Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
12.2.2012 18:07:34
Ahoj všem,
gratulka k chození Kubíčkovi i Adélce, u nás stále hudba budoucnosti. Tak nám byl v pátek taky roček, tak my jsme měli včera oslavu,povedla se, Ondrášek se trochu pohrabal v dortu a muselo zbýt i na holky, pořád se ptaly ![]() Akorát nás teď s Ondrou trápí nějaká střevně-žaludeční viroza, já včera večer zvracela a mrňous nemá hlad a když něco sní, jde to spodem a někdy i vrchem.Asi potřebuje pročistit žaludek.Zítra jdeme na roční prohlídku, takže žádná závratná váha nebude ![]() Musím zase hodit nějaké foto z oslavy. Holky budou na prázdniny u babičky,tak si trochu odpočinu. V závěsu za mnou s narozeninami je myslím Stellinka-sv.Valentýn ![]() |
| Andýs | 65055 |
|
|
12.2.2012 8:58:21
Ahoj holky, tak K, udělal za těch pár dnů takové pokroky v chození, že člověk nestačí zírat. Už aby pominuly mrazy a můžeme ven v botičkách.
|
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
10.2.2012 21:30:41
Ahoj holky,
tak mame za sebou i druhou oslavu, bylo to fajn a Jachymek uz chrupka, jen nevim jak dlouho, mel moc zazitku, trvalo nez usnul a mele sebou. Pozdeji pridam foto do denicku, at se muzeme pochlubit i druhym dortikem, tentokrat od nas rodicu. Vcera jsme byli s klukama v Brne v planetariu, meli tam nejaky prazdninovy program a doma se to ted tahne, jak nejde chodit ven. Majko, gratulujeme k chozeni. Tak se nakonec prodej zahrady zadaril? At ti suska dobre slouzi, a co auto, budete porizovat? Jinak kousani ustalo, ale pokazde trnu jestli se zahryzne, dareba. Ja myslim, ze Jachymek by konec kojeni ani nezaregistroval, ale ja se na to jeste necitim . Tak jsme s kojenim od zacatku bojovali, ustali jsme zanety, nepribirani, prikrmovani a kdyz mi kojeni konecne dela radost, tak by me stvalo prestat kojit kvuli takove prkotine jako je kousani. Rikala jsem si, ze do dvou let bych kojila, navic je to u nas vazne uz naposled.Mejte se fajn a dobrou. |
| Andýs | 65055 |
|
|
9.2.2012 18:17:06
Kubula začal pořádně chodit, dělá dlouhé trasy, při chůzi si dřepne a zas stane a na odrážedle jezdí jak drak.
|
| Andýs | 65055 |
|
|
9.2.2012 18:15:29
Ahojky,
Majko, tak u nás obdobně, v lékárně teď za léky nechávám nehorázné částky, tak mi to je líto, tak bych si nejraději udělala sobě nějakou radost a koupila si něco hezkého. Co bereš na imunitu? Momentálně jen Aloe Veru, lichořeřišnici když mám problém s dýchacími cestami ale nevím zda to stačí. Na alergologii jsem objednaná až koncem února, teď než mi vezmou krev a budou výsledky, tak možná v půlce března mi teprve něco nasadí, dost pozdě když začínám mít alergii za alergii. |
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
8.2.2012 21:37:02
Ahoj holky.
