Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
5.3.2012 10:11:03
Ahoj zlata,
trochu vás zanedbávám, nějak nestíhám zapínat PC.Byli jsme 3 dny u našich, holky pak byli u druhé babičky, v sobotu lyžovat a včera v kině, večer doháním resty a a pak padám únouvou Trochu jsme byli nakřáplí, ale dneska už jsou holky ve školce.Koukala jsem, že zdražili stravné o 6 Kč/den, tak se to promítá už i ve školce. Holky, strašně ráda bych srazík, ale takhle daleko se sama nevidám se 3 dětmi a ještě přes Prahu.Věřte, moc ráda bych vás viděla,ale bohužel jsme každý z jiného konce republiky, já to tam mám možná nejdál.Nechcete mi někdo půjčit Boeing? ![]() Já bych mohla domluvit sraz s Majkou, té jsem asi nejblíž. Moni, je mi líto potkanky,soucítím. Jinak u nás nic new - plazíme se, stojíme, obcházíme, rádi tančíme-vede Dáda. ![]() |
| Andýs | 65055 |
|
|
5.3.2012 10:09:30
Ahojky,
Moni, určitě, pokud se dohodnem na nějakém termínu a bude všem vyhovovat. Já určitě s manžou, sama bych to autem s těma dvěma mýma raráškama nedala. K. to bude mít takovou předcestu před dovčou, takže nevím jak to bude zvládat, tak proto sama určitě ne. My bysme si udělali takový víkendový výlet. Jé jahody, mňam. mám plný mražák malin, ostružin a bojím se to K. dát, když na něco alergii má. T. už v tom věku to baštil k jogurtu. Si říkám, a kdybych mu to podusila, tak by to nemuselo mu ublížit že. |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
5.3.2012 9:47:36
Ahoj holky,
tak u nas se marodi, Jachymek ma zelenisko u nosu a desny kasel a v noci teploty. Dnes s nim odpo skocim, pac ryma uz je zelena, kasel taky nic moc, at nam to neskoci na prudusky. Vzdycky se snazim nemoc zvladnout bez Dr., ale u prcka bych nerada neco zanedbala. Ellen, ja si taky delala legraci . Ja si rikam, jestli by malej lip spal, kdybych prestala kojit, ale Prokopa uz jsem nekojila a mizerne spal do dvou a pul let, tak nevim... Jsem uz z toho jeho nespani hotova, fakt jsem si myslela, ze kdyz mi jako malej spaval, ze to je naporad. Zda se mi, ze se to jen horsi. Majko, to by byla skoda, kdyby jsi nejela. Co vzit tatku sebou? Kdyby jel nejaky tatinek, tak nas tatka by se urcite pridal. Aspon budete mit trenink pred cestou na dovcu . Nechci na tebe tlacit, vim, ze cestovani je narocny, jen abys vedela, ze by jsi nam chybela.Andy, s tebou muzeme pocitat? Jinak Jaja si flasku s pitim drzi vetsinou sam, co se tyce jidla je vubec sikula, zrovna ted do sebe laduje jahodu nakrajenou na pidikousky, on se tim zabavi a trenuje motoriku .Co u vas frci za hracky a hry? U nas ma uspech bublifuk, knizky a po brachovi jsme oprasili nakladaka Rockyho, ta hracka se mi zdala jako desna ptakovina, ale ted jsem rada, ze si ji Prokop z penez od babicek koupil , Jachymkovi se desne libi.Jeste vozime na velke tatre a taky malyho zajima tobogan, toho taky zdedil po brachovi. Kostky, balonky, vkladacky, ty malyho zatim neberou. |
| Andýs | 65055 |
|
|
4.3.2012 20:04:53
Ell, dělala jsem si legraci
