| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Únor 2011 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 670] Názory 671680 z 13697  [Dalších 13017 >>]
Madelinka+3 andílci 78772
6.3.2012 10:58:34
Moni, po antíkách už určitě bude líp.
Nebojte, my máme jedno CD Dády kupované v trafice,holky mají radši lidovky, co si můžou zpívat a nejraději mají SVĚRÁKA A UHLÍŘE!!!!
Ale vaše historka je fakt dobrá, já byla taky někdy před 20 lety na Dádě, ale stěhovat jsem se nechtěla~k~
Zuby stále nemáme,někdy mi připadá, že pod dásničkou vidím malé bílé cosi, tak se to jistě někdy vyklube, jak říkám, Eliška 1. v necelých 14 měs. a Adi kolem 15.m.
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
6.3.2012 10:32:35
Divala jsem se na to Smecno a vypada to dobre, tak jestli se rozhodnete pro nej, tak pojedu. Je mi to jedno, Bystre mam asi o 200 km bliz ~2~, ale snad to prudic a hlavne ja prezijeme.
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
6.3.2012 9:40:03
Ahoj holky,

tak jsme vyfasli ATB, ma nalez na produskach, takze byly nevyhnutelne. Ja si to myslela, pac je to slyset i bez stetoskopu jak to v nem chrci.

Andy, ja jak je zelena ryma, tak po Pamyconu saham, bilou neresim, ale jak to zezelena, tak je tam bakterialni komplikace a bakterie sama nezmizi, pak to rado seda prave na produsky a tak. Takove mam teda zkusenosti ja. Kluci nemocni moc nebyvali, ATB skoro nebrali a Jachymek je ma po dvou mesicich znova, to me teda pekne stve.

Di, jeee, takove krasne pocasi a mala je opet uzasna.
Zubar nas ceka, v poradne rikali, ze do priste bychom meli mit razitko z navstevy, tak jak bude malej dobrej, tak se vypravime.

Madelinko, jak jste na tom vubec vy ze zoubkama, uz mate nejakeho mysacka?
U nas Dada taky nefrci, ale mame jednu vtipnou historku. Kdyz bylo nejstarsimu kolem ctyr let, tak jsme se vypravili na koncert Dady. Pro nej to byl prvni koncert a byl uplne u vytrzeni, Dada byla medove presladka a Krystof se zamiloval. Jenze jsme prisli domu a doma uplnej zachvat, ze se chce odstehovat k Dade, ze bude bydlet u ni v Praze. Cele to trvalo snad dve hodiny, jecel a brecel, ze chce odejit. Me to desne mrzelo, pak uz stvalo, tak jsem po tech dvou hodinach rekla, tak se oblec a jdi a to male tele se zacalo oblikat a porad opakoval ubrecenym hlasem dekuji ti maminko, dekuji ti maminko. No a od te doby u nas Dada uz nezaznela ~t~.
Obcas mu to pripomenu, nebo kdyz prudi, tak mu rikam, at se oblece a jede za Dadou a je to oblibena vtipna historka, ale tenkrat mi do smichu moc nebylo.

Ellen, ja jsem taky polomrtva. Malej je silenej spac, dnes ani nechtel prso, ale budil se na dudel, porad prdel, kaslal a brecel. A to jsem pred pul rokem povazovala za hruzu, ze se nekomu vzbudilo dite dvakrat za noc a lebedila si jakeho mam space...
Taky se tesim az malymu dam na dvur piskoviste, chci koupit tu zaviraci musli. Hned nam to bude lip utikat, az budeme moc byt venku.

Se srazem se prizpusobim, klidne zajedu i nekam k Praze, zvlast pokud by to bylo po dalnici, tak by cesta pro me nebyla tak komplikovana.
Pokud vite o necem jinem (dobre by bylo, aby to bylo s hernou), tak sem s tim a ja se rada pridam. Jen Andy uz to bude mit hodne z ruky, to Bystre je takovej stred. Je to na prd, ze jsme rozhazene po cele CR, vzdycky to bude mit nekdo daleko, ja mam teda taky celkem strategickou polohu. Pristi rok uz to bude lepsi, to budou uz prtata lepsi cestovatele a troufnem si klido na tu Rivieru ~;).

Dnes jak jsem videla, ze malej tlaci, tak jsem ho zkusila posadit na nocnik, ale hned si stoupl a prohlizel si to divne sedatko. Ted uz si nechce ani sednout. No a ted uz ma bobek v pline (prispevek pisu uz asi hodku).

