| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Duben 2011 - Deníček
  (?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 7319  [Dalších 7189 >>]
Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 14655
5.4.2012 9:09:40
U nas je uz skoro dva mesice marod manzel, ale to je i kvuli tomu, ze on to nevylezi. Do prace chodi porad a o vikendu chce jezdi na hory ... drive jsem ho presvedcovala, ted to nechavam byt, je to jeho zivot, ale vadi mi, ze je to sobecke k detem. Nastesti ty az na mensi rymu a pokaslavani odolavaji.

Ja taky skoro kazdy druhy tyden citim, ze nejsem stopro, tak rychle nasadim cas s cerstvym zazvorem a pres noc se navlecu a vypotim a je to vetsinou ok.

My se v sobotu chystame do Spindlu na lyze, v nedeli budeme vyklizet sklep - fun :-( a v pondeli slavit velikonoce u nasich.
Pája (Vojtíšek 09+Honza11) 83902
4.4.2012 20:10:15
Holky tak u nás padla oslava před 14 dny, protože jsme byli marodi všichni tady. A teď nepřijedou naši a ségra s rodinou, protože padli všichni krom ségry. No co to jsu za virozy????? Ale už to neodkládám - neoslavili bychom nic a nikdy. ~q~
3.4.2012 12:03:44
Dle manzela - cizince, v jehoz zemi zoubkova vila funguje uz xx let, se dava za kazdy zub mince. Asi bych to videla na nejakou blbosticku za kazdy zub.

Dceri je 6,5 a zatim zadny nevypadl a ani se nekyve.

Fota u nas - to je bida. Nefotim ja ani manzel, takze vyrazim s detma 1x za rok k profesionalnimu a potom mame fota ze skolky.

Sebi ma rocni 16.4. Odhadovala bych to tak na 11,5 kg a 80 cm. Uvidime. Ceka nas i ockovani, snad dopadne dobre, protoze 17.4 nastupuji u nas topenari.
Leknin+Onďa 07/05,Áďa 04/11 4766
2.4.2012 22:03:58
Kopretinko u nás je to marné, žádné zoubkové víly, žádný santa claus, nic podobného, možná jdu proti době, ale u nás nic takového nefunguje. Ondřejkovi, když vypadl první zub, tak jsme koupili dáreček, a pak už jenom dávali zoubky do krabičky, i když některé kamošky vyprávěli o zoubkové víle. Děti si nechají spoustu věcí vysvětlit a na to jsem vsadila.
2.4.2012 22:01:47
Minko,
děkuju za typy, je fakt, že knížky má taky rád, hlavně se zvířátkáma, tak to koupím k tomu odrážedlu a bude to. Vkládací dřevěné puzzle máme po Onďovi, tak vytáhneme. Dneska jsme poprvé zkusili písek a rodost veliká a taky jsem s ním jezdila na skluzavce a "beran" se pěkně projevil, když jsme z tama odcházeli. ~t~
Pájo, samozřejmě jsem se sekla, Áďa váží 11,70, žádné tintítko.~t~
Holky a jak to máte se spaním v noci? U nás pořád nejde spaní celou noc. A když se jednou v noci vzbudí, tak ho zkouším uspat dudynem, pak na rukách, ale stejně bez mléka nakonec neusne. Ach jo....
Kopretina + 2 čertíci 107441
2.4.2012 19:25:52
Dnes máme za sebou roční prohlídku. Váša má 8,5kg a 75cm.
V sobotu nás čeká oslava. Žádná výzdoba nebude, neb jsme u tchánovců a oni si na žádné oslavy a výzdoby nepotrpí. Ale jsem ráda, že se alespoň všichni sejdeme.
Vašík dostane autosedačku (vajčko už je hraniční), bodyčko, zatloukávačku kolíčků, autíčko a nové bačkůrky. Mí rodiče dárky poslali poštou - hopsadlo kůň (Vašík se ho bojí, tak na něm skáče 5letý Ondrášek), botičky, lacláče, tričko a knížku.
Je pravda, že se mu nakupuje hůř, vše má po Ondráškovi.

Holky co máte starší děti, chtěla jsem se zeptat, jak to děláte s vypadnutými zoubky a zoubkovou vílou? Ondráškovi během 14 dní vypadly 2 zoubky. Za 1. "dostal od zoubkové víly" transformera. Potom jsem mu řekla, že zoubková víla za další zoubky nic nenosí. Jenže se u nás stavila kamarádka, Ondra se jí pochlubil a ona mu řekla, že víla nosí za každý zoubek něco... Jsem z toho jelen... Dávat za kažký mléčný zub nějakou hračku, mi příjde celkem moc. Včera mu vypadl druhý, tak jsem mu dala pod polštář malý pytlíček "gumítků" od Hariba. Jak to chodí u vás?
2.4.2012 14:36:01
Minko - tak hoď fotečky z oslavy pro inspiraci. Taky jsem chtěla udělat nějakou výzdobu. :-)
2.4.2012 14:35:00
Leknin - nesekla ses ve váze? jen 7 a půl kila?

Jinak my taky máme dva kluky - dva roky od sebe. Takže je to s dárkama podobné. Ale kluci oba ulítávaj na autíčkách, takže nakupujem jakákoliv autíčka. Jinak odrážedlo máme po Vojtovi - taky ho dostal k 1. roku - máme mašinku od Chicco, takže ta má stabilní 4 kola - je to zároveň i chodítko, když se ještě přidržuje. A jinak jak jsi psala - botičky, papučky, hračky do vany, svítící hvězdičky na strop, takové ty vkládačky. A dostanou taky dětské křesílko z Ikea - oba stejné ať se nehádají a mám v plánu jim tam našít nášivku krtečka jeden menší a jeden větší ať si je poznaj. ~t~
2.4.2012 14:03:35
Leknin,

maly placal do dortu a potom si olizoval prsty - to se mu asi libilo ze vseho nejvice.

Jinak u nas bodovala houpacka, kterou jsme zavesili v obyvaku na tram. Dal ma take rad jednoduche knizky a micky.
Stavebnice a puzzle zatim ne, i kdyz takove ty drevene puzle s drzatkem mi prijdou dobry darek. Dite je potom pasuje do spravneho otvoru dle tvaru.

Odrazedlo dostal taky, ale jelikoz zatim ani nechodi, tak na tim jezdi sestileta dcera.

Ja mela radost, ze se mi podarilo udelat hezkou vyzdobu z krepaku :-)
2.4.2012 12:24:13
Ahoj holky, přeji všem našim ročním děťátkům všechno nejlepší do dalšího života.~x~
Jestli jsem správně zaregistrovala, tak se slavilo u Minky, že jo. Tak co malý, užíval si to, nebo mu to bylo spíš jedno?~t~ Minko a může se zeptat, co dostal za dárky? Já totiž vůbec nevím, slavíme za týden a jelikož máme už druhého kluka, tak všechno máme. Nevím, co mu prckovi koupit, krom oblečení a botiček, ach jo. Přemýšlela jsem nad odrážedlem, ale na to je ještě vcelku brzo.
Holky, zkuste napsat vaše nápady, ať se můžeme navzájem inspirovat.

Jinak dneska už jsme byli na roční prohlídce, nestihli jsme 11 měsíční, tak jsme to dneska vzali jedním vrzem. Adámek má 7,40 kg a 82 cm. Prej bude vysoký, tak uvidíme. Jsme už docela ráda, že může jíst to co my, protože chce samozřejmě všechno od nás, tak se už nebudu stresovat, že mu to nemůžu dát.~t~
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 7319  [Dalších 7189 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.