| Leknin+Onďa 07/05,Áďa 04/11 | 4766 |
|
|
19.3.2012 10:07:15
Ahojky, tak vás všechny zdravíme s jarním počasím, to je parádička, akorát záda už dostávají zabrat.
V sobotu jsme dupkali kolem baráku, mame takové "chodítko", které Adámek tlačí před sebou, tak to se mu moc líbí, akorát, že chtěl chodit jinam než maminka. A dneska ráno se pustil mojí nohy a šel za bráchou, asi dva metry, tak jsme všichni tleskali a juchali.![]() S kočárkem je to to samé jak psala myslím Pája, moc tam nechce být, všechno ho zajímá, všechno by chtěl prozkoumávat. ach jo....Už se taky těšíme na kolo. |
| Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 | 14655 |
|
|
17.3.2012 19:48:23
My dnes byli v zoo a bylo to maso. Chtela jsem to obratit uz pred vchodem, ale rodina mi ukecala. Ale predevsim nejezdil vlacek, nejezdila lanovka, zviratek jeste dost malo, navic pavilon s jestery a tygry byl zavreny, fronty na obcerstveni ........... zitra radeji jen na kolo, maleho poprve poveze manzel v sedacce. Snad se mu to bude libit. V kocarku je zatim rad - tuk, tuk.
|
| Anikul + Mikulášek 11 | 111979 |
|
|
17.3.2012 17:56:21
Ahoj holky,
zdravím vás. To počasí je přímo balzám pro duši. Hned se líp funguje.Jinak my zatím oslavu nijak neřešíme. Rozhodně mám ale v plánu udělat nějaký dort,na kterým si bude moct pošmáknout i malý. Ovoce + tvaroh a nějaký piškot. Ať se v tom pěkně popatle. Co se týče dárků,zatím celkem tápu. Snad mě to napadne časem. Ale nejspíš něco na prolízání a podobně. Furt někde šmejdí. Oslava asi proběhne v kruhu rodinném ![]() Jinak hlásím,že už 14 dní taky cupkáme,je to fakt kouzelný a mám radost. Akorát se už teď nezastavím. A další věc,už nechce být v kočárku ,což je fakt na palici. Simeo,a kam odjíždíte za taťkou? Jinak se mějte fajne,užijte si hezký zbytek víkendu ... pa ![]() |
| Simeona+3 | 110315 |
|
|
16.3.2012 18:55:19
Ahoj holky, u nás se teda žádné velké pohyby nekonají (gratulace, Pájo !!!), ale malá je na kolínkách skoro pořád, tak snad se k tomu vstávání taky někdy dopracuje
. Nejstarší v 11 měsících chodil, prostřední lezla jako drak a tohle je lenoška největší, pořád se jen plazí .My teď oslavili 3. narozeniny prostřední a balíme se, odjíždíme příští sobotu. Děti už se táty nemůžou dočkat a já doufám že bude konec všemu zařizování a že jsem na nic důležitého nezpomněla. Je mi celkem líto že tu nebudeme na jaře, mám ho z ročních období nejraději. |
| Pája (Vojtíšek 09+Honza11) | 83902 |
|
|
16.3.2012 16:56:53
Holky tak my začínáme s oslavou příští víkend - ale proto že starší je 3.3., tak to slavíme mezi najednou. No snad neomarodíme. No a jinak hlásím, že v 11 měsících se malý pustil takže máme o starost více. Ale je to rozkošné, když tak cupká.
![]() |
| Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 | 14655 |
|
|
13.3.2012 15:11:01
Ahoj holky,
slavit budeme uz 31.3 kvuli velikonocum, aby se rodina mohla dostavit Bude to v kruhu rodinnem - babicky, dedove, strejda, teta.Sebik porad neleze, jen se plazi. Sam si sedne a myslim, jakmile prijde na to, jak se postavit u nabytku, tak spis rovnou zacne chodit. Vcera jsme byli u mudr a ta rikala, at jeste intenzivne ho mesic zkousim rozlest, potom asi uz se to nestane a bude rovnou chodit. Pomalu prechazime na spani 1x za dne. Dnes neusnul kolem 11h ani v aute, takze to vidim uz na to spani 12:30-15. Akorat dnes jsem sbalila hluboky kocarek. Za mesic to vidim na sedacku, ze uz prestaneme "vajickovat" a bude normalni po smeru jizdy. Mam Britax po dceri. V lete se chystame na treti, tak drzte palce. To to leti, ze. |
| janova |
| • |
12.3.2012 21:23:46
Ahoj holky
. Moc vás všechny zdravím - snad si na mně ještě vzpomenete. Jsem ostuda, protože vám sem nepíšu, ale "šmíruju" pravidelně . Všem "dubňátkům" přeji k narozeninám jen to neeeej a hlavně hodně zdraví - to ostatní se už vždy nějak udělá. Naše Anička si sice na svět hoodně pospíšila - rok jsme oslavili 11.2., ale všechno poctivě dohání - má už 8 zubů, je hrozně upovídaná a statečně obchází nábytek. |
| Pája (Vojtíšek 09+Honza11) | 83902 |
|
|
12.3.2012 15:54:35
Holky, tak první za chvilku začnou slavit narozeninky. Jak se na to chystáte?
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Kopretina + 2 čertíci | 107441 |
|
|
8.3.2012 13:11:10
ŽENY, přeji Vám všem vše nej nej nej k dnešnímu svátku
![]() ![]() ![]() |
| Bela76 | 40728 |
|
|
6.3.2012 9:37:44
Ahoj holky,
to jde vidět, jak jsme všechny zaneprázdněné Teď ti naši prckové, vyžadují nejvíce pozornosti . U nás 2.týden rýma, už jsem z toho na nervy. Příští týden máme začít chodit plavat . Jak dlouho trvá dětem rýma? Teče ji neustále z nosu , chytla to ode mě, ale já se z toho samozřejmě dostala za týden. Naštěstí má fakt jen tu rýmu, ale i tak to dost potrápí. Jo a zřejmě nbude mít ráda cestování. v pátek jsm jeli k ségře cca 40 km a tak chudinka brečela, přímo řvala jak lev a poto se totálně poblila Tak jsem koupila homeopatika a příště až někam pojedeme, každopádně se musí dákovat den dopředu Letím, malá vybírá odpadkový koš![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.