| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
22.8.2013 22:59:32
Ell, Betty je moc hezká a jestli je hodná, tak i taková zůstane
![]() ![]() ![]() ![]() |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
22.8.2013 9:28:44
Ahoj, holky děkuju za pochvaly, je to naše něžné stvořeníčko. Zatím je pořád hodná, dokáže být vzhůru a nebrečet, tak se můžu aspoň víc věnovat T.
Moni, už jste asi na cestách, ale i tak přeju krásnou dovolenou !To že jsi smutná z blížícího konce MD chápu, nedovedu si to představit, že bych dala malýho na celý den do školky a viděla ho jen odpoledne nebo večer. Tak vám všem, který to brzy čeká přeju pevný nervy ! |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
14.8.2013 13:16:53
Ahoj holky,
Ell, moc gratuluji k Bětušce ![]() ![]() , je to krásná holčička .My si užíváme prázdnin, teď jsme tu měli neteř od Pardubic, tak jsme podnikali výlety do okolí. Za týden už odjíždíme do Chorvatska a já začínám mít obavy jak to Jája zvládne, protože je pořád špatný cestovatel, máme naplánovanou cestu přes noc z pátku na sobotu, ale hodně lidí mi říkalo, že zrovna tehdy je největší nával na hranicích a fronty. Z Jáchymka nám roste silná osobnost, začíná být vztekloun a velitel. Moc hezky mluví, domluvíme se o všem, teď je to hodně legrační, snaží se říkat R, říka ho i tam kde není a ráčkuje. Andy, už jste byli na té dovolené v Čechách? Mám psát ty tipy na výlety? Jinak na mě doléhá poslední půl rok mateřské, říkám si poslední volné léto, pak to budou poslední volné svátky atd., normálně mám z toho depku, ach jo. Mějte se fajn, papapa ![]() |
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
12.8.2013 14:52:23
El, Bětuška je krásná, sluníčko malé, je to jak třešinka na dortu mezi těma klukama, viď?
Andý, jsem ostuda, ale recept už je v deníčku. |
| Andýs | 65055 |
|
|
9.8.2013 6:59:38
Holky, já píšu jak hotentot, a to mám jít za dvaměsíce do práce
. |
| Andýs | 65055 |
|
|
9.8.2013 6:55:45
Ell, Bětuška je nádherná
. S únavou máš pravdu, ta mně trápí od narození Kubíka a při tom to bylo zlaté miminko, na mlíčko se budil jen jednou za noc, přes den pořád spal. Prostě nenáročné mimi, ale já i tak jsem byla furt unavená a přetrvává to do dnes. Majko, tehda v únorů jsme řešily dorty, jaké našim prckům, a se mi zdát, že jsi psala, že máš recept na svělý marcipán, se kterým se krásně pracuje a někde jsi myslím dávala recept. |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
8.8.2013 22:37:13
Holky, moc vám děkuju za gratulace, i já vám přeju krásný zbytek prázdnin.
Andý, oni ty zdravotní problémy jdou vždy ruku v ruce s únavou a pak se to řetězí dohromady, tak až budeš víc odpočatá a vyřešíš aspoň část těch problémů, tak se i ty ostatní určitě zlepší ![]() .Dávám do deníčku nějaké fotky, tak zatím ![]() |
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
8.8.2013 22:32:04
Ahooooj, holky, je mi líto, ale v tomhle hezkém počasí je hřích sedět u PC.
Ell, super, velká gratulace, tak je to opravdu TA holčička....užívej si to a snad "být hodná" Bětušce vydrží ![]() Andý, jestli jsme se na něčem domlouvaly, tak se omlouvám, zapomněla jsem, zítra to napravím. Snad už není pozdě. Všem krásnou druhou polovinu prázdnin. |
| Andýs | 65055 |
|
|
8.8.2013 22:05:06
Ell, to je nádherná novinka, obrovské gratulace k holčicce. Nádherné míry má Bětuška
. Už se těším na fotečky. Bětušce přejí hlavně zdravíčko, štěstíčko a hodné bratříčky. Tak říkám manželovi, že se na únorčátkách narodila holčička a on na mně se podívál a říká " mně už nepřesvědčíš na další dítě " .Ell, a další gratulace ke zdárnému ukončení studia . Máš můj velký obdiv, zvládnout studium a děti. Já jsem si to myslela, že jsi asi letos končila, ale nebyla jsem si tím stoprocentně jistá.Ell, jojo, je to lepší, ale dávají mi kluci občas zabrat. S dietama jsem se už psychicky smířila. Přibrala jsem ze 47 kg na 54 kg. Bohužel bzlepková dieta je drahá, ale co se dá dělat. Teď mně ještě zlobí páteř, chodím na rehabku. No snad to bude vše lepší a lepší. Chtěla jsem něco písnout do deníčku, a nějak k tomu není čas. Ale v září už budou oba ve školce, já ještě doma, tak hned to sepíšů. Tady to je takové moc veřejné. Vdává se mi sestřenice, sousedka jí upeče dort a my bychom to měly marcipánem ozdobit,jenže klukům jsem dělala s marcipanové hmoty kupované přes net. Na svatební by se hodil klasický marcipán. Madelinko, užijte si to v Krkonoších. Počasí krásné, ale pod 30 stupňů by to stačilo . Snažíme se tyto prázdniny užít na plno, jsou to moje poslední. |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
8.8.2013 17:47:03
Ellen, to je super zpráva!!!!Moc blahopřeji. Bětušku jsem si taky kdysi přála, ale jméno mi neprošlo. Míry jsou krásné. Holčičky jsou v něčem takové šikovnější. Ty naše třeba lépe spaly jako miminka. No, uvidíš. Jste pěkná velká rodinka!!!
My si užíváme prázdnin, ještě v neděli jedeme na týden do Krkonoš. Letos je fakt bezva počasí. Mějte hezký srpen. |
Den českých řemeselLitoměřice
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.