| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Únor 2011 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 13697  [Dalších 13397 >>]
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
9.1.2013 23:12:43
Tak nas malej jeste nejake extra vety taky nesklada, slovicek rika spoustu a vety rika typu "Jaja duhy jupii, jupii.", v prekladu tatinkovi sdeloval, ze se dnes dvakrat vycural do nocniku.

Jinak ja myslim, ze Jasicek je nase posledni mimi, ale to jsem rikala u vsech svych deti ~t~. Asi kdyby manzel hodne premlouval, tak bych se nechala ukecat.

Bylo by fajn, kdyby na nas prisla juknout Di.
Madelinka+3 andílci 78772
9.1.2013 18:48:18
Majko, 4 už neeee, měla jsem rodičák na 2 roky, mám k dispozici 2 babičky a 2 dědy, tak to snad nějak zvládneme, než půjde O. do školky.Děti jsou krásné, ty naše i docela hodné,ale už bychom se domů, ani do auta nevešli. A máme rodinné záliby, které teď tak akorát finačně zvládáme(lyže apod.).Budu se těšit na ta vnoučata.~:-D
Ale Ellen obdivuju.Toníček bude mít aspoň někoho do party.
Doufejme dobrou tajnou zprávu napíšu až kolem 20.1.Myslete na mě a Ondráška.
S tou slovní zásobou jsme na tom ještě hůř než Majka,takže u nás hezká slova taky zatím nehrozí a holky je naštěstí taky nepoužívají, takže zatím chybí vzor~k~.~3~
majka,lucinka03 + Adélka11 85968
9.1.2013 18:37:01
Ahoj holky.

Moni, tak malej je šikula, když mu to takhle "kecá". U nás je to jako u Ellen, zatím jen sem tam slovo - např. Jája je Áďa, mi je moje, ta je tam, ee je bobek v plíně, ble je vše, co nepatří na zem, bebí, pak klasicky deda, baba, máma, táta, pojmenuje nějaká zvířátka, tči je chci a co se naučila je říkat tatata a to jsou jako kalhoty ( kaťata ), to nemá chybu~t~. Já si tu mateřskou chci taky užít, ale odplenkování u nás zatím nepřipadá v úvahu, v noci stále nespíme, ale už alespoň chce občas venku chodit a né se jenom vozit. Do toho je u nás věčně někdo na huntě, ale snad se to jarem zlomí a bude líp.
Tady zatím po sněhu ani památky.

Elen, moc gratuluju ~x~~s~~p~, držím palečky, aby vše bylo o. k. Strašně moc Vám to přeju, ale zároveň nezávidím a obdivuju Tě :-)

Madelinko, tys měla rodičák jen na dva roky? Budou hlídat babičky? Tak přeju, aby ten nástup nebyl moc náročný a šlo to jak po másle.
Jsem zvědavá, co Vám má vyjít, nejdete do čtvrtého ~p~ jako Ellen ?~;)

