| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
20.1.2013 22:33:39
Moni, Ondrýs byl zvyklý si cucnout v noci a nejvíc k ránu a teď už mu stačí jen 1x nesladký čaj a k ránu trochu mlíčka.
![]() |
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
20.1.2013 18:55:32
Já nám s manželem zaplatila na srpen víkend v Krulmově a objednala jsem lístky do toho otáčivého hlediště, tak už se taky moc těším. V červnu slavíme 10 let od svatby.
|
|
|
20.1.2013 18:54:38
Moni, jestli chceš, já mám vynikající recept na marcipán, dobře se s ním pracuje, jen rychle tvrdne, takže každý kousek se musí dávat do folie a potom před použitím trochu prodělat, ale jinak je fakt skvělý.
My hory příští rok už taky zkusíme, ale jen na pár dní mezi Vánocema, protože u nás jsou jarňáky v únoru, a to určitě dovolenou nedostanu :-( Ale ten další už určitě dáme celý týden. |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
20.1.2013 18:40:11
Majko, pokud je pani dela za 600,-Kc, tak je to dobra cena, ty dorty co objednavam ja jsou tedy drazsi
. Ja vzdycky pekla sama, ale jak jsem psala jsou to takovy amateri, ale zacnu trenovat a treba se jednou dopracuju k takovym jako dela Andy.Ja zase planuju objednat vetsi dort, pac mame oslavu dva dny po sobe, detskou udelame v sobotu, aby deti videly dort a v nedeli prijde rodina a dospelakum nebude vadit, ze uz dort neuvidi cely, hlavne, ze bude co ke kave . |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
20.1.2013 18:32:56
Ahoj holky,
Madelinko, to je fajn, ze jste to s Ondraskem tak zvladli , preju vam, at uz s tim nemate zadne potize. Lazne musely byt super, hned bych jela. A lyzovat bych taky jela, za rok uz pojedeme i s malym, Krystof byl ted o vikendu na Dolni Morave a moc se mu libilo. Jeste se musim zeptat ohledne kojeni, Ondrasek nebyl zvykly usinat u prsa? Ja teda jeste nejaky cas planuju kojit, ale prave se desim toho odstaveni jak bude usinat, je fakt, ze me to dost omezuje to jeho usinani, neusne s nikym jinym, takze v dobe spani musim byt doma .Majko, na jare to bude jeste lepsi, to uz mala vyrazi s kocarkem .Andy, taky jsem se chtela zeptat jake jsi mela marcipanove testo, pripadne jake jsi objednala. Laka me zkusit potahnout dort marcipanem, delam jen potahovane cokoladou, zrovna na vcerejsek jsem delala babicce straciatelovy dort polity cokoladou, chtela jsem ho jeste vylepsit a dozdobit bilou cokoladou, ale vysledek byl tezce amatersky (chutove byl teda moc dobry). |
|
|
20.1.2013 18:02:32
Holky, já taky silně uvažuju, že tentokrát dorta nechám upéct, máme den dopředu nějaký mejdan, tak nevím, jestli v ten den předtím to stihnu a v den oslavy bych to asi nedala. Přemýšlím o Kitty, jak jinak nebo o Minnie, možná nějaká kočička. Nechala bych udělat menší, aby nebyly veliké zbytky, stojí cca 500-600 a pak bych nechala v listopadu Lucince udělat koňskou farmu, je ulítlá na koně :-D
Další rok už bych možná zase něco uplácala. Ta paní prý používá opravdu máslo a jsou moc dobré ty dorty a nejsou moc krémové, kamarádky si je moc chválí. |
| Andýs | 65055 |
|
|
20.1.2013 12:57:27
Tobi měl na čtyři ročky s krtečkem, myškou a zajíčkem, dala jsem to do deníčku, tak něco pro inspiraci. Dort mi dělala jedná pani. Aha, krteček tam už není, ještě před focením ho Tobi asi snědl
. |
| Andýs | 65055 |
|
|
20.1.2013 12:47:35
Madelinko, neobjednávala jsem postavičky. Prozatím jsem dělala jen vykrojený marcipán. ale koukni zde, je postup na krtečka http://nobys.huu.cz/menu/modelovani/krtecek. Ale určitě prodávají někde i hotové.
|
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
20.1.2013 11:39:30
Děkujeme, že jste na nás mysleli.
Andý a dá se nějaký tvar z marcipánu poslat přes net?Ty jsi něco objednávala a kde? Chtěla bych nějakého pěkného krtka,který by seděl na dortu. Už jsem domluvená s mamkou, že mi s dortem pomůže,ale na ten vršek to fakt chce NĚCO. Holky jely na lyže, Ondra spí, trochu jsem uklidila a musím ještě uvařit.Pak půjdeme ven, taky asi bez kočárku- nevadí mu, ale když není špína na chodnících,jde se pěkně. |
| Andýs | 65055 |
|
|
20.1.2013 10:22:58
Ahojky,
Madelinko, to jste teda byli oba statecni . Urcite uz bude vse v poradku.To jste si krasne uzili lazne, tise vam zavidim, take jsme se s manzou chystali, ale nevyslo to. Ted si opet neco hledame, ale vemem i deti, mame tady hnusne ovzdusi, tak at si to uzijou s nama. Majko, jojo, zuby mne s te protezy boli. Rikali, ze ucelem je zvetsit predkus, a ted mi doslo, ze to pak budu vypadat jak zajic ne. Tak to do pusy uz nedavam. Mam jit do kloubni poradny, tak tam se poinfurmuji na to poradne. Strasne mi v tech kloubech praska. Ale ne jenom v celistnich, ve vsech. Boli mne klouby na rukach a nohach, a tez obcas jsou tuhsi. Hodnoty revmatu mam hranicni. No uz mne to nebavi, furt neco. Dost veci muzu mic psychickeho razu, jelikoz magneticka rezonance dopadla dobre. Ale proste alergii na mleko, celiakie, astma a ted to revma mam prokazane. Marcipan jsem mela koupeny pres net, ale jinak si ho barvim podle potreb. Rybicky a auticka jsme vykrajovali. Pokud nejake vykrajovacky nemam, vykrojim to nozem. Anebo si udelam sablonku s tvrdeho papiru, polozim na marcipan a nozem vyrezu. No krem jsem si lizla, ale korpus jsem nezkousela. Ale jsem ted ulitla na studentske cokolade, a dnes mne boli bricho, a precetla jsem si ted slozeni a je tam psenicna vlaknina , chjoj, furt je treba vse cist. No uz premyslim, jak to budem delat, kdyz pojedem na dovcu, no ale asi proste pecivo sebou. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.