| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Únor 2011 - Deníček
  (?)
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 13697  [Dalších 13427 >>]
majka,lucinka03 + Adélka11 85968
19.1.2013 19:02:49
Jinak hlásím, že jak jsem nadávala, že Adélka nechce chodit, tak teď už nechce do kočáru, ani sníh ji nevadí. Jsem byla vykulená jak blázen, co z ničeho nic ujde. Doufám, že jí to vydrží, mám z ní radost.
19.1.2013 19:01:43
Ahojky.

Teda Madelinko, tohle mě teda fakt vůbec nenapadlo, že byste takhle zkraje mohli jít z Ondrýskem hned do špitu. Myslela jsem si, že sis třeba zažádala o školku nebo tak něco a čekalo se.
Ale každopádně je fajn, že jste to zvládli na jedničku, máte to za sebou a Ondrýsek, že byl statečný. Teď už to snad bude vše o. k. !!!!!!!!!!!Fakt jsem na Vás myslela a teď držím palce na hojení a vyvíjení.

Andý, ty se z těch nemocí snad taky nevyhrabeš. Když zjistí jedno, tak zase nastoupí další. Ty zuby asi pěkně bolí, co?
Hele a to tu dietu fakt nemůžeš porušit třeba ani při takových dnech, jako je oslava narozenin?
Já teď výjimečně koukala na VIP Prostřeno a tam byla herečka Bittnerová nebo jak se jmenuje a ta taky drží bezlepkovou, říkala, že si do restaurace místo příloh nosí svůj chleba ~t~ Pobavilo mě to, ale tady ta omezení musí být nepříjemná.
Jinak dort se ti teda skvěle povedl, je nádherný, ty obrázky vykrajuješ? A marcipán sis dělala sama a barvila nebo ne?
Madelinka+3 andílci 78772
18.1.2013 16:43:59
Ahojky,
děkuju za chválu dětí:-)
1.zpráva,kterou jsem tajila- byli jsme teď s Ondráškem 3 dny v nemocnici na operaci- nesestouplé varlátko- byl moc hodný.Varlátko mělo kratší cévku, tak ho dr. zvládl umístit jen do horní části pytlíčku, tak uvidíme, jak se bude vyvíjet.
Nechtěla jsem o tom psát předem, abych věděla, jak to dopadne.Jsem ráda, že jsme doma.
a 2. zpráva - celkem v klidu jsme přestali kojit.Ondrýs si nestěžuje a prsa taky ne.:-)A řekla bych, že líp spí-musím to zaklepat.
Zítra přijedou holky, byly u babi a dědy,užili si hor-bobování a bruslení a v neděli pojedou s taťkou a babičkou lyžovat.
Taky musíme koupit dárky k narozeninám- mám v plánu vrtačku, dětskou lžíci,nafukovací rukávky a nevím, možná ještě nějaký měkký dárek~t~
Jo a v lázních byla pohoda-bazén, sauna, masáž, rašelinová koupel,něžnosti~h~, no ale 2 dny utekly moc rychle.Ale jako odpočinek doporučuji.~g~~3~
Andýs 65055
18.1.2013 11:24:56
No jídelníček u mně je teď na prd, jelikož mám nařízené kašovoitou stravu, mám něco s čelistními kloubama, občas mně bolí a před svátkama jsem pusu otevřela jen na centimetr, teď trochu povolily, takže pusu otevřu o něco víc. A udělali mi na spaní na horní čelist relaxační desku, vypadá to jak protéza. No spaní s tím příšerné. Stejně to v noci pak nakonec vyndám, překáží mi to ~:(.
Andýs 65055
18.1.2013 11:21:43
A ják chutná, to vám nepovím, jelikož ho nemůžu jíst. Teda mám receptík od švagrové, která už ho peče dlouho, takže tehda jsem ho ještě mohla a byl moc dobrý. Můj výtvor už nevyzkouším. Mohla bych teda z bezlepkové mouky, jenže když nemůžu ani ten krém.
Andýs 65055
18.1.2013 11:14:21
Holky, tak dortík pro Kubu na zítřejší oslavu hotový.
Ellen + 4 111184
17.1.2013 8:44:30
Ahoj, tak píšu příspěvek podruhé, před dokončením mi ho malej neomylně jedním hmatem smazal escapem.
Koukala jsem do deníčku –Madelinko, máš krásný děti, jo a jak bylo v lázních?. Andý, tvoje dvojka je povedená, jak jsou každý jiný. A ten dort je parádní, jestli jseš začátečník – tak klobouk dolů, to byc neuplácala ani za dvacet let. U nás peče dorty prababička, ještě ty klasické, výborné, takže laťka je hodně vysoko.
Majko s focením to je u nás podobný, foťák má zpoždění, což je u malých dětí problém. Takže lepší fotky máme od známých z jejich foťáku.
Moni, od domečku pro malýho taky přemýšlím, ale radši bych asi taky dřevo.
Na imunitu dávám taky Imunoglukan, ale stejně se nás to chytlo – nejdřív Fanda, pak já a teď malej. Kašle už dýl a od včera má horečku, aspoň to zrychlí průběh. Noc byla výživná. No já chodím spát, když jde spát malej, abych se z toho kašle vyhrabala, podle toho to u nás teda vypadá, ale nedá se nic dělat.
K narozkám dostane T. rostoucí židli Jitro (máme ji vyzkoušenou a je parádní), asi plyšovýho krtka, když ho tak miluje a nějakou knížku. Musím totiž vymýšlet i dárky za babičky.
Sněhu tady máme taky spoustu, ale zatím si bohužel neužíváme...
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
16.1.2013 22:56:30
Ahoj holky,

Andy domek je playmobil, takze plastak...
Malej je tedy sikula, ze se umi sam obleknout, Jaja se sam vysvlekne a oblekne si sam jen kalhoty a slipy a to ma vetsinou obe nohy v jedne nohavici.

Dorty jsem dala spis pro pokochani, ja obcas neco upecu, ale na tohle bych se nikdy nezhrabala.

MAjko, s nocnikem to prijde necekane, Jaja ho uplne ignoroval a najednou sam zacal.

Na imunitu nic nedavam, mozna neco malo jeste ma z materskeho mlika, ale nevim, nevim... Musim to zaklepat, ale ted se celkem drzime.

16.1.2013 21:33:03
Andý, já dávám Imunoglukan, oběma, A. ho bere kvůli těm moluskám, má ho brát 4 měsíce, takže konecem ledna končíme a L. koupím ještě jeden malej, zjistila jsem, že pro nás funguje nejlíp a když už chytneme něco, co nepotřebuje ATB, tak je rekonvalescence vždycky lepší a rychlejší.
Andýs 65055
16.1.2013 21:26:36
Majko, co Kubulovi narostly delsi vlasy, tak vypada starsi. Dokonce se chce sam oblekat, oblece si sam teplaky a ponozky, papuce, jen zavazat jeste neumi ~t~.

Holky, davate neco detem na imunitu ted v chripkovem obdobi?
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 13697  [Dalších 13427 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.