Jinak jsem dostala zprávu od Di na FCB, žijou, ale taky v poklusu, snad nakoukne ~3~
9.1.2013 18:33:56
Ellen, tomu říkám bomba zpráva,to bude holčička!~s~
9.1.2013 10:17:35
Ahoj Ellen, tak to je zprava dne, uplne mi zvedla naladu. Drzim palce, at je vse v pohode ~;((.
Ellen + 4 111184
9.1.2013 9:07:15
Ahoj v novém roce!
Přeju vám všem ať je rok 2013 plný radosti a zdraví!
U nás Vánoce proběhly celkem dobře, mladší kluci měli teda nějakým kašel, ale zvládli jsme to sirupama.
Náročné byly návštěvy u babiček a s tím spojené cestování, všude nás bylo plno, děti už z toho byly hodně unavené. Doma ale byla pohoda.
Náš malej teprve začíná mluvit, takže sprostý slova zatím snad nehrozí, i když ty naši lumpové se taky snaží ho naučit každou blbinu, jen aby byla legrace, to máme stejný Moni.
Pokrok u nás je, že si malej konečně začal trochu sám hrát a nekňourá furt u mých nohou. Dokonce už zvládne i sledování pohádky v TV (třeba teď). Pouštěli jsme mu mašinky, ale chtěl je pořád dokola a mě už to lezlo na nervy, tak ho teď přeučuju na krtka apod. To se dá poslouchat pořád dokola.
Nočník zatím nic, ale už mi hlásí aspoň když se pokaká a někdy i počůrá, takže je aspoň že už ví co to znamená.
Madelinko, tak ať se ti nástup do práce vydaří, nějak si to vůbec nedovedu představit, že bych se už měla zapojit do procesu.
U nás budeme mít taky změnu - v srpnu čekáme miminko (pokud všechno dobře dopadne - přece jen už mi není dvacet ~;))... Nějak jsme to neplánovali ~f~, ale už se těšíme, tak snad to všechno zvládneme. Teď mě čeká prvotrimestrální screening, tak mi držte palce, ať je to v pořádku. Automaticky předpokládáme, že to bude další kluk, ono je to jedno:-). Hlavně aby to bylo zdravý.
Jinak trochu závidím ten sníh Moni - u nás už snad týden prší a nedá se chodit ven a už mi to leze na budku, tak nám ty sněhové mraky pošlete~;).
Fotky nějaké přidám, jen musím nějaké udělat, skoro nefotíme, tak to musím napravit.
8.1.2013 22:19:43
Ahoj holky,

u nas je krasne bilo, dokonce jsme s Jachymkem dnes poprve prubli jizdu na sankach. Horsi je to teda se silnici, jela jsem dnes s hruzou.

Madelinko, drzim palce, at si leden uzijete podle predstav a zvladnes nastup do prace levou zadni.

Ja mam v planu si ten posledni rok posledni materske uzit, s Jajou uz je legrace, nekdy teda az moc. Rozmohl se nam doma nesvar, Jaja mluvi jako dlazdic, takze kdyz rekne sve oblibene slovo, tak na nej nereagujeme a nejstarsiho vinika a navadece cepujeme, pac s takovou by nam ho nevzali ani do skolky. Krysot ma totiz desnou svandu z toho, ze Jaja vsechno opakuje jako papousek.

Aktualni foto dofotim a vlozim, na podzim jsme prisli o fotky za posledni rok, Krysotovi odesel pocitac kde jsme meli fotky a ulozene mel pouze fotky z lyzaku, takze mam jen fotky co jsem posilala pres mail a co jsem vkladala sem.

Mejte se fajn a pisteeee ~3~

3.1.2013 13:38:45
Ahoj, nám se svátky i Nový rok vydařili, taky jsme dost jezdili po návštěvách, pak ty holek narozeniny, silvestrovská lyžovačka,klidný večer doma a pak už nový rok 2013.Snad bude fajn. V lednu nás čekají s manželem víkendové lázně, co jsme si nadělili k Vánocům, pak něco, o čem se zmíním až to dobře dopadne a na konci ledna nastupuji do práce.Takže tento rok bude událostmi plný,jako každý rok:-)Užijme si ho.
Budu se snažit vložit nějakou aktuálnější fotku.~3~
Andýs 65055
2.1.2013 13:47:47
Moni, tak to bylo u vás stejné jako u nás, buď chodily k nám návštěvy anebo my zas k někomu, a bylo to fajn, děti se nenudily a my též.

Holky, dívala jsem se do deníčku a nedáváme aktuální fotečky dětiček, jak nám porostly a změnily se.
2.1.2013 10:17:34
Ahoj holky,
moc vas zdravim v novem roce a preju vam do nej jen to nejlepsi~;((.

My jsme stravili hezke svatky, bylo fajn, ze jsme byli vsichni pohromade, nemoc ustoupila tesne pred svatky (tak jako minuly rok), casu na odpocinek a pohadky moc nebylo, porad jsme cestovali, nebo prijimali navstevy. Jeste nas ceka hekticky vikend, protoze se slavi moje narozky a pak uz bude vse ve starych kolejich.

Majko, to je mi lito, ze te to tak skolilo, doufam, ze uz jsi v poradku ~x~.
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 13697  [Dalších 13397 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.