| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Únor 2011 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 13697  [Dalších 13217 >>]
Madelinka+3 andílci 78772
28.5.2012 13:09:55
Andý, chaloupka ještě není zcela dokončená, pak udělám pár fotek, ještě dodělat střechu a natřít zvenku okenice.Můj taťka tím teď žije.
No a pak ještě zdobení vnitřku.
Na chatě bylo fajn, celý dny venku, včera ještě holky zůstaly u druhé babičky a budou spát na zahrádce-snad se jim to podří, protože tady teď byla velká přeháňka a v mokru to není na zahrádce nic moc.~:-D
Andýs 65055
25.5.2012 6:45:44
Ahojky,

Madelinko, hoď do deníčku pak fotečky domečku, chceme taky dětem udělat, tak hledáme inspirace ~;).
24.5.2012 13:06:35
Andý, v těchto horkých dnech jsou potničky hned.
Přeju, ať není reakce opožděná.
Přeju hezký zbytek týdne, zítra pojedeme k našim na chatu zkolaudovat dětský dřevěný domeček, který pro naše 3 zlatíčka vyrobil děda s bráchou.
~R^~3~
Andýs 65055
24.5.2012 6:45:20
Ahojky,

tak máme po očko, reakce žádná, ani nebyl protivný. Ale už to včera ráno vypadalo, že očkovat nebudeme. Měl vyrážku kolem krku, což vypadalo na potničky, jenže za chviličku se mu to zlilo vjedno. Vzala jsem ho k dr, ať se na to podívá a byly to potničky.
23.5.2012 13:24:58
Ahoj,
venku krásně,tak vás vždycky jen přečtu a běžíme ven a nereaguji.
Dneska aspoň pár řádků.
My jsme musím to zaklepat zdraví, jen po tom Priorixu jsme měli 2 dny horečky,cca týden po očko.
Ondrýsek už snaživě ťape, už málokdy po čtyřech.Adélka chodila ve 14 m., Ondrýs v 15 m. a Eliška v 16 m.Máme 4 zuby.
Za chvíli jdu pro holky a jedeme navštívit dědu Jirku, ve vesnici je i dětské hřiště a hospůdka, tak máme o program postaráno.~:-D
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
22.5.2012 10:14:43
Ahoj holky,

Ellen, ja su tadyy, zrovna jsem si procitala prispevky at vim na co reagovat.
S tim ockovanim to mas fajn, nam se ho zatim podarilo odsunout jen o dav tydny. Malej se mi v den ockovani probudil se zalepenyma ocima, tak jsem brnkla sestricce, ze to chci odlozit, pac nevim jestli se z toho neco nevyklube. Nevyklubalo, mel tam asi jen nafoukane.
Pokud kluci nepojedou busem a povezeme je, tak se radi zastavime, dekujeme za pozvani ~x~.

Majko, to je dobre, ze je Adelce lip ~6~. S ATB by mala nemela hlavne na slunicko.

Andy, ja uz bych malyho nechala naockovat.

U nas bylo o vikendu krasne a tak jsme vyletovali. Pro velky uspech jsme byli opet v ZOO v Lesne, malej to ted proziva a fakt obdivuje kazdy zviratko a sedi v kocare jak prilepenej. Jen se teda boji papousku.
Dam do denicku nejake fotky.
V nedeli se hral u nas fotbal, tak jsme byli fandit tatkovi a po zapase malej radil s balonem na hristi.

Divala jsem se na nejake jine misto na Vysocine a nejsem schopna nic jineho vybrat ~d~, jiny tip se uz taky neobjevil, takze definitivne jedeme do Bystreho treti zarijovy vikend, jede Andy, Ellen, Majka a ja. Zkusim dohledat kontakt na Bell a Olis a napisu jim a zarezervuji pro nas mista.

Zatim papapa ~3~.
Ellen + 4 111184
22.5.2012 9:48:45
Jj, nemáš v tom zmatek, jsou to spalničky atd.
Ellen + 4 111184
22.5.2012 9:47:38
Tak u nás se to obešlo skoro bez reakce, jen byl k večeru protivnej. Dávala jsem mu před i po očkování Thuyu a možná to pomohlo. V noci spal krásně, tak máme na dlouho pokoj!
Andý, je to přesně jak píšeš, je to těžký vystihnout kdy vyrazit na to očko, taky byl teď u nás furt někdo nemocnej, tak jsem to včera rozsekla, než zas někdo něco přitáhne. Myslím, že když už mu je od pátku dobře, tak středa je v poho...
Tak držím palce, ať to konečně klapne a máte klid!
Kdepak je Monča? Už se nám dlouho nezvala...
Andýs 65055
21.5.2012 20:03:23
Ell, Priorix to je co, spalničky? Nějak mám v tom zmatek.
Andýs 65055
21.5.2012 20:02:45
Majko, to je fajn, že už Adélce je líp. Tak jak píše Ell, dávat na ní venku pozor ať nenastydne, moc neběhá a mělo by to být v poho.
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 13697  [Dalších 13217 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.