Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Charlenka + Píďalátko | 60655 |
|
|
12.6.2012 14:00:06
Ahojky maminy a dítka, zdravím vás po dlouuuhé době. Naše 15timěsíční dítko-Lucinka mě zaměstnává po celý den až až ... spí přes den jen jednou .. tak 1-2hodinky (vyjímečně více) ... No a v tom čase se snažím dohánět různé resty v domácnosti. Však to znáte.
![]() Jinak naše slečna už pěkně běhá, takže ji občas skoro nestíhám - tj. chodí už dost jistě a když se rozhodne jít určitým směrem, tak máma má smůlu, musí za ní. Cca od roka udělala už první krůčky a pak to šlo docela rychle ... Lucí začíná víc a víc bavit houpání na houpacím koníkovi, objevuje krásu odrážedla, i když k jízdě to zatím ještě má daleko. Miluje mini kočárek, který s nadšením před sebou tlačí. Jinak chodíváme na plavčo a na cvičení, za kamarádkama na návštěvu atp., takže se nenudíme. ![]() Tož se mějte hezky a užívejte léta. Doufám, že nebude moc promoklé, když předpovědi říkají, že má ještě pršet :( .. snad až do konce června .. doufám, že se to nesplní. :) |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
11.6.2012 20:32:37
Andý, četla jsem, že u sandálků stačí i půl centimetr,jinak bych dávala navíc aspoň centimetr.
![]() |
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
10.6.2012 18:13:45
Holky, tak já taky budu hledat.
A slibuju, že co nejdříve písnu, ale konec školního roku, písemky, do toho ty mažo - v neděli nás čeká MČR, tak nám držte palečky...... |
| Andýs | 65055 |
|
|
9.6.2012 8:35:12
A co se týče zubů, tak to vypadá, že za chvíli bude mít také všechny, začaly mu růst jak houby po dešti.
Holky, když kupujete botičky, jak velký nadměrek volíte? |
| Andýs | 65055 |
|
|
9.6.2012 8:06:24
Moni, u nás totéž, má svou hlavu, když má nějaký cíl, musí ho uskutečnit, nedejbože, že mu ho maminka překazí, je kravál, normálně už trucuje tak, že si lehne na zem. A leze kde se dá se židličkou, hodně odkoukává od brachy.
|
| Andýs | 65055 |
|
|
9.6.2012 8:04:21
Já jsem total grogy, nevyspaná, K. rostou zuby, k tomu nachlazení a v noci se budí, pláče.
|
| Andýs | 65055 |
|
|
9.6.2012 8:03:06
Di, vítej. Neomlouvej se, že jsi tu dlouho nebyla, pracovat a malé děti k tomu, to dá zabrat. Já také už tolik času nemám, připadá mi, že čím je větší, tím méně toho udělám. Jo, kde jsou ty časy, kdy to bylo pořád spící miminko
. Na kolo máme sedačku, ale nevím ti značku, zeptám se manžela. Jsme spokojeni, jde polohovat opěrák. |
| Andýs | 65055 |
|
|
9.6.2012 7:59:57
Ahojky,
u nás se opět marodí , nejdřív T. měl slabý náznak laryngitýdy, do čtyř dnů K. rýma a kašel. Už mně to nebaví, pořád dokolečka si to předávají. Moni, to je škoda, dlouho jsme se rozhoupávaly, to nic, najdeme něco jiného. Teda snad, že my se trefíme a budeme zrovna v daném termínu zdraví, doteď to je dva týdny zdrávi a dva týdny nemocní. |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
8.6.2012 9:59:27
Di, jeste jsi se ptala na nejake jednoduche pohadky. Ja kdyz chci aspon deset minut sedet, tak malymu pustim DUCK TV, jsou tam uplne jednoduche kratounke pohadky pro deti, malej miluje ZOO a tvary, nebo na pc poustim TUTYTU, bohuzel se na to nechce divat sam, takze stejne ho mam na kline, ale aspon chvilku nevzpouzi po sedacce a neleze k oknu
.Ted posledni dobou je sikovnejsi a vymysli hlouposti, pristavuje si stolicku, aby nekam vylezl, jak jsou nekde schody, tak uz se od nich nehne a je s nim horsi domluva, na vsechno ma svuj nazor. Ale taky je ted mazlivejsi, chodi nas vsechny hladit a umi se pritulit. |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
8.6.2012 9:53:08
Ahoj holky,
tak vas nepotesim, zari uz je plne, maji volny jeden pokoj ![]() ![]() .Bohuzel jsem si to myslela, ze jsme se rozkejvaly pozde. Ale myslenky na sraz se nevzdavam . Zkuste jeste mrknout, budeme dal hledat, myslim, ze nejaka chajda urcite volna bude. Jak dam prcka poo spat, tak se zkusim podivat.Jinak jsme dnes po dvou tydnech konecne slusne spali, vecer jsem dala malymu ten homeo cipek a nevim jestli to bylo diky nemu, ale ani jednou jsme v noci nekojili, jen se asi dvakrat vzbudil a hned zase sam usnul. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.