Mejte se krasne ~3~.
6.3.2012 9:24:04
Ellen, taky už i lezeme, ale po plovoučce to klouže, tak se radši plazí.
S tím kojením jsme na tom podobně, já chci vytrvat,ale v noci spím max.3 hodiny v kuse.On to prso úplně zbožňuje,vypije UM a pak se za chvíli stejně probudí.Nějak nemám povahu ho nechat v paneláku vykřičet.Stále doufám ve spánkový zázrak.
Holky, já znám z doslechu Smečno u Kladna - Dům rodin, takové ubytování pro maminky s dětmi.Ale to bude zase daleko z Moravy.~;)
Ellen + 4 111184
5.3.2012 21:43:38
Tady to dneska ožilo!
Za to já jsem byla celý den jak mrtvola, malej byl v noci vzhůru od tří do půl šestý, pak spal hodinu a vstávali jsme. Odpolko jsem si s ním na hodinu zdřímla, ale stejně to bylo málo. Teď to máme doma jak po výbuchu, jak jsem zpomalená.
Moni, jak jste dopadli u dr?
Z hraček u nás asi vedou autíčka a dřevěné kostky, rád staví komíny. Baví ho brnkat na klavír nebo poslouchat jak někdo hraje a on mu tleská. Nejvíc se ale zabaví když blbnou s klukama.
Di, s tím kojením se nedivím žes to nepochopila, já sama nevím jak to chci. Na jednu stranu jsem chtěla vydržet aspoň do 15 měsíců, na druhou stranu jsem stráášně utahaná. Už rok jsem nespala v noci dýl jak 6 hodin. Tělo už mě neposlouchá.
Tak jsem si postěžovala, ale ono zas bude líp.
Pískoviště jsme u nás ještě nezprovoznili, ale už se těším, až tam malýho usadím a bude plácat :-).
Madelinko, Majko, to by byla škoda kdyby jste nedorazili na sraz. Jedině kdyby s tím souhlasili Monča a Andý, tak bysme to přesunuli někam blíž k vám. Mě to je jedno kde to bude, já mám docela dobrou pozici na mapě ČR ~:-D
Madelinko, u nás už se leze (střídá to dál s plazením), ale zase ještě nestojíme ani neobcházíme. Myslím, že na kolínka mu pomohl overball - houpala jsem ho na něm a pak začal.
Jo a na Dádu máme alergii celá rodina, ta by u nás neprorazila ~t~, ale u vás je jasný že holčičky ji maj rády, takže i Ondra.
Majko, tak ať už jseš brzy v pořádku! ~;((
Ještě se podívám co je novýho v deníčku a jdu asi spát, ať mám náskok ~3~
majka,lucinka03 + Adélka11 85968
5.3.2012 19:58:13
Holky, ty bláho, ty děti tak rychle rostou.
Já stále nic moc, tudíž jen v rychlosti.
Moni, s manžou to prodiskutuju, teď chodí do práce a spí, tak až bude chvilka času.
Jinak my už taky nejsme od roku na HA, jsem na normální Bebě, krabice nám vydrží cca na 5 dní a občas koupím od Nestlé to mléko Junior.
Ani nevím, co by řekla na jiné, ale ona je takový žrout, že by to asi vypila. Já to tipuju, že ve dvou letech ji to mléko budu muset vyměnit za kakao :-D
Jdu, zítra zase budu pokračovat
Di+N07 & S11 107841
5.3.2012 14:48:14
Ahoj holky,
zase po chvíli nakukuju,mám teď obě holky doma,Natuša soplí a kašle, Stella se naštěstí drží.Jak teda dočítám,je tady vůbec někdo zdravý?Snad se to počasí umoudří,ať nemusíme řešit stávání v noci a utírání nosů~6~~6~~6~
To je fajn,že se chystáte na srazík,já bych taky moc ráda dorazila ale máme to bohužel daleko.Snad si na nás alespoň vzpomenete~;)
Ráno jsme byli u zubaře všichni 3 i s malou,měla jsem z toho strach,že bude vyvádět ale byla statečná.Doktor jen řekl jestli mu ukáže pusenu,dokonce jí sama otevřela,což mě překvapilo,sestřička jí provedla po ordinaci,zařadila jí do systému a chvíli si poseděla na křesle.Pak dostala obrázek a šli jsme.Zato mě obrousil přední zub,si připadám jak kdybych si s někým vyměnila zuby~e~
Jinak jsme teď pořád venku,už je konečně teplo a sluníčko,tak už doma zase moc nebudem.Chodíme na hřiště,mimochodem Andý koukala jsem na fotky a super!Pískoviště už je naším denním rituálem ale nějak se nám pořád ztrácí hračky a bábovky.Tento měsíc už jsem kupovala po třetí.A houpačka se mu líbila?Vypadá spokojeně,tak asi jo,že~;)My malou na houpačky teprve trénujem,moc je nemusí.
Ell, to je super,že už Toník přišel flašce na kloub~R^Myslíš,že už končíš s kojením úplně nebo jen na tu noc?Dneska si sedím na vedení~f~
Majuš,to je mi líto,že jsi tak KO~6~Snad ti brzo uleví ať mají holky zdravou mamču!
Andý,já si taky říkám,zda nepřeskočit na Sunar protože ta cena se fakt projeví ale naposledy když jsem to zkoušela,tak nechtěla.Ale taky už v podstatě mléko odmítá,tak uvidím.
Moni,u nás pomentálně letí krom pískoviště,auta a poslední dobou košík.Má takový pletený a chodí po bytě a sbírá do toho co najde~8~
Made,vy jste byli zase akční!U nás se momentálně tančí na Mickeyho klubík,to má nejradši ale celkově zapaří na všechno~t~
Někdo chtěl poslat slunné počasí,tak teda část posíláme~3~
Andýs 65055
5.3.2012 10:20:53
Holky, záhada, včera jsem dala dvě fotky do alba, a večer koukám, že tam nejsou, nechápu.
5.3.2012 10:13:06
únavou, nevydám. Nemohla jsem se dívat na vlastní hrubky.~t~
Andýs 65055
5.3.2012 10:11:52
Moni, rýmu máme také zelenou, ale neřešila jsem to s dr, Pamycon jsem enchtěla, jelikož minule do tří dnů po dobrání Pamyconu měl rýmu znova. Ale o víkendu jsem trochu zapochybovala, zda jsem udělala dobře, kýchl si tak, že měl celou tvář od té zelené rýmy, ani vysavačem bychom ten nosánek tak krásně nevyčistili, nechápala jsem, kde se tolik toho vzalo v tak malém nosánku. Ale vypadá, že už je an ústupu, kašel už také v poho, sem tam zakašle.
[<<Předchozích 670] Názory 671680 z 13697  [Dalších 13017 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.