Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Andýs | 65055 |
|
|
13.3.2012 15:41:56
Ell, Toníček a drobek jo
, tak co potom je K. když měl jen 8 kg . |
| Andýs | 65055 |
|
|
13.3.2012 15:39:57
Ahojky, byli jsme teď trochu všichni nachlazení. Kluci si soustavně rýmu předávají jeden druhému, tak nevím, jak dlouho se v tom budeme plácat. A k tomu mně zas bolí močák a i přesto, že ten Furantoin mám brát dlouhodobě jednu tabletku na noc. Nasadila jsem lichořeřišnici, urologický čaj, tož nevím co ještě.
Ell, ať je brzy líp . Moni, to je fajn, že Jáchymek už je ok. Také mám vždy obavy z toho, když už jdeme jen na kontrolu, aby tam něco nechytil. |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
13.3.2012 15:39:02
Ellen,
to teda koukam, bych rekla, ze Tonik bude mit minimalne stejnou vahu s Jajou, nespletla se Dr.? ![]() To je super jestli ti malej spi az do ctyr do rana v tahu. Jasicek posledni dobou nespi ani hodinu v kuse, dnes teda vzpominal na stare casy a vzbudil se jen jednou o pul treti a stacil mu jen dudlik, ale to byla jen svetla vyjimka. Vcera jak jsme jeli od Dr., tak malej zase celou cestu (kolem deseti minutek) jecel, zacinam uvazovat jestli vubec planovat dovolenou u more. Zapsala jsem aspon Prokopa na primestsky tabor, pak jedeme jeste na tyden k Olomouci a Chorvatsko, nebo Italie je ve hvezdach. Krystof uz ma aktivit plno, s judistama pojedeme opet do Italie, pak nejaka brigada a dovolena s nama. |
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
13.3.2012 15:26:28
Elen, fuj, zánět dutin, auuu, tak ať jsi brzy fit.
Moni, tož dobrý, že je Jáchymek fit, ale u nás dneska nic moc počasí. Holky, jen mě ještě něco napadlo, nenecháme ten srazík třeba na polovinu září? Zaběhne se školní rok, bude víc času, teď to tady honíme na poslední chvíli, byl by čas to i řádně domluvit, já nevím, je to jen takový nápad do větru. |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
13.3.2012 10:23:08
Jo zapomněla jsem napsat tu váhu - na 12 a půl měcících 9,58 kg, takže nás asi Jáchymek i Adélka předběhli
. Je to holt drobek kluci měli na roce 11 a půl a druhej 10 a půl . |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
13.3.2012 10:18:35
Ahojda,
tak já nějak nestíhám psát. Malej má zase rýmu a z toho kašel, takže nám aspoň díky tomu odložili hexu . Ale ty noci to je hrůza. Spí v kuse do 4 hodin, pak začne kašlat a já ho tak hodinu uspávám a pak je třeba už v půl sedmý vzhůru. Ale drží mě nad vodou vidina, že až ho to přejde, tak snad už se bude budit jen jednou k ránu. V poradně minulý týden nám naměřili pouhých 72 cm a dokonce jsme 20 dkg shodili, asi jak už se víc hýbe a míň kojím. Ale dr. říkala že mu nic evidentně nechybí. Jen jí trochu znepokojilo, že se ještě nestaví na nožičky, tak pokud brzy nezačne, máme se zajít někam ukázat. Ale vzhledem k tomu, že nedávno začal teprve lízt a do tý doby se neměl jak na ty nožky dostat, tak si myslím, že k tomu dojde brzy sám . Aby to nebylo jednotvárný, tak mě chytnul od zubu zánět dutin, jsem jak praštěná palicí a motá se mi z toho hlava .Kluci jsou u babičky na prázdninách, tak je tady jinak docela klid. Moni, já teda nic nehledala, ty jsi svědomitá .Nevím jak s tím srazem, já už jsem se k tomu vyjádřila, teď záleží na holkách. Jsem ráda, že už je Jáchymek v pořádku, tak se držte! Jdu zkusit něco dělat do školy, nějak na to není energie ![]() |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
12.3.2012 19:41:41
Ahoj holky,
koukam, ze nam to tu moc nezije. Jachymek uz je OK, dnes jsme byli na kontrole, tak snad jsme si nepritahli neco z cekarny. Nahlizim jestli nekdo hodi nejaky tip na ubytovani . Ja jsem jeste patrala a nasla jsem opet v Bystrem toto:http://www.penzion-bystre.cz/. Nasla jsem toho teda vic, co by bylo na pul cesty a bylo to pro deti, ale vetsinou uz je to obsazene.V tom puvodnim odkazu co jsem davala je v tom terminu na kterem jsme se shodly jeste volnych pet pokoju... Mejte se fajn ![]() |
|
|
7.3.2012 19:47:43
Ten smajl tam být neměl, překlep, sorry.
|
|
|
7.3.2012 19:47:28
Andý, taky jsem o tom uvažovala, že by se to možná dalo udělat i s Di, ale záleží na tom, jestli by se jí to hodilo, když přijede, asi bude chtít být s rodinou.
Uvidíme, až se ukáže. ![]() |
| Andýs | 65055 |
|
|
7.3.2012 18:59:16
Ahojky,
rychle nakukuju. Holky pro nás už je to Kladno dost daleko, rádi bychom jen tak tři hoďky jízdy, ať neztracíme dva dny cestováním. Byla bych pro Moravu, myslím, žeby to byl takový střed pro nás všechny. A už máte naplánované dovolené? Něco Di psala, že se v srpnu sem chystají, kdyby to šlo naplánovat i s ní, by bylo fajn. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.