| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
14.1.2013 9:39:09
Ahoj holky,
u nas byl vikend taky fajn, mame snih, takze se sankovalo a bobovalo, doufam, ze zustaneme vsichni zdravi. Ja jsem si v nedeli udelala po dlooouhe dobe den pro sebe a jela jsem s kamaradkou po nakupech, bylo to fajn, uz jsem to potrebovala. Andy, malej teda pekne povida, to u nas se az takhle nepovida. Veta je zazrak, ale slovicek je spousta. Jinak jsem uz malymu objednala dort, zatim mam jen zamluveny termin a motiv upresnim, porad vahame mezi berankem Timmym, Barneym a krteckem. Asi pred rokem jsem u kamosky na oslave ochutnala dokonale vypadajici dort a od te doby jsem na techto dortech zavisla a na peceni jsem se s radosti vyprdla . Kdyby se chtel nekdo podivat, tak dam do denicku odkaz na stranky, kde ma pani dorty vyfocene, mam strach to dat sem, aby to nebylo brane jako reklama. Kdyz jsme byli s malym v patek na sankach, tak jsme potkali na kopci skolku a uz jsem se domlouvala s pani reditelkou, ze nas ceka 3. dubna zapis, strasne to utika, za chvilku nam to zacne... |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
14.1.2013 8:07:13
Ahojky, hlásím, že víkend byl fajn.
Jen u nás v široké rodině běhá nějaká žaludečně střevní viroza, tak se modlím, aby to hlavně Ondrýsek nechytl. Dneska jdu s ním a Eliškou na kontrolu na ORL.Hezký den! |
| Andýs | 65055 |
|
|
11.1.2013 7:16:15
Jo a ráno se vzbudil, trošku zachrčel a dobré, ani nekašlal, až včera se rozkašlal a má rýmu.
|
| Andýs | 65055 |
|
|
11.1.2013 7:15:30
Ell, a také bych to viděla na tu holčičku
.U nás se teď marodilo, Tobi dostal k pěti ročkům laryngitídu , v úteý jsme oslavovali a v noci se vzbudil s chrčením, štěkáním a total vyděšený, že se mu špatně polýkat. Nejdřív jsem mu dala napít a polknul, takže jsem ho urychleně nacpala dithiadenem, Stoptussinem a calciem, zabalili do županu, čepici na hlavu a okno dokořán, olejový zábal na krk a pak ještě inhalace Vincentky. Spát musel v sedě a vyčkávali jsme zda se to zlepší nebo budem muset na pohotovost. Teď už doma mám po ruce ten rectodelt a prednison. |
| Andýs | 65055 |
|
|
11.1.2013 7:09:22
Ahoj děvčata,
Ell, obrovské gratulace a držím palečky ať výsledky dopadnou dobře.Madelinko, lázně vám závidím, s manželem jsme také plánovali, ale nevyšlo to. A ty nás teda napínáš, už aby bylo 20.1. U nás se mluví celkem dost a hlavní častá věta je "Kde mám dudlíček, nevíš?" a to říká i v noci, když se mu stratí, totální závislák. a když nám něco říká, tak zas větu končí slovem "víš", třeba "Tatínek je v práci, víš". |
|
|
10.1.2013 18:24:30
Ellen, my to podobně měli s naším třetím děťátkem a teď jsme moc rádi, že ho máme.
I 4.bychom milovali, ale v praktických věcích už by to bylo horší.Vy máte domeček, ale my bydlíme v paneláku 3+1. Děti jsou poklad,ale teď se budu těšit, že vyjde plánované těhotenství mojí nej kamarádky,pak si pochovám mimimnko a já budu pozorovat tu naši drobotimu jak roste ![]() Běžím žehlit do lázní ![]() |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
10.1.2013 14:07:46
Madelinko, 20.1. na vás budu myslet - jseš tajuplná
.A ty lázně, to vám skoro závidím, taky jsme si to už s manželem říkali že bychom spolu mohli někdy na pár dní jet a užít si tu atmosréru, ale teď se nám to odsouvá... |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
10.1.2013 14:03:17
jo mělo tam být "nepřemlouval"
|
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
10.1.2013 14:00:26
No, holky děkuju za gratulace. Žádný hrdinství to není, u nás nikdo nikoho k ničemu nepřemlouvám a když už se stalo, tak to musíme zvládnout
.Naštěstí v autě máme ještě jedno místo volné a u stolu taky. Jen pokojíčky budeme muset předělat a zezačátku je budou mít po dvou, až bude nejstarší větší, tak mu uděláme pokoj v podkroví. S mluvením - malej už taky říká dost slov a rozezná spoustu zvířat, myslím že každý den si teď přidá nové slovo. Ale věty ještě skoro neříká. První jeho věta a nejčastější byla "bátuďo" (překládám: bác to udělalo) . Jo a bobek je bodik. |
|
|
10.1.2013 12:54:43
Moni, mě kdyby přemlouval manžel, tak se snadno nechám ukecat
,ale pro něj jsou 3 fakt strop![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.