Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
29.10.2012 11:42:51
Ahoj, na zimní botky se teprve chystáme, i když sníh už byl.
![]() My se podíváme, jaké mají v naší vel.Máme asi 20.Zkusíme českou značku, snad něco koupíme a ne za milion Kč. My jsme byli všichni zdraví minulý týden, teď má Ondrýs zase trochu rýmu a tentokrát i trochu Adélka, ale ve školce je.Měly donést vyrobeného draka, tak se s ním musely pochlubit. Eliška byla na krčních mandlích, laserem jí je zkrátili, tak chodí 3.den do školky. Tady je po ránu mráz, počasí jak v prosinci.Zdravíčko všem ![]() ![]() |
| Andýs | 65055 |
|
|
27.10.2012 21:41:26
A jeste jedna vec, ktere zimni boticky jste kupovaly?
|
| Andýs | 65055 |
|
|
27.10.2012 21:40:45
Ahojky,
Mony, to je fajn, ze uz jste zdravi. U nas se jeste marodi. Holky, dotaz, premyslely jste uz o tom, co detem k vanocum, sice jsou jeste pred nama dva mesice, ale nic mne nenapada. Aut maji hodne, lego take. Chtelo by to nejake stavebnice. |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
26.10.2012 17:38:11
Ahoj holky,
ja su tadyyy, ciham kdy pribyde dalsi prisvek. Snad to nezakriknu, ale my jsme konecne zdravi. Taky mi Jaja asi ctvrtou noc obstojne spi, tak doufam, ze mu to nejakou dobu vydrzi. Tatka nam ted jezdi kazdy den domu, pac dela v Brne, tak je to fajn. Vystrida me pri odvozu z krouzku. Prokupek uz zacal ze skoly dojizdet busem, ale zase pro nej musime jezdit, pac ve Vyskove je ted panika. Hlasili detem ve vsech skolach, aby dbaly zvysene bezpecnosti a chodily ve skupinkach, protoze po okrese objizdi auto a laka deti na sladkosti , takze mame strach a malyho nepustim ani samotnyho ven.Zitra mame nabity den, dopoledne jdeme na hrbitov ukladat urnu dedecka, pak jdeme na obed k babicce a po spani se jedeme cela rodina fotit. Mejte se fajn a pisteee . |
| Andýs | 65055 |
|
|
25.10.2012 22:40:36
Ahojky,
jak se mate, u nas se zacalo marodit, a to jsem si rikala, konec rijna a my zdravi, no a zakrikla jsem to. |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
25.10.2012 12:21:58
Ahojky, kde jste všichni?
![]() ![]() ![]() ![]() |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
15.10.2012 15:32:40
Ahoj holky,
u nas stale pokracuje podzimni snura nemoci. Od minuleho tydne jsme uz byli konecne celkem OK a pomalu zacali chodit mezi lidi a prijimat navstevy a Jaja mi chytil nemoc rukou, nohou a ust. Nastesti nic dramatickeho, nejdriv se osypal cervenou krupickou, to se mu postupne sestehovalo od trupu po koncetiny a pak se mu na puse vyhazely puchyrky a v puse afty. Bylo to bez teplot, jen v noci jeste hur spal, nez obvykle. Starsi brachove sice nic nelapli, ale Krysot sel do tanecnich a prisel s ustipnutym zubem (pil piti ze sklenene lahve a nekdo do nej drcnul) a dalsi den byl na zapase v Rugby a dostal do kolena a ma ho natekly .A jinak vse pri starym . Jeste musim uvest na pravou miru Jasickovu dovednost v poznavani barev, barvy neumi, umi jen ty tvary, jak jsem mu dala jine kostky, nebo koralky, tak je nepoznal, poznal to jen u vkladacek, kdyz jsem mu rikala, at poda zluty kolo, cervenou kostku a tak. Minule jsem byla nakrknuta z S karty, ted zase musime resit trvaly pobyt. Planuju tam v tydnu skocit, doufam, ze budou mit na stojanech nejake tiskopisy. Vypisu to doma a poslu jim to postou. Andy, doufam, ze mas vysledky v poradku. Kde se nam toula Ellen a Di? |
| Andýs | 65055 |
|
|
13.10.2012 21:45:56
Majko, vysledky poslou k doktorce, ale jinak pry vse v poradku, jen neco s krkem.
|
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
11.10.2012 19:24:44
Andý a výsledky budeš mít kdy?
Já neměla krční páteř, já měla mezi lopatkama a zjistili mi vyhřezlou plotýnku, asi půl cenťáku ![]() |
| Andýs | 65055 |
|
|
10.10.2012 19:47:34
A co vlastně tobě zjistili, co jsi měla s tou krční páteři?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.