Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Andýs | 65055 |
|
|
21.5.2012 20:01:29
Chci to stihnout, než zas bude nemocný. Vždy jsem mu po nemoci dala delší dobu na rekonvalescenci a hned zas onemocněl anebo někdo z nás a tak jsem vyčkávala, zda to nechytne a tak pořád dokolečka.
|
| Andýs | 65055 |
|
|
21.5.2012 19:54:17
Ahojky,
Ell, my jsme už v pořádku, v pátek ještě trošilinku dopo jsem mu odsála nosánek, dopo zakašlal a k večeru už nic. Holky, přemýšlím, ve středu už jít na očko. Sice jsme ze sestřičkou domluvené na čtvrtek, ale snad o ten jeden den už to nebude vadit co? Ta středa by to byl začínající pátý den, co by byl zdravý. Myslíte, že je to ještě brzy, rýma byla v pohodě, v noci jsem vůbec nemusela kapat Nasivin, měl čistý nosánek a i v noci nekašlal. |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
21.5.2012 11:27:10
Ha ha, chtěla jsem napsat, že já MÁM radost z toho odsunutí, ne dr., vypadlo mi písmenko M
![]() |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
21.5.2012 11:25:19
Ahoj po víkendu,
Majko, to je moc dobře, že už je Aduš líp! S tím chozením ven to chápu, je to složitý ty mrňousky udržet doma, když jim to nemůžem vysvětlit. Určitě bych s ní šla do stínu a důležitý je aby nebyla na větru - při a po ATB jsou děti na ofouknutí hodně citlivý (osobně vyzkoušeno na jednom dítěti ). A dneska to teda u nás fičí hodně. My jsme dneska po 4. hexe, tak taky ven nepůjde, snad nebude moc velká reakce. A dmluvila jsem odsunutí Priorixu až mu bude 3 roky, dr. byla v pohodě, tak má radost! Vůbec ni neřekla, nepřemlouvala (asi ze mě cítila mou jistotu ), jen pak budu muset něco podepsat...Andý, vůbec není co obdivovat, když se učím, tak šidím úklid, žehlení apod. Každá děláme co můžem .A co u vás už jste OK? Jdu vařit a trochu uklidit, je to tu zas po víkendu jak po výbuchu . |
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
20.5.2012 20:43:29
Ahoj holky, tak už dlabeme, jsme bez teplot a je to zase naše neposedná Aduš, ale jen ať je, než to, co bylo.
Moni, tak třetí víkend v září můžeme, ale přijeli bychom až v sobotu a v neděli dom. Jinak to nejde. Holky, myslíte si, že kdybychom jeli k našim na dvůr do stínu, že by to Adušce nějak mohlo vadit? Je tam líp, než v paneláku pod střechou a budeme dávat bacha na sluníčko, dneska už má ATB 6. den. Já pořád váhám, abychom něco nezanedbali :-( |
| Andýs | 65055 |
|
|
17.5.2012 17:24:17
Majko, bobek malý. Určitě atb zaberou, má asi penicilin že? Hlavně ať pije. Zkus třeba přesnidávku, polívečku.
|
|
|
17.5.2012 16:13:18
Andý, mně Dr. řekla po těch ATB min. 2-3 týdny.
|
|
|
17.5.2012 16:12:54
Ahoj holky, tak já ještě v noci a po obědě musela dávat Nurofen. Už je to hrozný, malá stále pláče, říct si neumí, do toho jsme obě nevyspalé, pořád nejí, ale dneska už bych řekla, že je krapet lepší. Snad zabrala ATB. Jen mě děsí ta její hladovka už 5. den, dneska dala 4 lžičky jogurtu ráno, pak odpoledne a pak jeden piškot. Šílenýýýýýý. Už by mohly přestat i ty horečky, doufám, že to už skončí a nedej Bože nedostaneme jiný ATB. Musela jsem koupit laktobacilky, protože jak nejí a jenom do ní cpeme léky, tak jí škrundá v bříšku a má děsný průjem, jde s váhou dolů, že se mi chce brečet.
![]() |
| Andýs | 65055 |
|
|
16.5.2012 21:57:10
Ell, máš můj obdiv, místo se vyspat, když malý spí, šprtáš. Když už jsi se rozepsala na půl bakalářky, tak teď už to půjde, nejhorší je začátek.
|
| Andýs | 65055 |
|
|
16.5.2012 21:53:38
Holky, za jak dlouho po nachlazení, rýmě a občasném kašli, by jste šly na očkování?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.