Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
22.6.2012 13:26:27
Ahoj, naše holky mají stejné postele jako u Di, bude ji mít i Ondrýsek, ale holkám musíme sehnat palandu.Nemáte někdo tip na palandu?
Mimi jsem ještě nepomuchlovala, bydlí daleko, tak asi až po šestineděli. S tím mimi je to nejpíš omyl, poslední jsme byli my s O. Hezký víkend!!! |
| Di+N07 & S11 | 107841 |
|
|
22.6.2012 12:15:55
Ahoj holky,
Jen rychle během oběda nakukuju. Marti, malá spí už tak 2 měsíce se starší v posteli.Mají 2 postele, takové ty batolecí nebo jak to nazvat z Ikey. ![]() Stellu máme u zdi a hned na ní je přicváklá Naty, prostě jako manželsá postel a vyhovuje nám to.Ještě se nestalo, že by se navzájem přilehly.Mezi nimi je kojo polštář a přikryté jsou jen dečkou.Já bych spaní v posteli klidně riskla, pokud není možnost pádu nebo zalehnutí ![]() Made, tak snad sis miminko dostatečně poňuchala! Není to u vás v rodině už druhý prcek?Ale možná si tě s někým pletu![]() Andý, užíjte si dovolenou! |
| Andýs | 65055 |
|
|
22.6.2012 11:40:05
Jdu balit, jedem na dovču. Pa
|
| Andýs | 65055 |
|
|
22.6.2012 11:39:17
Jo, ale jsem se vůbec nevyspala, pořád kontrolovala, aby mi nezalezl pod peřinu, jelikož je to malý noční cestovatel.
|
| Andýs | 65055 |
|
|
22.6.2012 11:38:28
Ahojky,
Marti, už se mnou spinkal v posteli, když jsme byli na výletě a pokoj byl tak malý, že cestovní postýlka se nevešla. Doma spinká ve své postýlce. |
|
|
21.6.2012 9:51:58
Marti, u nás to zatím z organizačních důvodů nejde, ale řekla bych proč ne, když má zábranu, šla bych do toho.
![]() |
| Martina:-) | 62227 |
|
|
21.6.2012 9:42:01
Ahojky holky, mam na vás dotaz, už jste někdo dal prcka spinkat na svoji velkou postel?
|
|
|
15.6.2012 10:25:40
Ahoj, mám radost,dnes se v naší rodině narodila holčička Maruška, mají 3-letého Matěje.Zase si po čase pomazlím holčičku.
![]() |
| Di+N07 & S11 | 107841 |
|
|
14.6.2012 9:48:07
Ahoj holky,
Děkuji za opětné přijetí, je fajn být zase tady ![]() Malá žužle rohlík se sýrem a paprikou, tak mám tak hodinu na dočítání při jejím tempu Jinak minulý víkend malá zvládla na 1, to jen máma byla ustrašená a v sobotu to tam jela zkontrolovat.Ale je to hned o něčem jiném, když už jsou ti prťata samostatnější. Teď o víkendu jsme byli na dětském dni kousek za městem, takže tentokrát zůstáváme doma.Malá včera vytasila motorku (odrážedlo) a začala pomalu drandit po bytě a šlo jí to, tak jsme z toho byli celí ![]() Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli už holky dáváte obyč kravské mléko?Já ji zatím nedala, ale vím, že u babičky už měla... Made, tak držím palce s prací, člověk doma po takové době fakt blbne Já chodím po-st do 2 ale s hlídáním je to fakt tak tak, uvažuju jestli Stellu nedávat ty dny na hoďku do školky, ať si postupně zvyká![]() Moni, jéžiši, tak už jste se s malým vyspali Zlaté homeo.A Kryštofovi gratulujeme, to je jasné, že to chtělo oslavu Jinač super, že ti kočár dorazil v pořádku, ale chápu, že ses bála po předchozí zkušenosti.Zuby má jako Toník od Ell, mimochodem všechno nejkrásnější k včerejšímu svátku ![]() ![]() ![]() Akorát se jí už prořezali čtyřky dole a nahoře to vidím na bouličky. Moni,děkuji!TuTiTu jsem našla něco na YouTube, tak se pak uvidí jestli jí to chytne.Duck TV zkusím projet jestli to chytáme. Andý,fuj larina, vylečte se!Botičky kupuju většinou + 1 cm, tím nic nezkazíš. Charlenko, ahoj Jen užívejte návštěv a plavča, jak závidím.A se spánkem přes den se přidávám do týmu, prospí max 1,5 hod a to můžu být jóó ráda![]() Jinak držím vám holky palce, ohledně shánění ubytování, srazík určitě vyjde!! |
|
|
12.6.2012 20:20:50
Charlí, vítej!
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.