Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
21.11.2012 9:18:46
Madelinko, u nas od vcerejska taky sklizime uspechy s nocnikovanim. Nevim co malyho vcera osvitilo, ale rano pri prevlikani mi oznamil cururu a sam!!! si sedl na nocnik a vycural se, tak jsem mu nedala plinu a cele dopoledne byl bez a trikrat cural do nocniku. Odpo jsem meli jezdeni po krouzcich, takze nic, dnes uvidime...
|
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
20.11.2012 10:38:15
Ahoj, tak dneska dopoledne 4 počůrané kalhoty a jeden bobek na podlaze,fakt úspěch.
![]() |
|
|
7.11.2012 14:46:52
Andy, nemela, ale diky za tip. Kamaradka ma jakousi prastarou, je to drevena deska a do ni se skladaji napulene hlavy zviratek, tak jsem chtela neco na tom principu.
U nas se nocnikovani nedeje spis z duvodu, ze to malej bojkotuje, kdyz ho necham bez pliny, tam mu kazdou minutu pripominam, ze nema plinku, ze musi na nocnicek a ptam se, jestli si nechce sednout, pripadne se ho snazim sama posadit, ale nikdy nic neudela. Ovsem za minutku se na me podiva, pak se podiva mezi nozky a ohlasi cururu a cura... Vi dopredu, ze bude curat, nerekne to az po akci. |
| Andýs | 65055 |
|
|
7.11.2012 13:15:20
Moni, měla jsi na maysli tuto zvířatkovou skládačku http://www.i-hrackarstvi.cz/deskove-a-spolecenske-hry/296013895-legracni-zviratka-stolni-spolecenska-hra-123.html. ?
|
|
|
7.11.2012 11:39:58
Moni, buď v klidu, my to zkoušíme, na nočník si i sedne, ale zatím není spojení mezi mozkem a pindíkem
... a v tom našem domácím frmolu je to někdy těžký se soustředit-on i já.![]() |
| Andýs | 65055 |
|
|
6.11.2012 20:06:44
Moni, u nás s nočníkem taktéž. Chtěla jsem to v létě zvládnout, ale se nějak nepovedlo, nechala jsem ho lítat bez pleny a vždy jak se počůral volal, vadilo mu mokré. A od bráchy obkoukával čůraní na stojaka
, no škoda, že léto není delší, byli jsme na dobré cestě bez pleny. |
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
6.11.2012 9:43:10
Moni, jen v rychlosti, jsme na tom s nočníkem stejně jako vy....ani náznak
![]() |
|
|
5.11.2012 8:32:55
Ahoj holky,
Madelinko, uz jsem chtela byt nakrkla, co zase kdo vymyslel, aby ulehcil maminam na rodicaku. S pridavkama je to na prd, ja na ne nedosahla ani kdyz jsem byla s klukama sama , jsou to skrti.Andy, pozitivni je, ze konecne mas v ruce diagnozu , uvidis, ze se to zacne vsechno zlepsovat jak budes dodrzovat dietu.My jsme meli fajn vikend, byli tu znami a v nasi obci byl v so i v ne vikend s cetniky, takova retro akce, vystava + dobove scenky. V patek jsme dostali po brachovych dvojcatkach houpaciho konika a ja blb ho malymu hned dala, klido jsem ho mohla nechat az pod stromek. Uz zacnu pomalinku kupovat, at to pak nedohanim tesne pred vanocemi, nejvic u nas stejne pojedou ruzne skladacky. Skocim u nas do Labyrintu a juknu co maji v nabidce, pac tech obycejnych vkladacek z hrackarny mame mraky. Byla jsem v tydnu u kamaradky a oni maji drevenou skladacku, kde jsou napulene zviratka a malej to videl poprve a hned vedel co ma delat, tak bych rada nejake podobne. Horsi to bude vymyslet pro ty dva starsi. Jeste jsem se chtela zeptat jak jste na tom s nocnikem, u nas teda zatim bez uspechu. |
|
|
4.11.2012 15:48:35
Ahoj, já tento týden perlím,koukám, že jsme to zase popletla a sílu jsem poslala Majce a mělo to být Andýsku tobě.
Jedné naší známé zjistili celiakii v 18 letech, do té doby měla různé problémy, furt se nevědělo proč, a ž pak zjistili alergii na lepek. Pozitivní je, že už konečně víš na čem jsi. Majko, my jsme měli teď přídavky rok a půl,pak o ně zažádám příští rok za rok 2012 a tím skončíme, když už budu chodit do práce.Hezký zbytek víkendu. ![]() |
| Andýs | 65055 |
|
|
4.11.2012 10:41:48
Tož jsi mně vylekala Madelinko, že zkrouhlujou i rodičák.
Majko, celiakie je na celý život, naštěstí jsem neměla žádné větší potíže jako jsou průjmy, vyrážky a tak. Jen mi nebylo dobře, celkem dost bolelo břicho, nadýmalo. Takže bezlepková dieta na celý život, ale co by se možná mohlo upravit za rok za dva, je ta alergie na mléko . |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.