| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
23.1.2013 10:28:29
Moni, taky mám obavy,abychom nic nechytli, noci jsou pak krušný.Přeju,ať to má aspoň rychlý průběh a všichni to nechytí.
S tím pindíkem bych to asi dělala stejně ![]() My máme dneska klidnější den, ale zítra musím s Eli na kontrolu ORL a odpoledne pojedeme na lyže. V pátek s holkama na kontrolu oční, odpoledne hudebka a v sobotu zase lyže. To budou zase dny ![]() Poslední klidný den neděle a pak ta práce ![]() |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
23.1.2013 9:51:10
Ellen, díky za podporu. Noc byla výživná, od třičtvrtě na dvě do čtyř jsme byli vzhůru, malej byl jak kamna, stěžoval si, že ho bolí nohy a že má chlup v puse
. K Dr. se zatím nechystám, myslím, že to bude chřipajzna.Já klukům začala zkoušet přetahovat kolem druheho roku, ale né na sílu, spíš jsme zkoušeli a pak to postupně šlo, ale u Jáji se mi nezdá, že to vůbec kdy půjde . No problémy nemá, tak to řešit nebudu a snad se pindík časem umoudří, zatím budeme opatrně zkoušet. |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
22.1.2013 22:24:33
Ještě ohledně tý klíšťovky - dokonce i jedna naše dr. mi řekla ať jí zbytečně dětem nedávám, že děti nemají těžký průběh jako dospělí, že je to zbytečná zátěž a ten očkovací kalendář mají i tak nabitý až až. Takže já jí nebudu dávat.
|
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
22.1.2013 22:20:16
Ahoj, Mončo držím palce, ať je to brzy za vámi. My jsme si to prošli minulý týden. To nevyspání je ubíjející.
Předkožku zatím neřeším, přijde mi to brzy. Spíš se teď snažím naučit T. čistit si zuby - ode mě nechce a sám tomu moc nedá. Dneska jsem se mu je snažila dočistit a zkontrolovat a hrozně mě kousnul .S očkováním nevím, ještě jsme nebyli ani na tom prvním. Teď jsou u nás v okolí příušnice, tak by nebylo špatný, kdyby je chytil a pak by aspoň měl doživotní imunitu, ne jako po očkování na pár let a v době kdy už je to pro kluky nebezpečný, tak očkování je už nechrání. Nějak ten systém nechápu . |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
22.1.2013 21:49:01
Toz jsem to zakrikla s tim nasim zdravim. Jajovi vecer vylitla horecka, vyblindil kasi a ted chrni. Myslim, ze to nebude strevni viroza, pac jsem mu tu kasi vnutila i kdyz nemel chut na jidlo, vidim to spis na nejakou chripajznu, ach jo.
Jdu chrnet, myslim, ze dnesni noc bude divoka. |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
22.1.2013 13:53:24
Ahojky,
my máme od přírody předkožku odlepenou od pindíka,takže přetahovat nemusíme, jde to samo. |
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
22.1.2013 12:25:13
Holky omlouvám se, včera jsem odpadla, napravím to dneska.
Andý, já myslím, že půl roku. My máme jít teď v lednu, nechám to naknoec měsíce. Nás ještě čeká na začátku února jedna dávka pneumokoka, malá ho ještě nemá. A pak už taky finito, možná na podzim žloutenku a tím končíme. Lucku nechávám na klíšťovku až teď. |
| Andýs | 65055 |
|
|
22.1.2013 10:36:26
Nevíš Moni, jaký tam je rozestup od toho prvního očkování?
|
| Andýs | 65055 |
|
|
22.1.2013 10:35:48
Holky, jsem tomu dnes dala, zapínala jsem K. bodyčkocv rozkroku bez plínky a přicvakla jsem mu tam onu část, to byl kravál bobek.
|
| Andýs | 65055 |
|
|
22.1.2013 10:34:51
Moni, urolog mi řekl, at ted ještě nepřetahuju, když nosí plínky, že to mám nechat, až bude chodit na nočník, aby to přetahování ho pak nedráždilo v plíně.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.