| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
19.1.2013 19:02:49
Jinak hlásím, že jak jsem nadávala, že Adélka nechce chodit, tak teď už nechce do kočáru, ani sníh ji nevadí. Jsem byla vykulená jak blázen, co z ničeho nic ujde. Doufám, že jí to vydrží, mám z ní radost.
|
|
|
19.1.2013 19:01:43
Ahojky.
Teda Madelinko, tohle mě teda fakt vůbec nenapadlo, že byste takhle zkraje mohli jít z Ondrýskem hned do špitu. Myslela jsem si, že sis třeba zažádala o školku nebo tak něco a čekalo se. Ale každopádně je fajn, že jste to zvládli na jedničku, máte to za sebou a Ondrýsek, že byl statečný. Teď už to snad bude vše o. k. !!!!!!!!!!!Fakt jsem na Vás myslela a teď držím palce na hojení a vyvíjení. Andý, ty se z těch nemocí snad taky nevyhrabeš. Když zjistí jedno, tak zase nastoupí další. Ty zuby asi pěkně bolí, co? Hele a to tu dietu fakt nemůžeš porušit třeba ani při takových dnech, jako je oslava narozenin? Já teď výjimečně koukala na VIP Prostřeno a tam byla herečka Bittnerová nebo jak se jmenuje a ta taky drží bezlepkovou, říkala, že si do restaurace místo příloh nosí svůj chleba Pobavilo mě to, ale tady ta omezení musí být nepříjemná.Jinak dort se ti teda skvěle povedl, je nádherný, ty obrázky vykrajuješ? A marcipán sis dělala sama a barvila nebo ne? |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
18.1.2013 16:43:59
Ahojky,
děkuju za chválu dětí ![]() 1.zpráva,kterou jsem tajila- byli jsme teď s Ondráškem 3 dny v nemocnici na operaci- nesestouplé varlátko- byl moc hodný.Varlátko mělo kratší cévku, tak ho dr. zvládl umístit jen do horní části pytlíčku, tak uvidíme, jak se bude vyvíjet. Nechtěla jsem o tom psát předem, abych věděla, jak to dopadne.Jsem ráda, že jsme doma. a 2. zpráva - celkem v klidu jsme přestali kojit.Ondrýs si nestěžuje a prsa taky ne. A řekla bych, že líp spí-musím to zaklepat.Zítra přijedou holky, byly u babi a dědy,užili si hor-bobování a bruslení a v neděli pojedou s taťkou a babičkou lyžovat. Taky musíme koupit dárky k narozeninám- mám v plánu vrtačku, dětskou lžíci,nafukovací rukávky a nevím, možná ještě nějaký měkký dárek ![]() Jo a v lázních byla pohoda-bazén, sauna, masáž, rašelinová koupel,něžnosti , no ale 2 dny utekly moc rychle.Ale jako odpočinek doporučuji.![]() ![]() |
| Andýs | 65055 |
|
|
18.1.2013 11:24:56
No jídelníček u mně je teď na prd, jelikož mám nařízené kašovoitou stravu, mám něco s čelistními kloubama, občas mně bolí a před svátkama jsem pusu otevřela jen na centimetr, teď trochu povolily, takže pusu otevřu o něco víc. A udělali mi na spaní na horní čelist relaxační desku, vypadá to jak protéza. No spaní s tím příšerné. Stejně to v noci pak nakonec vyndám, překáží mi to
. |
| Andýs | 65055 |
|
|
18.1.2013 11:21:43
A ják chutná, to vám nepovím, jelikož ho nemůžu jíst. Teda mám receptík od švagrové, která už ho peče dlouho, takže tehda jsem ho ještě mohla a byl moc dobrý. Můj výtvor už nevyzkouším. Mohla bych teda z bezlepkové mouky, jenže když nemůžu ani ten krém.
|
| Andýs | 65055 |
|
|
18.1.2013 11:14:21
Holky, tak dortík pro Kubu na zítřejší oslavu hotový.
|
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
17.1.2013 8:44:30
Ahoj, tak píšu příspěvek podruhé, před dokončením mi ho malej neomylně jedním hmatem smazal escapem.
Koukala jsem do deníčku –Madelinko, máš krásný děti, jo a jak bylo v lázních?. Andý, tvoje dvojka je povedená, jak jsou každý jiný. A ten dort je parádní, jestli jseš začátečník – tak klobouk dolů, to byc neuplácala ani za dvacet let. U nás peče dorty prababička, ještě ty klasické, výborné, takže laťka je hodně vysoko. Majko s focením to je u nás podobný, foťák má zpoždění, což je u malých dětí problém. Takže lepší fotky máme od známých z jejich foťáku. Moni, od domečku pro malýho taky přemýšlím, ale radši bych asi taky dřevo. Na imunitu dávám taky Imunoglukan, ale stejně se nás to chytlo – nejdřív Fanda, pak já a teď malej. Kašle už dýl a od včera má horečku, aspoň to zrychlí průběh. Noc byla výživná. No já chodím spát, když jde spát malej, abych se z toho kašle vyhrabala, podle toho to u nás teda vypadá, ale nedá se nic dělat. K narozkám dostane T. rostoucí židli Jitro (máme ji vyzkoušenou a je parádní), asi plyšovýho krtka, když ho tak miluje a nějakou knížku. Musím totiž vymýšlet i dárky za babičky. Sněhu tady máme taky spoustu, ale zatím si bohužel neužíváme... |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
16.1.2013 22:56:30
Ahoj holky,
Andy domek je playmobil, takze plastak... Malej je tedy sikula, ze se umi sam obleknout, Jaja se sam vysvlekne a oblekne si sam jen kalhoty a slipy a to ma vetsinou obe nohy v jedne nohavici. Dorty jsem dala spis pro pokochani, ja obcas neco upecu, ale na tohle bych se nikdy nezhrabala. MAjko, s nocnikem to prijde necekane, Jaja ho uplne ignoroval a najednou sam zacal. Na imunitu nic nedavam, mozna neco malo jeste ma z materskeho mlika, ale nevim, nevim... Musim to zaklepat, ale ted se celkem drzime. |
|
|
16.1.2013 21:33:03
Andý, já dávám Imunoglukan, oběma, A. ho bere kvůli těm moluskám, má ho brát 4 měsíce, takže konecem ledna končíme a L. koupím ještě jeden malej, zjistila jsem, že pro nás funguje nejlíp a když už chytneme něco, co nepotřebuje ATB, tak je rekonvalescence vždycky lepší a rychlejší.
|
| Andýs | 65055 |
|
|
16.1.2013 21:26:36
Majko, co Kubulovi narostly delsi vlasy, tak vypada starsi. Dokonce se chce sam oblekat, oblece si sam teplaky a ponozky, papuce, jen zavazat jeste neumi
.Holky, davate neco detem na imunitu ted v chripkovem obdobi? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.