Tak ještě to není ono, ale už je podstatně líp. Dneska jsme si s L. dělaly výtěr z krku, tak uvidíme. Dle mého to ale na autovakcínu pro L. nebude, protože teď jí nic není a musela být mít 2x po sobě pozitivní výtěr. Já uvidím. Máme léků, že když se na to podívám, tak už je mi zle a v lékárně jsme nechali 2500,- Kč a ještě jsme ušetřili za léky na imunitu, kterých je 220 a stojí kolem 1600,- Kč - dostala jsem je od mamky, měla je doma a neužívala. Jinak mám novinu - chodíme, sice vratce, ale přejdeme obývák, naše pecka konečně zvedla zadek. ![]() ![]() ![]() ![]() - ale jinak sluníčko šikovné to je, jen už bychom potřebovaly ven, doma už mi z toho jaksi hrabe.ATB mám na 14 dní po osmi hodinách.....to už snad musí zabrat. Jinak mi včera přišla suška a k Valentýnu jsme si objednali Dolce gusto, takže máme zase na pár let vybráno. ![]() Moni, já nevím, jak chceš kojit dlouho, je hloupý, že Jáchymek kouše, ale já bych to zase brala jako takové nenásilné odstavení.................ale každopádně ať to dopadne tak, jak chceš ty. S cestou je šikula. Andý, my už máme taky rezervlou dovču a už teď se děsím cesty - 850 km a 12 hod. jízdy. Zítra zase písnu víc a pořádně dočtu, manža mě vyhání. ![]() |
| Andýs | 65055 |
|
|
7.2.2012 22:31:29
Ell, at je ti zítra líp. Bobek malý, muselo to být pro něho vysilující
.Moni, super, jak Jáchymek zvládl cestu a výlet . Já už se trochu bojím toho cestování o dovolené, je to dost daleko, ale zas bude o půl roku starší a zvládne to. No to by byla škoda, kvůli kousání přestat kojit. T. měl zuby ve čtyrech měsích, také se snažil mně kousat, vždy jsem ho odtrhla a znova přiložila a tak dokola až přestal. A nemáš dostat menzes, žeby mu nechutnalo a zlobil se? |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
7.2.2012 21:50:05
Ahoj holky,
tak cestu do Brna jsme zvladli, neumrzli jsme a Jachymek byl hodny. Majko, Jachymek sam ji vse co je na kousky, kdyz mu dam lzicku, tak se jednou z deseti trefi, lahvicku s cajem si drzi sam. S tim Pendeponem je to sila, snad ti to zabere. Ellen, to je dobre, ze jste to tak zvladli, prujem je muj strasak. Jinak si musim postezovat, Jachymek dnes vecer usnul s dudlikem, jak jsem mu dala prso, tak me vzdycky hryznul. Vubec prso nechtel, brecel a kousal, nejdriv po prvnim kousnuti se usmival, ale jak jsem mu rekla, ze nesmi a byla prisna, tak pak uz se jen zlobil a porad hryzal . Celkem me to mrzi, nerada bych prestala kojit kvuli kousani.A jeste jsem ho dnes ostrihala, vzala jsem mu to jen vzadu a kohouta mu nechala. |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
7.2.2012 20:39:50
Ahoj,
Andý, Majko, teda to máte náročný období, jste prostě z těch mrňousků vyšťavený a pak je tělo háklivý, tak ať už je brzy líp! ![]() U nás střevní chřipka opravdu proběhla, bylo mi včera strašně blbě a malej házel šavle, chudák, vůbec v sobě nedokázal nic udržet, byl malátnej, už jsme se báli že budeme muset do nemocnice, nakonec jsem nasadila nějaký homeo a dávala mu po lžičkách ze spaní černej čaj a začalo se to zlepšovat. Celou noc jsme se s manželem střídali aby furt byl někdo vzhůru a hlídali jsme ho, dneska už je lepší ale byl celej den strašně mrzutej a musela jsem ho pořád nosit, až se mi z toho blokly záda... No zítra bude líp, doufám, že ostatní chlapi to nechytnou! S těma bobulema jsi mi Mončo připomněla jak náš nejstarší na roce utrhl list difenbachie a ocumlal ho, byli jsme jeden den na pozorování v nemocnici, no tenkrát jsem z toho byla hodně na větvi. Jinak teda žasnu jak to Jáchymek vzal všechno hopem - váhu, lezení... ![]() Doufám, že dnešní noc bude lepší ![]() |
| Andýs | 65055 |
|
|
7.2.2012 20:00:00
Ahojky,
Ell, tak jak u vás, doufám, že to střevní nebyla a jste ok. Madelinko, , promiň že se směju Adélce s tím kamínkem, vzpomněla jsem si na sebe, asi v tom věku jsem si strčila korálek do nosu a s naprostým klidem jsem mamce odvětila " už je tam". Dobře že to šlo tak lehce na ORL vytáhnout. A Moni, souhlasím, že čím jsou větší, tak větší blbosti vymýšlejí. Když T. byl menší nic z kuchyňské linky nebral, a teď , letí bez rozumu že má žízeň a bere co vidí. Nevím už kde nechávat hrnky se zapařeným čajem .Majko, zabraly už atb? Také mi hrozila na ORL, že jestli by se mi streptokok pořád opakoval, hrozily by mi ty injekce, naštěstí se projevil jen jednou, momentálně vítězí Hemofil. A já mám další jobovku, dobírám atb a včera mně bolelo na prsou, jen při čtení knihy malému jsem se zadýchávala. Dnes jsem byla na plicním, plíce naštěstí v pořádku, konstatovali že je to alergického typu z důvodu těch mrazů a inverze u nás. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.