš mě vždycky zlobily dásně.
|
|
|
31.1.2013 20:40:59
Ahoj holky, včera jsem byla na dentální hygieně, strhávali mi zubní kámen pod umrtvením a ještě dneska jsem k. o., zítra nakouknu, navíc tady mám další dvě dětičky a jsou ve vaně, tak se jdu podívat, jestli neuplavali
![]() |
|
|
31.1.2013 13:16:56
Ahojky, tak u nás jsou asi nejblíž Dobřany u Plzně.
![]() Dnes nejsem v práci, využila jsem, že tam ještě nejsem načisto, to bude až toho 11.2. a nechala jsem si holky ze školky.Jsou obě trochu zahleněné,tak to doma v klidu vyléčíme. Holky, na začátku prázdnin nevím, já jsem týden v práci a pak už vyrážíme na dovču.Bohužel jsme fakt pěkně rozeseté po celé republice. ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.