Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
7.3.2012 14:22:26
Majko, ted na to koukam. To ne, myslela jsem, ze je to vikend. Nechci brat malyho ze skoly.
Toz teda nevim holky, aby jsme jeste neco vybraly .Ted valim pro Prokupka do skoly a vecer sednu k pc a pokusim se jeste neco pohledat. Zatim papapa |
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
7.3.2012 13:59:52
My ten duben už taky nedáme a čert ví, jestli už bude alespoň trochu hezky, aby ještě nebyla zima.
To je Moni od úterý do čtvrtka? Což o to, manža by mohl i v týdnu, ale tahat děti ze školy????? |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
7.3.2012 13:18:39
Holky, teď nemám čas, ale koukám, že se bavíte o termínech. Já když jsem na to koukala, tak v podstatě ten poslední víkend v květnu vím jistě že můžu, jinak je to bída. Duben už toho máme hodně. S místem se jak už jsem psala přispůsobím a jela bych já a 2 kluci.
Večer snad přijdu. |
|
|
7.3.2012 11:40:42
No a nebo jet uz v dubnu
. |
|
|
7.3.2012 11:37:05
Divala jsem se na volne terminy a na te Vysocine uz v kvetnu neni volny termin, krome 8-11.5.
|
|
|
7.3.2012 11:12:32
Majko, Andy psala, ze by jeji chlap jel a muj by jel taky, pokud by nebyl sam.
To na te Vysocine vypada moc pekne, maji tam dve herny, to by bylo fajn a je to zhruba uprostred. V tom penzionu U Martina nevidim hernu a na Sumavous me to nechce pustit, ze je tam vir, ale uz se mi to zda dost z ruky a hlavne se neda jet po dalnici, tak by to bylo na dlouho. Termin tedy vyhlasime, tak jak ti to vyhovuje a ostatni k tomu napisou svoje. Ja bych jela od patku, kdo bude chtit az od soboty, tak se prida. |
|
|
7.3.2012 10:48:47
Mě teda nejvíc zaujal ten Šumavous, u Martina nebo ten penzion Na Vysočině. Jinak manža říkal, že byl jel, ale musel by jet ještě nějaký chlap.
Moni fakt, cena tam je nastavená sice 300,- Kč, ale chtěli za větší velikost už příplatek a plus k tomu poštovné, protože já už objednávala velikost 23. Dneska chci jít konečně koupit už ty jarní botky. Jinak bačkorky máme tyto: http://www.nanozicky.cz/kozene-capacky--na-doma-/kozene-capacky-mini-feet-hroch A myslím, že Stellinka má tyto: http://www.nanozicky.cz/kozene-capacky--na-doma-/kozene-capacky-mini-feet-kyticka a snad Di objednávala ještě jedny k tomu, ale to už si nepamatuju. A co se týče termínů, tak já musím jen když bude mít manža volno, a to by mohlo být....no, tak tak na to koukám a je to na pytel. První volný víkend v květnu máme bloklé svezení sportovním autem v Příbrami na letišti, co jsem nadělila manžovi k Vánocům, druhý víkend má L. vystoupení s mažoretkama, dost důležité, další víkend už máme naplánovanou návštěvu ke známým a bylo by to možné jen z 26. na 27. května, protože 25. května jdeme na koncert. Vy to chcete už od pátku na dvě noci nebo jen na jednu? Při nejhorším bychom tam někdy v sobotu dopoledne dovalili. Červen je zabitý manžovo směnama a poslední ten týden jedeme na dovču. |
|
|
7.3.2012 9:24:08
Hezke rano,
Oli, me ta vase vaha nejak nesedela .Majus, divala jsem se na ty odkazy. Je to tezke vybrat neco uprostred, ta Vysocina je vzdalenostne asi uprostred, ale to uz vyjde nastejno s Bystrym, ja bych dojela i k tomu Usti nad Orlici. Ja bych asi hlasovala pro to Smecno, je to sice daleko, ale frci se po dalnici, tak by ta cesta nebyla tak dlouha. Zalezi co na to ostatni, popremyslejte, napiste svoje tipy, at muzeme neco zamluvit, aby pak vubec bylo misto. Termin asi konec kvetna??? Majko, ty Nolenky by te vysly na 500? Ja za jedny dala kolem 300,-Kc. Ani jsem nepostrehla jake ma Stelinka. A s postackou dobry . |
|
|
6.3.2012 21:36:10
http://www.pepa.cz/cs/romanticky-pobyt-v-penzionu-capkuv-statek/#competition
|
| Olis | 111761 |
|
|
6.3.2012 21:25:49
Jejda, jsem se upsala ve váze, takže správná váha je 9535g. Do deníčku jsem dala pár (spíš víc
) aktuálních fotek. Pěkný večer a ahoj ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.