| Pája (Vojtíšek 09+Honza11) | 83902 | 
| 
 | 
 18.4.2012 6:14:11 
Belo - tak přiznám se že nezávidím. U nás má teďka problémy s jídlem starší - kolikrát do něj nemůžu nic dostat - ale to je z toho že si fakt vymýšlí. Zato Honzík je na jídlo až hrůza - kdykoliv někdo žvýká pusou,tak chce taky. Už stojí u skříňky s piškotama apod. A hlásí se pořádně.  
 | 
| Bela76 | 40728 | 
| 
 | 
 17.4.2012 19:35:44 
Kukuřičné chlebíky a křupky ano,ale v mizerném množství, spíše to beru jako mlsku, ona si se vším takovým spíše hraje, titěrně rozebírá na malé drobečky a v puse toho skončí málo 
  a kdybych u ní stím měla sedět a krmit, tak to je na půl dne . Počem se může utlouct a je na tom silně závisla je mléko (sunar nutradefnse), jakmile vidí, že ji to chystám řve jak pardál![]()  | 
| 
 | 
 17.4.2012 12:53:03 
BELO A NEZKOUŠELAS MÍSTO PEČIVA TAKOVÉ TY RŮZNÉ KUKUŘIČNÉ ČI GRAHAMOVÉ CHLEBY, KŘUPKY?  
 | 
| Bela76 | 40728 | 
| 
 | 
 17.4.2012 10:40:12 
Ahoj holky, 
dneska Beátka má přesně 1 rok!   Oslavy proběhly o celém víkendu a byla to divočina. Ještě včera jsem se z toho vzpamatovávala. Bea byla nejvíce nadšená z tříkolky, sedí na ní důležitě a všem mává  Počasí venku nepřeje, tak s ní jezdíme po bytě, už mi z toho hrabe . Až budu mít chvilku, fotečky hodím do deníčku.Kopretino, hezké fotečky, dětičky spokojené. Taky jsem měla dortík do zelena, motiv poníků /my little pony) na louce. Všichni z něho byli nadšení! Vážil 6kg!!! Dnes jsme měly mít poradnu, ale přehodila jsem to, nechci malou očkovat v den narozenin a navíc dneska příjdou ještě maminky s dětičkama, tak aby byla Beátka v kondici ![]() jo a loni touto dobou bylo počasí na 1, tak co to je teď? Pořád jezdíme ve fusaku  , Loni jsem ho vytahovala v tuto dobu snad jen jednou.Holky malá mi zase začala stagnovat čerstvé ovoce, zkoušela jse ledacos, tak mě to mrzí, co pořád vymýšlet? To samé, moc nejí pečivo, jen požužle a vyplivuje  , takže náš jídelníček hodně omezený. Obědy jsou naštěstí v pořádku![]()  | 
| Kopretina + 2 čertíci | 107441 | 
| 
 | 
 16.4.2012 11:55:18 
Ahojky,  
přeji všem krásné i když uplakané pondělí ![]() Dala jsem do deníčku pár foteček z naší narozeninové "oslavy neoslavy"  | 
| Leknin+Onďa 07/05,Áďa 04/11 | 4766 | 
| 
 | 
 12.4.2012 12:45:32 
Belo chamomilu můžeš dávat neomezeně, dávala jsem ji taky Adámkovi na noc a ptala jsem se na to dr. 
Kopretinko tchýně je fakt docela bezcitná, ale rodinu partnera si člověk bohužel nevybírá. ![]() Holky tak u nás byla oslava na velikonoční pondělí, bylo to super, malý zabořil ruky do dortu a byl spokojený. ![]()  | 
| Minka | 
| • | 
 12.4.2012 10:39:10 
Take nas ted zuby potrapily :-( Nastesti ho to nebudi ze spani, ale pres den byva omrzely. 
 | 
| 
 | 
 11.4.2012 18:02:52 
Belo - malej skřípe zubama jakmile se mu prořízne nový zub. Teď má naběhlé už stoličky ale už dlouho, ale taky ho to asi budí. Špičáky zatím nemá. Ale spíš mažu mastičkou a výjmečně když nepomůže dám nurofen.  
 | 
| Bela76 | 40728 | 
| 
 | 
 11.4.2012 12:34:02 
Tak u nás už taky rýmujeme 
 . Oslava u nás proběhne o víkendu, tak už snad budeme fit!Kopretino, tak to bych byla taky naštvaná, příště opravdu si to udělej podle svého, dle mne je ta tvoje tchýně snad bez emocí  , raději se jde hrabat na zahradu . Já bych ji opravdu něco už řekla!Holky, stále nás trápí zoubky, už 14dní lezou vrchní řezáky a dnes jsem objevila, že se začíná razit i jeden špičák. Dávámm male homeopatika chammomilu 9CH (5kuliček rozpuštěných v 50ml vody- během dne po žičkách), velké zlepšení, jinak bysme byly pořád na brufenu a to jsem nechtěla. Jen nevím, jak dlouho se ty homeopatika můžou podávat? Sotva ji vylezla část řezáku, přišla na to, že jde zubama skřípat  , pro mě hrozný zvuk![]()  | 
| Kopretina + 2 čertíci | 107441 | 
| 
 | 
 10.4.2012 22:19:51 
To jsem jsem původně chtěla, ale byly do toho Velikonoce a na ně tam pravidelně jezdíme, tak jsme to chtěli spojit  
 ....  | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.