Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
3.11.2012 19:44:20
Madelinko, tak to jo, já se lekla, že nám budou sbírat rodičák
![]() Ale každopádně 1500,- Kč je znát, jsou to syčáci, my už nemáme přídavky od doby, co byl L 1 rok ![]() Andý, ty bláho.......to je fakt nemilý, vím, jak strašně drahá je bezlepková strava, ale zase na druhou stranu, dá se s tím žít, musíš bojovat, třeba se to časem vylepší....jde to? Ten Dr. je teda idiot, proč tě nechal dalších 3/4 v nevědomosti ????? |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
3.11.2012 18:34:57
jsem trdlo, chtěla jsem napsat přídavky.![]() Díky vysoké mateřské v roce 2011 jsme přesáhli s manželem limit na vypočítání přídavků, ale až od teď nám to díky jejich vypočítávání mohou vzít. Majko, no tak to je síla. |
| Andýs | 65055 |
|
|
2.11.2012 20:04:24
Ahojky,
Madelinko, jak to že vzali? Holky, tak jsem se dozvěděla, že k alergii na mléko mám ještě celiakii, vědělo se už to v únoru, ale doktor mi to neřekl . |
|
|
2.11.2012 19:51:13
Madelinko, co ????????????????????
![]() Moni, užijte si víkend ![]() |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
2.11.2012 18:33:32
Madelinko, japato, ze brali rodicak??? Ja zase nic nevim
.U nas zadne zmeny, zacali jsme zase chodit do MC, tak doufam, ze zustaneme zdravi. Prokop ma dnes na spani kamaradku, toz je u nas veselo. Zitra ma Krysot prodlouzenou v tanecnich a v nedeli prijedou znami, takze vikend bude zase nabity. Mejte se fajn . |
|
|
2.11.2012 12:28:00
Ahoj, jdu si postěžovat, i když jsem to čekala-vzali nám rodičák, tak jsme zase měsíčně chudší o 1500 Kč.A teď před Vánoci by se tak hodily.No, ať žijí soc. nepřizpůsobiví.
![]() ![]() ![]() |
|
|
30.10.2012 13:51:09
Ahoj, zapomněla jsem napsat, že jsem sněhule koupila v Globusu už asi pře měsícem, ty dostane od Ježíška, na naší malou nožku je naštěstí měli.
Na zimní se chystám až po výplatě a na Ježíška taky,uf. Majko, já se každý měsíc modlím, aby nebyla žádná oprava.Letím s Ondrýskem pro Eli do školky, Adi jsem dnes nechala nachlazenou doma. Zítra jdeme s Eli na kontrolu na ORL, Adi s Onym budou u babičky. ![]() |
|
|
29.10.2012 20:14:21
Jinak ještě dodatek - boty na zimu máme taky 24, Madelinko, to má Ondrýsek hodně malou nožičku.
![]() No a jinak - na hůlky jsem dochodila, protože už začalo mrznout, to je tak akorát omarodit, snad ale ještě vyrazíme. Na Pilates chodím, ale účast nic moc, protože je to v pondělí od 18.30 a jak je tma, tak se nemůžu vykopat. Adélce asi rostou stoličky, takže noci zase krapet horší a přestává mi spát po obědě, spí už týden půl hodiny, takže toho mám večer jak buchet. Teď je doma manžel, tak to jde, ale příští týden už jde do práce a začne ta správná honička. ![]() Dneska Lucka měla mimořádný trénink na mažoretky, protože zítra vystupují na Halloweenu, do toho toho mají pořád víc a víc do školy, kroužky, dneska mi tu byl pán na myčku, protože tekla, byl tady 45 min. naúčtoval si 450,- Kč za práci, 100,- za benzin, a to jsme v místě + DPH a 600,- v tahu jen za to, že nám řekl, že zezadu u myčky je povolená hadice ![]() , no, ale hlavně, že zase myje, holka moje. Už jsem začala pomalu s vánočním úklidem, ať toho není potom tolik, do toho už plánujeme společné spaní holek, takže se taky nenudíme.![]() Takže toť od nás. Madelinko, tak ať je rýma brzy pryč a Moni, vy vyměňte, ať můžete cestovat My máme zatím obuté jen jedno auto, jedno nám taky ještě chybí.Jo a co se týče molusek, tak ze 130 jich máme asi 5 - musím to zaťukat ťuk ťuk ťuk. Tak jsem se vypsala a jdu hodit nohy hore. Hezký večer. ![]() |
|
|
29.10.2012 20:07:56
Ahoj holky.
Andý, co se týče botiček, tak máme něco takového: http://www.dpk.cz/eshop/zimni-obuv/zimni-obuv-20-26/detail-produktu-dpk-k58003-933-8, ale vevnitř je silný kožíšek. Myslela jsem, že budeme dědit po Lucince, ale nějak se holky, i když jsou jen dva měsíce od sebe, nesejdou. Adélce jsou boty po L. dost velké, podědila na podzim, ale na zimu to nevyšlo. Teď mi nabídla kamarádka, že dělá ve firmě Santé a má velkou slevu na boty, tak přemýšlím, že odtamtud vezmu jedny botky pro L., protože sice má ještě kozačky od loni, ale už do nich nedostane ortopedickou vložku, tak potřebuje ještě jedny. Prý by nás vyšly cca na 500,- Kč z 1000,- Kč. Tož dobrý. Co se týče vánočních dárků, tak holky dostanou dohromady trampolínu, Adélka svítící želvu do ložnice, aby se nebála a povlečení na velkou postel. Lucinka dostane hru PSP a teplákovku na mažoretky, která stojí 700,- Kč :-( Paní učitelka říkala, že by bylo dobré, kdyby ji měly....no ![]() Pak to doplníme nějakýma sponkama, čelenkama, prostě cetkama, protože peníze na mateřské nekradu a dárky si myslím, že to nejsou nejlevnější. Pro Adélku nemá cenu kupovat nové hračky, za 1. vše, co podědila a vydrželo třem dětem, to pomalu a jistě ničí, navíc taháme hračky po Lucince, která jich měla dost a zásobuje nás švagrová, stejně tak i s oblečením. Už jsme od známých dostali i odrážedlo, máme pouze větší a toto je takové to malé klasické autíčko, takže už ani "to" nám nechybí. |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
29.10.2012 17:46:26
Ahoj holky,
stale se drzime a jsme OK. Pocasi mame taky zimni, bohuzel jeste nemam prezute auto, tak jsme dnes radeji ani nevyjeli. Sli jsme jen s Jajou na prochajdu bez kocarku, ale za ctvrt hodiny jsme byli zpatky, pac se chtel jen nosit a prudil. Botky jsem jedny koupila v Lidlu a druhe mam vyhlidnute od zn. Demar, maji vic druhu a me se libi takove snerovaci hodne vyteplene snehule. Velikost zimnich botek mame 24, jinak malej nosi 23. Vanoce jeste moc vymysleny nemam, premyslela jsem o traktoru od Brudera a v Ikey maji dreveny nakladni auto s kostkama, urcite nejakou knizku a pak uz nevim. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.