| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Duben 2011 - Deníček
  (?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 7319  [Dalších 7199 >>]
Pája (Vojtíšek 09+Honza11) 83902
10.4.2012 18:16:37
Kopretinko tak to mne moc mrzí. Aspoň víš, že si máš pro příště udělat oslavu u sebe doma a u tchýně s ničím nepočítat. Bohužel teda.
Kopretina + 2 čertíci 107441
10.4.2012 10:43:26
Ahojky,
neštovice se nám pořádně rozjely, má je úplně všude, mažu ho téměř plošně, protože ďubkování nemá smysl, navíc má 39°C ~n~

V sobotu jsme měli oslavu Vašíkových narozenin. No, pokud se tomu oslava dala říct. Akce byla naplánovaná na 15h, tchýně se švárou a budoucí švagrovou dorazila v 15.45 z krámu. Ve 14h si vzpoměla, že akutně potřebuje mulčovací kůru a potřebovala sebou poradce ~q~. Manžel to den předem přepískl v hospodě, tak celou sobotu ztrávil na WC ~o~. V 15.50 jsme se konečně sešli, popřáli Vašíkovi (dárek dostal jen od nás a budoucí švagrové), připili jsme si na jeho zdraví a v 16h jsem s Vašíkem, dortem a otevřenou lahví sektu zůstala sama ~n~. Tchýně akutně potřebovala rozházet mulčovací kůru ke stromkům nebo keřům a potřebovala lidi, kteří to za ní udělají ~o~~q~. Takhle jsem si oslavu narozenin vůbec nepředstavovala ~n~ Včera, když už jsme byli na odjezdu domu, si tchýně vzpoměla, že má pro Vašíka a Ondráška nějaké kraťasy a tričko. Tak mi to dala, bylo to ještě s cenovkama...
8.4.2012 6:38:50
Minko - rýže s mrkví.
Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 14655
7.4.2012 13:38:08
Davam spat uz 1x denne - od 12 do 3. Vecer chodi v 19h a vstava v 7:30h.

Nekdy si rikam, ze to bylo mozna jeste brzy, protoze je fakt tu hodinu pred spankem hodne protivny, ale snad se to do mesice, dvou spravi. Uz to zase nechce davat do puvodniho stavu.

Dcera ma osklivou strevni virozu. Druhy den je jen na vode a piskotech a cole .... uz bych ji chtela neco uvarit poradneho. Nevite co by bylo vhodne?
7.4.2012 10:20:28
Belo - dneska se to počasí zatím drží, tak myslím že zavření nebudete. :-) Jinak ti teda vůbec nezávidím spánek max hodinu - malej 1-2 ráno a pak 2 odpolko. A když je dobře tak vytuhne na 4 hodiny přes poledne, ale to se stalo asi 3x. ~t~ jinak už bych taky chtěla dávat jednou denně, ale když ho dám spát v 9 ráno, tak usne bez řečí a v pohodě a když ho dám později tak řve. Takže dávám jak kdy. Ale mohli by si to kluci už sjednotit.

7.4.2012 10:17:12
Kopretinko nezávidím neštovky, ale počasí není nic moc a aspoň to budete mít za sebou. Já co mám známé tak to měli na začátku léta a to pak nesmíš ani celé léto na sluníčko. Tak se držte.

My dneska konečně oslavujem. Huráááá!
6.4.2012 13:24:30
Ahojky,
Simeono, záááávidííím teplo ~;)
Tak budeme mít narozeniny s pupínkama, Vašík se dnes osypal ~7~
Bela76 40728
6.4.2012 12:20:09
Zdravím holky,

Simeono, záááávidím to teplo~;), tak škaredé Velikonoce nepamatuji, zítra mám s holkama odjet k příbuzným do Ovy a vůbec nevím co budeme s dětma dělat, zavření v baráku, to je hrozná představa~a~
Bea mi teď 2 den spí už 1xdenně, tak jsem zvědavá zdaji to vydrží, protože spí max hodinu (12-13H) a do večera daleko~:(
Oslava u nás bude 14.4. dort bude 2patrový, protože nás bude 20lidí, tudíž to budeme slavit so a ne na 2x, bude to teda náročné~4~ Pro malou máme tříkolku smart s vodící tyčí, tak jsem zvědavá jak se ji to bude líbit.
Ad zoubková víla u nás fungovala asi u prvních dvou zoubků a to bonbóny pod polštářem, teď je dceři 11 a během měsíce ji teď vypadly 2 zuby, takže bacha holky je to běh na dlouhou trať~t~
Preventivku máme přesně na den narozenin 17.4., chodit Bea určitě v roce nebude, je opatrná, teprve teď našla odvahu capkat za jednu ručku, ale jinak je moc šikovná na mluvení~6~
Simeona+3 110315
5.4.2012 18:00:36
Ahoj holky, zdravím z Emirátů :-). Je tu teplo, kolem 35 ve stínu, vůbec nemám pocit že jsou Velikonoce, na čokoládu je stejně moc horko, takže je letos vynecháme.
Jsme tu dva týdny, rozkoukáváme se a za první týden tady se prtě posadilo (konečně) a tříletka se odplínkovala na noc. Změny prostředí u našich dětí fungujou. Přijeli jsme právě z dovolené, byli jsme na pár dní u moře a prtě se připravuje na vstávání, kleká si a natahuje ruce nahoru. Už bylo na čase.

Ad zoubková víla- u nás chodila, manžel je taky cizinec, takže se u nás vžila 20,-Kč za každý zoubek. Ale syn (skoro 7) už to odhalil, takže to nějak samo vyšumělo.

5.4.2012 10:43:16
Ahojky,
děkuji za zoubkovou vílu...
Ondra zrovna prodělal neštovice (dnes je to 16 den od výsevu)Úplně hladký průběh, bez teploty a bez drbání, nic ho nesvědilo a celkem měl cca 50 pupínků, skvělé... Čekám, kdy se objeví u Vašíka. V sobotu máme oslavu, tak doufám, že nebudeme mít puntíkovaté fotky. Včera večer jsem objevila pár pupínků v oblasti plenky, ale dnes ráno nic, tak to asi byli potničky... Uvidíme...
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 7319  [Dalších 7199 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.