Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
4.7.2012 15:15:21
Majko, ja ted koupila od Nuku nekapaci s tvrdym pitkem, je to jedinej hrnek, kterej nam netece a hlavne se uz nemusi dal prostrihovat. Koupila jsem i takovej flasko-hrnek se silikonovym naustkem od Nuku, ale vubec z nej neslo pit, museli jsme ho prostrihnout a uz samo tece.
S prubehem co jsme meli u seste nemoci my, bychom stopro vyrazit nemohli, malej byl prvni tri dny uplne mimo, jen plakal, spal a kojil se. Ctvrty den byl bez teplot, ale taky bez nalady a to mu vydrzelo skoro tyden, dnes a uz i trochu vcera je zase v normalu. |
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
4.7.2012 14:55:54
Moni, to vypadá taky moc hezky. Jestli budou mít volno, jsem pro....
Byli jsme v Itošce u moře, od 22. 6. do 1. 7. Bylo to super, Adélka se cákala, vedra zmákla dá se říct "levou zadní" i tu cestu. Měla jsem z toho děsný strach a super, kolikrát jsme i stavěli a ani se nevzbudila. Fotky jsem dala na facebook, ale hodím i něco do deníčku. Jinak dneska jsme byly na očko do ručky - jsou to ty zarděnky, příušnice a tak, tak jsem zvědavá, jestli se 10. den dočkáme nějaké nemilé reakce, pak prý ještě 4. HEXA v 18. měsících, pak jí nechám dát na podzim žloutenku a ve dvou letech je přeočkování těch příušnic a pak ji nechám v klidu dát Prevenar a snad máme všechno.....je to děs, chuděry malý......dneska nám je 17 měsíců, to to letí..... ![]() Holky, já už asi půl roku hledám hrnek, který by se nám osvědčil. Z Aventu už A. umí pít, ale nějak mi nesedí, začíná mi hryzat dudlíky u lahví, takže si říkám, že je nejvyšší čas přejít na nějaký hrnek, ze kterého by pila i mléko, má ho stále ještě 3x denně, ale nějak pořád nemůžu dohledat nic, co by se mi líbilo a hlavně "NETEKLO", zkoušela jsem hrnek od Mamu, ale ten nám teče. Jinak jsem ráda, že všem marůdkům už je líp. Chlapeček, co byl s námi v Itošce, 8 měsíců, tak měl taky 6. nemoc, ta prý je do roka a pak je 5., my 6. neměli, ale do toho roka, podle toho, co tady píšete, to asi moc nesedí. Riskli to a jeli s teplotou, protože mu nic jiného nebylo, tipovali zuby a pak se tam osypal, byl jeden den ve stínu a pak ho moře vylouplo. Madelinko, dutiny znám, dráty jsem odmítla, protože po nich se to prý rádo vrací, ale trpěla jsem taky jako pes, nemohla jsem ani našlápnout, je to děsná bolest, ale manžel to musel mít "echt", když skončil ve špitu. Hezké prádzniny a koho čeká dovolená, tak šťastnou cestu, já když to na těch silnicích viděla ...... My už plánujeme jen pár výletů, ale jinak už budeme doma, jsem vyhřátá až až![]() |
|
|
4.7.2012 14:18:24
Holky, sedim na pc a hledam, tohle se mi zda moc pekne,je to uprostred CR a maji tam vyziti pro deti, jen nevim jestli bude volno http://www.novy-svet.cz/novy-svet/pension/ubytovani.php
Hledam dalsi... |
|
|
4.7.2012 13:28:07
Majko, ani jsem nepostrehla, ze jste nekde byli, jen se mi zdalo, ze jsi dyl nenapsala.
Takze dovcu uz mate za sebou, kam jste se vydali? Ja mam strach, ze nam by nezabral ani ten Kinedryl, kdyz ma extra dusivej kasel, tak mu dam ctvrtku Dithiadenu a stejne v noci nespi. Ellen, ja si prave myslela, ze diky tomu, ze ho vsude taham sebou, tak bude na cestovani zvyklej . |
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
4.7.2012 12:17:12
Tak já ještě zkusím hledat.
Moni, my jeli 13 hod., malé jsem dala na noc 1/4 kinedrylu a cesta úplně v pohodě, myslím si, že by to zmákla i bez toho prášku, ale chtěla jsem si to pojistit. Taky není žádná slavná cestovatelka, nelituju toho, že jsme byli. |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
4.7.2012 10:55:36
Tak ten náš ne že by prudil, ten vydrží půl hoďky a pak přímo řve, většinou nic nepomáhá. Takže po cestě do Chorvatska by mi asi slezly vlasy... Starší kluci taky zvládali cesty v pohodě, ale asi je to tím jak musíme od mala ty mrˇ%nata vláčet s sebou do školy a na kroužky, tak toho mají plný zuby... U nás bude výkon i cesta do jižních Čech a to musím naplánovat taky aby část prospal.
|
|
|
4.7.2012 8:28:53
Andy,jeli jste na noc? Ja porad vaham jestli se vydat na prelomu srpna a zari do Chorvatska
. Uz jsem byla celkem rozhodnuta, ale ted po tom vikendu v Praze jsem zase spis nerozhodnuta. Malej spi v aute zhruba hodku a zbytek cesty prudi, nejdriv tak nenapadne, ze chce podavat a ukazovat veci a pak uz nechce nic a jeci, na ceste tam mel dokonce jakysi hysterak, ze nam pak i zblednul. Kluci tedy byli lepsi cestovatele.Do Polska bych se taky rada jednou podivala, byli jste nekde v penzionu? |
| Andýs | 65055 |
|
|
3.7.2012 22:57:08
Bylo super, i kdyz jsme trefili i skarede pocasi kolem 14 stupnu, ale i krasne, ze jsme se koupali.
|
| Andýs | 65055 |
|
|
3.7.2012 22:55:20
I kdyz ted jsme jeli 13 hodin i s prestavkama. Ell, byli jsme v Polsku u Baltickeho more.
|
| Andýs | 65055 |
|
|
3.7.2012 22:53:56
Holky, vypada ten penzion nadherne, ale je to pro nas daleko. Holky a kdy, 15 az 16 zari?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.