| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Duben 2011 - Deníček
  (?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 7319  [Dalších 7159 >>]
Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 14655
1.3.2012 19:19:05
U nas take radil brisni bacil - nastesti detem se vyhnul. Ja byla hotova.

Ted jsme na par dnu ve Spindlu, ale maleho jsem nechala babicce, kterym jako na potvoru nekde prasklo potrubi a maji rozvrtany cely byt :-(
Benka+3 111386
1.3.2012 14:12:44
Zubů má už 8,pěkně kouše už všelico.Ale je pravda,že má své choutky a jen tak něco nechce,jogurty vůbec,spíš tvaroháče,no a tedkom při té viroze jen čas po lžičkách a kojení,stejně má pořád průjem-bobánek.
Benka+3 111386
1.3.2012 14:09:50
Ahoj holky,taky po delší době jsem se přišla podívat.Byli jsme na 10m.prohlídce,tak máme 9,1+74.Stoji,ale okolo nábytku nechodí.Říka učelově,mama,tata,dede.Další jiné slabiky.
Ted nás už týden sužuje břišní bacil,koluje po celé rodině-fujtajcl jeden!
Simeono držte se,taková změna,no klobouk dolů,ale děi jsou šikovné,rychle zvykají.
Nočník zatím neřeším,má ještě času dost.
Kopretina + 2 čertíci 107441
25.2.2012 15:06:00
My s nočníkem počkáme po jednom roce. S Ondráškem jsme taky tak začínali, seděl na něm vždycky cca 5min. po spaní a když se vyčůral, tak jsme sezvali všechny co byli doma a tleskali jsme (strašné divadlo - blázni). Od 18 měsíců byl přes den bez plíny a od 2 let úplně. Jen do auta jsem mu ji pro jistotu dávala. Tak to zkusíme a uvidíme.

Simeono, blahopřeji šikulovi malénu. V 7 letech číst i anglicky a ještě začít i s arabštinou....~g~~8~ Já bych měla strach.
Ruštinu jsem sice už nezažila, ale na ZŠ jsem měla angličtinu s učitelkou, která byla o lekci před námi. Na střední mě zařadili na franinu, protože celá třída jsme chtěli AJ a to nešlo, tak sprostě tahali jména z klobouku a koho vytáhli, měl FJ. a na VŠ opět Aj, ale odborná... Takže dodnes umím jen AJ do 6.lekce ~:-D
Kopretina + 2 čertíci 107441
25.2.2012 14:47:53
Páji, byli jsme doma, ale jen proto, že muž je doktor (ale sloužil, takže jsem byla s kluky sama, to dr. nevěděla)a kdyby horečka do 24h neslezla, tak bychom do nemocnice jeli...
Pája (Vojtíšek 09+Honza11) 83902
24.2.2012 12:05:07
Holky tak my jsme asi nejhorší s Vojtíkem máme problémy dodnes, i když jakž takž už si i nočník přinese a to má příští týden 3 toky. Na tvrdo jsem ho odplínkovala poté co se narodil Honzík, ale věčně bylo počůráno, pak v létě celkem klid a teď v zimě zase sem tam nehoda, přecejen volá na poslední chvílí a tolik vrstev. Ale už jsem ho natvrdo odplínkovala i v noci - párkrát se počůral a teď už je klid - po 2 měsících. Takže u nás se žádné zázraky s odplíkováním během dvou týdnu neděly - byla to velká dřina.
Bela76 40728
24.2.2012 11:28:46
Minko, já mám s používáním nočníku taky stejný názor. Starší jsem lámala přes koleno a stejně potom to šlo ráz naráz úderem 2 let a nepotřebovvala plínku ani na noc. Přesto občas malou v roce už na nočník budu zkoušet dávat a uvidíme, protože je fakt, že každé dítě je jinak šikovné~;)
Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 14655
24.2.2012 8:58:02
Tak ja nocnik pristi rok v lete. Ted mi to prijde trapeni. Vypestujete akorat reflex u ditete za cenu, ze tam bude sedet hodiny .... Mozek je pripraven az tak po tech 18 mesicich zaznamenat, ze curani prichazi. Dcera prave v tech 18 mesicich nebyla vubec ready, prestala mi i chodit na zachod, protoze vedela, ze je spatne se pocurat, ale nikdy nestihla curani zaznamenat pred cinem ............ takze fakt mu plenu vezmu az pristi rok v lete, at zjisti, ze cura a ze by se mohlo do nocniku a rici si pred. Dceri to potom trvalo dva tydny a byla bez plen naraz pres den i noc.
Simeona+3 110315
23.2.2012 12:15:21
Nočník budu zkoušet za rok v létě :-). teď občas, když vidím že malá tlačí, tak jí svleču plínu a podržím ji v klubíčku nad wc, ale jinak to fakt nemá cenu dřív než kolem 20 měsíců.
I když i o takových dětech vím, co chodily od roka jen na nočník.
Pája (Vojtíšek 09+Honza11) 83902
23.2.2012 10:30:47
já ten nočník stále odkládám, a nechám to asi na léto, ale uvidím. Malej mi teď kaká po každém jídle, takže je to trochu moc, ale asi se cpou špičáky. No možná kdybych se jo snažila, tak bych to mohla odchytávat - ale nějak nejsme na to připraveni.
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 7319  [Dalších 7159 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.