| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Únor 2011 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 13697  [Dalších 13287 >>]
Andýs 65055
2.8.2012 21:45:16
Ahojky,

Madelinko, tak to si pořádně užíváte prázdnin. Také chceme ještě o víkendech podniknout nějaké výlety.
Moni, ty jo, to jsou míry. My jsme byli minulý týden a 9,5 kg a 81 cm. Za náma byl ani ne půlroční chlapeček a také měl 9,5 kg ~t~.

Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
2.8.2012 12:59:01
Ahoj holky,
tady je uplne pusto~n~.
Jdu nahlasit miry z 18 mes. prohlidky. Vaha 12,13kg, delka 86 cm. Jasicek byl pochvaleny jak pekne povida a nakonec vyfasoval pichanec.
Jachymka ted nejvic zajima vselijake montovani, odemykani, prenaseni co nejtezsich veci a hlavne drevene vkladacky. Pred tydnem jsem mu vytahla drevenou vkladacku s peti zviratky, ani me nenapadlo, ze uz by to mohl skladat, spis jsem mu ji dala aby si to vytahoval a prohlizel, no a Jachymek si k tomu sedl a vsechny zviratka spravne poskladal a dela to porad. Mame to i natocene, jak prijde domu Krysot, tak mu reknu, at mi to sem da.

O vikendu mel Jachymek kliste, bohuzel, jsme na to prisli az rano, tak ted hlidam, aby nemel nejaky flek.

Jinak ted nikam neplanujeme jet, starsi kluci porad nekde pendluji a my s Jachymkem jsme doma, chodime kazdy den do lesa, na dvorek jsem mu dala bazenek, ale moc ho nebere.

Taky se mi podarilo trosku omezit nocni kojeni, sice se porad dost budi, ale vetsinou se necha ukecat na dudlik.

Mejte se fajn a napiste neco ~3~.
Madelinka+3 andílci 78772
25.7.2012 14:58:43
Ahojky,
zdravím všechny!
Tento týden jsem doma, byli jsme o víkendu na svatbě u Sedlčan, pěkné, naštěstí pršelo jen při přejezdech autem(musím vložit fotku).
Holky jsou u babičky na zahrádce, v sobotu jedeme zase na chatu a holky tam týden zůstanou a my máme první srpnový víkend rodinnou oslavu u manželových příbuzných tamtéž, tak tam taky pak zase pojedem.Od 11.8. jsme na týden v apartmánu v Konstantinových Lázních. Od 8.9. jsme přesunuli tu Třeboň, tak se nám snad už zadaří:-)
Manželovy dutiny už snad dobrý,já vlastně nevím...snad jsem psala, že byl týden v nemocnici.
Majko, kde jste byli přesně v Itálii, přemýšlíme o ní příští rok.Děkuju.
Přejeme všem hezké letní dny~;((~;)
Andýs 65055
16.7.2012 21:35:11
Ahojky,

Moni, v Polsku studené, studené, ale zase bohaté na jód. I počasí se tam hodně střídá, měli jsme 14°C i 27°C za ten týden.
Marcela
  • 
16.7.2012 11:50:10
Ahoj jmenuji se Marcela a mám 17měsíčního syna hledám kamarádku okolí Praha chodov,háje a nebom opatov. Hezký den :-)
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
16.7.2012 9:29:19
Ahoj holky,
kdepak jste?
V sobotu jsme se vratili z dovolene, pocasi nam pralo jen na pul. Stihli jsme jen ZOO v Olomouci a hrad Bouzov, jak budu mit chvilku, tak hodim do denicku nejake foto. Momentalne jsem zavalena pradlem, jedna kupa je spinava a druha uz vyprana, ale jeste me ceka zehleni. Manzel dnes opet do patku odjel, tak to jde pomalu, protoze s Jachymkem to jde spatne.

Andy, a jake je v Polsku more, je to tam teple, jsou tam klasicke letoviska jako treba v Chorvatsku?
Predkozku bych taky nenechala pretahnout. Nase Dr. nepretahuje, ale strida se se svym manzelem a ten to zkousi, ale nerve to na silu.

Holky juknete na ten odkaz co jsem davala na sraz, pokud se vam to bude libit, tak bych tam zavolala, at to neni zase obsazene.
Andýs 65055
9.7.2012 21:42:21
Ahoj holky,

mam dotaz, blizi se nam rok a pulrocni prohlidka a nase dr v te dobe pretahuje predkozku. Pretahujete? Obcas zkousime. Na prohlidce v kazdem pripade to dr nedovolim. Jeste mam v pameti jak T. trpel tri dny po pretahnuti pri curani.
Andýs 65055
4.7.2012 23:33:36
Pristi rok jedem zase do Polska, ale na jine misto. Asi trojmesti Sopot, Gdynia, Gdansk, ale je to zaliv, radeji chceme na sire more, tak si najdem neco pobliz techto mest, at v pripade spatneho pocasi mame moznost cestovani.
Andýs 65055
4.7.2012 23:30:06
Holky, v noci bych se bala jet. Domu jsme prijeli po pulnoci a co se setmelo, jsem manzu kontrolovala, zda se mu nechce spat.
Andýs 65055
4.7.2012 23:27:14
Moni, byli jsme v penzionu pro rodiny s detmi. V noci jsme nejeli, nechteli jsme riskovat. Vyjeli jsme ve 4 hodiny rano. K. se probudil na mlicko, oblekli jsme kluky a jeli, za chvili usli a pospali do sedmi. Tam byla cesta v poho, hrali si s autickama, krmila jsem je krupkama, poslouchali detske pisnicky. Cesta zpet byla horsi. Vyjeli jsme v deset hodin rano. K veceru se K.zacal v sedacce potit, co pul hodky jsme zastavovali a prevlikali ho do sucheho, jenze do deseti minut byl zas cely mokry. Nadavam na ten nas potah u Romerky Trend Line, i kdyz jsme prikoupili frote potah a dala mu vlnene body, nepomohlo nic, cely mokry, vlasy a tak plakal, vrtel se, usnul nam vecer az o pul desate a i tak se s placem porad budil. I cestou tam byl trochu zpoceny, ale nechapu, co na ceste zpatky se takk veceru zacal potit.
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 13697  [Dalších 13287 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.