| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Únor 2011 - Deníček
  (?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 13697  [Dalších 13457 >>]
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
22.1.2013 9:35:09
Andy, my uz mame nastesti preockovani od prosince za sebou, chtela jsem to posunout, pac se mi malej nezdal, ale Dr. malyho vysetril a rekl, ze to bude dobry a naockoval ho. Malej mi do tri dnu lehnul, ale mame to za sebou ~d~. Uz nechci zadne ockovani ani videt. I kdyz vlastne trochu uvazuju o klistovce bydlime v blizkosti lesu a od jara do podzimu jsme v lese kazdy den a malej uz klistaka mel, ale to budu resit az na podzim, jeste nejsem rozhodnuta.

Chtela jsem se zeptat maminek od chlapecku jestli uz zkousite pretahovat, Jaja tam ma uplne malinkou dirku a pretahnout mu to nejde ani nahodou. Zkousim to lehounce ve vane, ale je tam otvurek asi 2 mm.
Andýs 65055
22.1.2013 9:15:45
Moni, to je teda malý šikovný. U nás bude s hovínkem asi problém, když čůrá jen na stojaka, tak bude chtít i tak kakat.
Andýs 65055
21.1.2013 21:48:38
Holky, ceka nas jeste preockovani na priusnice, spalnicky atd., ale nevim, v tom chripkovem obdobi se mi nechce.

Dnes jsem se pokusila maleho ostrihat, jde to teda ztezka, nechce se nechat, vrti se, vzdy se bojim at ho nuzkama nepichne, zitra dam foto.
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
21.1.2013 19:53:50
Tak u nas nocnik celkem v pohode, ale nehod mame porad dost. Hlavni uspech je, ze asi tyden se malymu dari kakat na nocnik.

Toz my mame teprve tri a pul roku od svatby ~t~. Kdybychom se s prvnim manzelem nerozesli, tak bychom meli pred tydnem 18 vyroci svatby a 22 let od seznameni.

Ellen, u nas ta puberta je celkem v pohode, nejhorsi to bylo kolem dvanacteho a trinacteho roku, ale i to se dalo. My si s Krysotem uzivali kdyz byl prcek, byl hyperaktivni nerizena strela a postupne se to uklidnovalo. Ted uz cekame na pubertu prostredniho ~2~, ale on je vzornak, tak snad mu to vydrzi.
majka,lucinka03 + Adélka11 85968
21.1.2013 18:12:05
Andý, jsme spolu od mých 15, manžel je o 4 roky starší. Byl to rok 1995.
My už mléko v noci nepijeme od roka, vydržela jsem a dáváme v noci jen vodu, naše Aduš totiž nic jiného nepije, občas si dá šťávu, ale čaj ani náhodou :-(
A na nočník též nesedáme ~a~
Ellen + 4 111184
21.1.2013 15:34:50
No on na nočníku chvilku vydrží, ale jen když mu k tomu pustím pohádku, lumpík~k~.
Jo mlíčka se dneska dožadoval taky dost rázně, byla jsem s ním asi hodinu vzhůru než vytuh. Zítra nás to asi čeká znova, snad mě vystřídá manžel (v nespaní se naštěstí už střídáme). Říkám si jak to bude krásný, až se s malým bude dát rozumně domluvit, ale zase budou jiný starosti. Teď nám jde do puberty nejstarší (klobouk dolů Moni, že už to asi taky pár let musíš zvládat~;)), tak je to pestrý.
Andýs 65055
21.1.2013 15:14:46
Ell, aspoň se ti malý na nočník sedne, Kuba nechce ani to.
Andýs 65055
21.1.2013 15:13:34
Ell, tak malý pije mléko v noci a také pak po pití ho chytí kašel a poblinká se, ale čajem ho nelze opít, pořád říká, chci mlíčko, už také nevíme jak na něho, jak ho to odučit. Ale azse z druhé strany má aspoň v Nutrilonu vitamíny, když nejí ovoce a zeleninu.
Ellen + 4 111184
21.1.2013 14:58:05
Ahojda,
jé holky, my jsme se taky brali v červnu - ale 19. a už budeme mít 14 let výročí a 21 let co jsme spolu (chodili jsme spolu skoro od dětství~:-D~:-D).
S nočníkem to je u nás stále bída, když ho dám na nočník tak nic a pak vstane a všude jsou loužičky jak od pejska.
Madelinko, tak paráda, že máte zákrok za sebou, tak ať je Ondrášek brzy úplně fit!~;((
A k nekojení taky gratuluju. Já teda už nekojím dlouho, za to je u nás na řadě odbourávání pití mlíčka k ránu - má často kašel a hrozně ho to zahleňuje a dáví, tak to je náročný vydržet.
Andýs 65055
21.1.2013 14:21:11
Tak u nás se na nočník nechodí, věčně máme nehody a počůrané tepláky a už se stalo, že i bobek na chodbě nebo hovínko rozšlápnuté v pokojíčku. Ale dneska 2x hlásil a čůrali jsme do vany, držel si pinďu, sedět u toho nechce a do záchoda na stojáka také nee.
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 13697  [Dalších 13457 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.