, ale je fajn vědět, co sem nám přinese vítr ze západu , ale raději bychom jenom to krásné počasí .Věřím, že rok kojení total člověka vyšťaví, T. jsem kojila v noci do roku a půl, ale byla výhoda, že jsem v noci nemusela stávat a dělat UM. Tak fajn, že Toníček přijal flašku. Majko, tak pořád tě to trápí, já už čekala, že příjdeš s tím, že je líp . A co ti dělají, opíchy, a ty nezabírají? A už ti řekli čím to je?Moni, bobek potkanice, ale když se tak trápila, je to pro to zvířátko vysvobození. Tak my jsme už z Nutrilonu přešli na Sunar, jsme pořád uvažovali nad tím, proč Nutrilon je dražší skoro o stovku od Sunaru? Ale chtěli jsme zkusit, zda mu nebude chutnát víc, jelikož po ránu už mlíko moc nechce a tím pádem v noci mívá jen jednu dávku, což myslím je málo. Tak uvidíme. A chci ho naučit, aby pil sám a on ne a ne, milostpán malý se nechává obsloužit. Zvláštní, čaje si pije sám, ale flašku mléka si do ruky neveme, což T. pil mlíčko večer sám už asi od 5. měsícu nebo tak nějak. |
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
4.3.2012 19:51:27
Tak mi to nedalo. Moni, jako vypadá to krásně, já bych neřekla, že za ty služby, co nabízejí, je to až nějaká přemštěná cena, ale jako já to mám z domova 261 km a přes tři hodiny cesty autem, to mi asi neprojde.
![]() |
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
4.3.2012 19:23:51
Ahoj holky. Stále jsem lemra a moc lepší to není.
Jsem z toho otrávená, nevyspalá, protivná, bez cizí pomoci nic nedám, fakt si to vychutnávám. Tak jen ke srazíku, zbytek, až vydržím déle sedět. Já bych strašně ráda, ale Brno je od nás cca 350 km, takže nevím, kolik je toto, musela bych se podívat nebo poprosím manžu, ať mi to zjistí. Autem to nedám, takže jedině cestování hromadnými dopravními prostředky a to taky musím zvážit. L. bych brala s sebou. A musela bych dle termínu manželovo směn. Zítra se na to kouknu a dám vědět, marodům, ať je brzy líp. |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
4.3.2012 8:51:12
Jéjda holky, já to tak nemyslela, chraň Bůh abych vám tam chtěla posílat nemoci!
Já to jako myslela, že až nám něco bude, tak vás budu varovat co se jako chystá ![]() .Takže opravdu vám přeju ať už jste v pořádku vy i broučci .No já už jsem nějak se silama na dně, takže asi končíme s kojením, dneska jsme zvládli bez kojení celou noc, dostal večer a ráno už ne. Mlíko z flašky si k ránu vzal, takže aspoň nějakej úspěch - umíme pít z flašky! Včera u nás bylo krásně, tak jsme hned vyrazili ven a uklízeli na zahradě, to bylo skvělý, už se těším na jaro. Ještě mě napadlo jestli by se na sraz nepřidala Hanka. Tak přeju hezkou a pokud možno slunečnou neděli! ![]() |
| Andýs | 65055 |
|
|
4.3.2012 7:32:28
Ale ne holky, už až na ty naše broučky ty nemoci nelezou, ať už jsou jen zdraví a venku je čím dál tepleji a krásněji.
Di, jak jsi nedávno vzpomínala, zda už je necháváme hrát v písku, tak bacha, u nás se už začíná blýskat ne lepší časy , koukni do alba. |
| Andýs | 65055 |
|
|
4.3.2012 7:29:43
Takže děvčátka, nemoci si tam nechávejte a sem posílejte jen krásné slunečné počasí
. |
| Andýs | 65055 |
|
|
4.3.2012 7:28:30
Dobré ráno,
Ell, v noci jsem si na tebe vzpomněla, že jsi mi sem také poslala střevní chřipajznu , bolela mně hlava, bylo mi divně od žaludku a bolelo břicho, ale už je to dobrý. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.