| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Únor 2011 - Deníček
  (?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 13697  [Dalších 13627 >>]
Ellen + 4 111184
8.8.2013 11:17:36
Ahoj, tak se nám před týdnem narodila Bětuška - 3450 g a 49 cm. Je to malý-velký zázrak, je zdravá a moc hodná~s~.
Náš malý zatím asi nežárlí, sice se víc vzteká, ale je to i změnou prostředí od babičky domů... Jsme pořád na zahradě, malá buď spí doma nebo je venku ve stínu u mě nebo v kočárku. Tak si to užíváme.
Andý - jojo dělala jsem poslední rok školy, před 2 měsícema jsem stihla udělat státnice, tak mám od toho definitivně pokoj a můžu si užívat jen děti~:-D.
A kdo se vám vdává, že chystáš dort? A jak ti je, už se cítíš líp, když už jsou kluci větší?
Andýs 65055
7.8.2013 9:58:24
Majko, prosím tě, nejsem schopná to najít.
Andýs 65055
7.8.2013 9:54:19
Ahoj holky,

jak zvládate to úpalné léto?

Majko, jdu kuknout do deníčku na ten tvůj marcipán, budem zdobit svatební dortu, tak si musím dopředu vyzkoušet, jak budu schopná s tím pracovat.
Andýs 65055
26.7.2013 21:45:43
Ahoj děvčata,

zdravím vás všechny, doufám že na plno užíváte prázdnin. K. už je bez plíny, občas jen malé nehody, takže připravený do školky. Pokojíček hotový. Samozřejmně, že T. každou noc běhá za náma do ložnice,~q~, už nevím co s ním. V říjnu nastupuju do práce, sice jen na rok, takže v průběhu si musím hledat novou. V září asi půjdu na ten zákrok s čelistma, bohužel, beze změny ~:(.
Ell, my také hlavně prázdniny trávíme na zahradě. A u nás vzdorovitost trvá, ne a ne ustoupit. Tak snad ve školce nebude vzdorovat učitelkám. Máme před dovolenou. Moni, nepsala jsi něco, že jste byli v Českém Ráji? Jedem tam koncem srpna a hledáme co vše tam navštívit. Nemáš nějaké tipy? Potřebujem něco co lye s dětma podnikat i při škaredém počasí,kdo ví, jaké bude koncem srpna počasí.
Andýs 65055
24.7.2013 16:22:13
Ahoj děvčata,

v rychlosti jsem nakoukla, mám kynuté ovocné knedlíky na plotně ~w~.
Ell, nestudovala jsi už teď poslední ročník?
Ellen + 4 111184
23.7.2013 17:51:50
Jo a ještě perlička od nás - malej říká, že má v bříšku taky mimi - tím jak rád jí, tak má docela kulaté bříško a vylezlý pupík, tak ho hrdě vystrkuje~:-D. Jinak je teď užasný, dokáže si docela dlouho hrát sám, hlavně venku, má moc rád vodu, taky už se míň vzteká a docela teď fungujeme přes den bez plín (pořád běhá nahatej, ale vevnitř si řekne na nočník), dostává jí jen na spaní. Mám na něj teď víc času, už se po večerech nemusím učit (mám hotovo), tak nemusí ani tolik odjíždět k babičkám. No užívám si ho, ale je mi jasný, že další sourozenec ho rozhodí...
Ellen + 4 111184
23.7.2013 9:24:32
Zdravím vás všechny! Já jsem ještě neporodila. Ještě mám pár dní čas. A nejspíš porodím v Čechách:-), i když to tady jde s přirozenými porody do háje. Asi ale nebudeme mít takovou váhu jako princátko, naše princezna se zdá malá:-). Mončo ani jsem se ti neozvala protože jsme zrovna ten týden dělali dětem pokoje aby se tam vešly, tak to byl mazec, ale už je hotovo. Ale koukám že jste měli na dovolený hezky program. Už se toho dá s těma našima mrňouskama docela dost zvládnout, viď. Madelinko teda vy to máte hodně pestrý. My letos nic moc v plánu nemáme, užíváme si na zahradě, děti mají pár akcí a jezdí občas k babičkám. Aspoň nemusím pořád jen balit jako jindy. Tak já se zase ozvu. Užívejte léta ve zdraví!
Madelinka+3 andílci 78772
22.7.2013 22:44:06
Ahoj také,
my byli na začátku července s manželem na 5 dní v Lednici, načerpat síly a oslavit 10 let od svatby:-)Nádhera.
V sobotu jsme se vrátili z Konstantinových Lázní s dětmi,bylo to super, počasí, děti, výlety, děti byly nadšené a zážitků moc a moc a prima počasí. Teď jsme na týden doma ( i když voda je nutná) a pak jedeme k bráchovi do středních Čech.
Od 10.8. pak do Krkonoš.
Mončo, známá místa:-)
Ellen, mám podobnou otázku, neporodila jsi jako v Británii?~k~
Hezké letní dny
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
22.7.2013 18:11:05
Ahoj holky,
kde se touláte???

My už jsme zpátky z dovolené, měli jsme se moc fajn.
Jája se ukázal jako správný turista, vyšlapal skoro všechny tůry, jen do velkých kopců a příkrých schodů ho taťka poponášel. Byli jsme v Drábských světničkách, v ZOO ve Dvoře Králové, v Sedmihorkách, v ZOO Liberec, v Prachovských skalách, v Hradci Králové a na zpátek jsme to vzali přes Adršpach. Ještě bychom potřebovali tak dva dny, ani jsme nestihli všechno co jsme chtěli.

Prokopa jsem dnes odvezla na tábor s koníky, odjezd byl lehce ohrožen, protože nejstarší leží doma s hnisavou angínou. Prokop byl kvůli tomu v izolaci u kamarádky a naštěstí nic nechytil.

Jak se všichni máte a co podnikáte?

Ellen ještě jsi celá?

Mějte se fajn ~3~
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
5.7.2013 23:23:56
Ahoj holky,
zdravím Vás před odjezdem do Čech.

U nás jsme už najetí na prázdninový režim, přespávají u nás děcka, naše zase spávají u kamarádů, jezdíme se koupat a teď nás tedy ještě čeká týden dovolené.

Mějte se fajn a užijte si prázdniny.

Ellen, kdyby jste měli čas a chuť, tak se můžeme setkat, když budeme poblíž, do deníčku dám mé aktuální číslo.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 13697  [Dalších 13627 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.