Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
13.2.2012 19:26:24
Ahoj holky,
u nas je dnes veselo, od rana netekla voda, melo to byt opravene behem dopo, ale jeste v pet to neteklo, tak jsme se vypravili k babicce pro dva barely vody. V sest jsme dojeli domu, manzel vytahal barely domu a ejhle, voda tekla. Ted se tatka s Prokopem divaji na hokej, dnes nejeli, pac hraji pozde a zitra je skola, toz tatka griluje kukurici a maso a vyrabi hamburgry, aby to meli se vsim vsudy .Diky za odkaz na capacky, objednam ty nolenky, maji je moc hezke. Nas ceka poradna a ockovani zitra, na vahu jsem zvedava, tipuju to k jedenacti kilum .Ellen, s tim kousanim je to des, bolest je to silena, zvlast kdyz uz ma ctyri zuby. Dnes me darebak hryznul u poledniho uspavani, po spani se nalejval jak kdyby se nechumelilo, jsem zvedava na vecer. Jak uz si Tonicek zacal klekat, tak uz to pojede. Jachymek je oproti braskum taky pomalejsi a nejak to neresim, u nas to bylo z velke casti tim, ze diky blindeni porad lezel jak placka a moc prostoru k posilovani nemel. Madelinko, s vahou jsme vam fakt ufrnkli, jak zacal jist tuhou stravu a vsechno nevyhodil, tak to slo raketove nahoru. A nocniho zavislaka mame doma taky, posledni mesic je desne rozlajdanej, nikdy v noci nepil, posledni dny se mi obcas zadari malyho obelstit dudlem. A uz dva dny bojuju se zanetem v prsu, diky tomu nocnimu piti se mi tvori vic mlika a pres den se malej napije jen dvakrat a prsa trpi. Majko, chudinka Lucinka, to je mi lito, ze musi dostavat injekce .Kde se nam toula Di? Bell a Hanka na nas taky dlouho nenakoukly. |
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
13.2.2012 18:42:07
Ahoj holky.
Tak novým gratulantům i od nás letí vše nej....... ![]() ![]() ![]() ![]() Madelinko, nemusí pršet, stačí, když kape, Ondrášek nebude žádné sumo i tak to prostě někdy chodí, on to časem dožene ![]() Jinak hlásím, že žijeme, jen mně byl nalezen v krku hemofil, takže po týdenní braní Penicilinu změna, dalších 10 dní nová ATB, L. byl nalezen streptokok, takže také další ATB, ale snad do školy chodit bude....musí se to přeléčit. L. bude mít asi píchaný Pendapon místo mě a já zase autovakcínu, nevím proč, zítra se dozvím víc. Jdu podepsat úkoly a hodit nohy hore, protože zítra nás čeká náročný den - lítání po Dr. i s poradnou, tak se pak ozvu. ![]() Mějte se všichni krásně bez bacilů ![]() |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
13.2.2012 15:56:28
Andý, tak s váhou nevím, nevím, my máme 7,91 kg a 70,5 cm, přibrali jsme o 300 g a vyrostli o 3 centimetry.Tak se Smectou nevím, nevím, taky mu to moc nejede, co jste vyzkoušeli vy?, nám dr. ještě radila Enterol.
My máme kotníčkové bačkůrky na zavazování, holky zprvu používaly i Pegresky,ale na ty se chystáme, až bude Ondrýsek chodit opravdu. |
| Andýs | 65055 |
|
|
13.2.2012 14:32:43
Ell, na chození nebudeš dávat kotníčkové capačky? U nás se preferuje, že kotníček musí být zpevněný a v zahraničí zase že ne, a teď aby byl člověk z toho chytrý, co bude pro dítě nejlepší.
|
| Andýs | 65055 |
|
|
13.2.2012 14:30:15
Ell, jojo tůry a možná zajde dál než T., ten chození odmítá, že ho bolí nožičky.
|
| Andýs | 65055 |
|
|
13.2.2012 14:29:05
Madelinko, ať jste brzo fit. A tu Smectu do malého dostaneš? To je tak hnusné, že se mi Tobi z toho jednou poblinkal. Jo, tak ve váze můžeš teď soupeřit s náma a myslím, že to máte předem vyhráno
. |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
13.2.2012 12:43:24
Děkujeme!!!!
Ellen,musím to zase zkusit s čajíkem v noci, opět je Ondrýs pěkný závislák na prsu, a konečně bych se chtěla v klidu vyspat. S tím chozením máš taky pravdu, naštěstí naše Elíza byla taky pomalejší, tak nevyšiluju.Dáme si asi s vámi závod, kdo bude dřív chodit, s váhou jsem jela s Mončou, ale Jáša už nás absolutně trumfnul .Za chvíli jdeme na roční prohlídku, ale mrňous spí, furt ho trápí hlavně ten průjem, nasadila jsem Smectu. Snad nás doktorka aspoň za něco pochválí. ![]() |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
13.2.2012 9:51:10
Blahopřejeme dodatečně Ondráškovi k 1. narozeninám! Ať je zdravý jako řípa a má v životě hodně štěstí!
![]() ![]() U nás včera T. překvapil - zničeho nic si ten náš lenoch věčně se plazící po bříšku kleknul k židličce, vzepřel se a začal se stavět, je pravda, že pak mu podklouzly obě nohy a letěl na zem a plastová židlička na něj, ale žasli jsme... ![]() Asi cítí v zádech ten blížící se 1. rok![]() Andý, tak vy už budete na jaře chodit na túry, ne? To je Kubíček šikulka .Mončo, capáčky jsem objednala Nolen, dostane je od našich k narozkám, zatím je bude mít na zateplení a pak na chození... Jé Majko, Adélka už taky běhá, tak gratuluju .To naše mřně mělo rychlý start - brzy zvedal hlavu, převracel se na bříšku, ale pak nějak usnul na vavřínech , být prvomatka, tak jsem už pěkně nervní, ale takhle si užívám trochy klidu. I když je fakt, že ho musím hodně nosit a záda protestujou...Jo už nám roste 5. zub - dvojka nahoře, to je fofr. Dneska jsem odnaučovala nočnímu kojení - nabízela jsem mu čaj a hladila, s tím, že ke mě do postele na kojení si ho budu brát až v pět a a později, dřív nemá nárok, tak snad už to nějak dotáhnu do konce a naučí se spát. Moni, to je dobře, že Jáchymek už nekouše, to je strašná bolest, co? Malej to na mě taky párkrát zkusil. |
| Andýs | 65055 |
|
|
13.2.2012 8:00:08
Vše nejlepší Ondráškovi k prvnímu ročku, hlavně hoooně zdravíčka a štěstíčka
.Moni, máme jak papučky tak capáčky DPK http://www.dpk.cz/eshop/capacky/capacky-sirsi-strih/detail-produktu-dpk-k51007-0802-5. Střídám to, strašně se mu v obojím potí šlapky, tak i měním punčošky. Nejdřív jsme uvažovali o sandalkách, ale ty většinou mají tvrdou podrážku a na začátek jsem chtěla něco s ohebnou. |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
12.2.2012 20:28:57
Ahoj holky,
teeda ja uplne zapomnela, ze uz i Ondrasek je velky kluk , moc a moc blahoprejeme k prvnim narozeninam a prejeme jen to nejlepsi ![]() ![]() .Jachymek je taky cim dal sikovnejsi, sice jeste sam nechodi, ale obchazi po celem byte a porad chce capat, budu se muset podivat po nejakych capackach, nebo botkach. Co mate pro deti vy? Jdu juknout do denicku . |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.