| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Duben 2011 - Deníček
  (?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 7319  [Dalších 7089 >>]
Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 14655
25.1.2012 19:52:25
Naseho maleho prave hned tak neco nenamotivuje. Kdyz to nejde, tak to nejde, ale za namahu mu to nestoji. Tak treba holt lezt nebude jako dcera. Sedet teda chce, davam ho sednout do kojiciho polstare a hracky kolem. A ve skakadle se konecne trochu dnes rozskakal.

Jinak zatim drzime spanek 1h dopoledne a 1h odpoledne, tak od leta bych uz byla rada na jednou spanku denne. Vecer ve 20h zalehnout. Davam ho tak, aby usnul sam. Nekdy nadava, tak pustim susicku. Vstava v 7h s nasi malou a manzelem. Kdyz je vikend, tak nekdy az v 8h. Nekdy se vzbudi v 5h, ale mliko dam jen velmi vyjimecne, kdyz mi pripada hodne probuzeny, jinak dudlik a susicka.

Dnes jsem koupila pro dceru u Basi snehule za 199 Kc, pravda gumove vevnitr s teplou vlozkou, neni to goratex apod, ale na tech par plaskanic a par dnu na horach to staci.
Simeona+3 110315
25.1.2012 19:43:11
Pájo, ale jo, jenže mi přijde že nic nezajímá natolik, aby se TAK MOC namáhala. Poslední dobou ale natahuje ruku fakt daleko aby na něco dosáhla a přitahuje přitom kolínko pod tělo, tak doufám že by se konečně mohla začít trochu hýbat.
Simeona+3 110315
25.1.2012 19:41:23
Pájo, gratulace k hezkému spaní ! Tak držím palce ať to tak jde i dál.

Já se taky naštvala, malá se mi po kaši a kojení v 17.30 a kojení ve 21.30 začala budit ještě o půlnoci a ve 4 ráno, takže jsem jí včera nedala, jen dudlík (který po mě vztekle mrskla), křičela teda fest skoro hodinu, ale spala pak krásně do 6.45. Takže si myslím že hladem to nebylo, ráda ji přijdu pohladit a tak, ale na kojení několikrát za noc je už fakt velká~l~. Taky si od toho slibuju že začne víc jíst přes den- ona jí, ale vždy chce dokojit a nepije nic než MM, do lahve/hrníčku/sklenice s vodou mi bouchá a vztká se~7~.
Pája (Vojtíšek 09+Honza11) 83902
25.1.2012 19:39:30
Simeono a nezkoušelas jí k lezení motivovat - já nevím mobilem, křupkama??? U nás to fungovalo, ale Vojta teda neválel sudy ani se neplazil, takže mu nic jiného nezbývalo než se rozlézt. To lezení je právě důležité pro to aby si i sedli.
25.1.2012 19:36:05
Jinak teda zatím nás neskolila žádná větší nemoc.

Jo holky byli jsme dneska na kontrole na neurologii - vzala jsem pro jistotu i staršího - kvůli té velké hlavičce a konečně dr. uznala že to vypadá, že to jsou opravdu rodinné dispozice, jen pro jistotu máme stále přeměřovat. Jink vývoj krásný.

No a ještě jsem chtěla napsat poznatek - malej se budil co 2 hodiny v noci - už jsem byla opravdu KO - včera jsem se hecla, že ho opravdu z té postýlky v noci nevemu - křičel od 10 3/4 hodiny - chodila jsem jen pohladit a dát dudlík. A on pak potvůrka spal celou noc až do 7 hodin bez jedinýho vzbuzení. Já tu už od 5 chodila s mlíkem a on nic. No tak doufám, že mu to vydrží i nadále a bude to jen lepší. ~t~
25.1.2012 19:31:26
Tygříčková - pokud ti spí jednou denně, tak mi ten spánek nepřijde nijak dlouho. Já dávám zatím spát dvakrát denně a to 2 hoďky ráno a 2 odpoledne když je dobře.
Simeona+3 110315
25.1.2012 13:50:33
Jo a jinak s tím smrkáním- straší se to naučil až ve 4 letech, prostřední v 18 měsících ( a to jsem si říkala jak je rychlá) :-D
Simeona+3 110315
25.1.2012 13:49:32
Minko, to jsme na tom podobně, dcerka je taky lenoch, válí sudy, ale jinak nevypadá že bude lézt. Pro hračky se netahuje, kolínka krčí, ale to dělá už tak 3 měsíce. Prostřední v 7 měsících lezla~d~. Nějak nevím jak ji motivovat, myslím že se toho kolem ní děje dost, ale je prostě strašně líná~f~
Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 14655
25.1.2012 9:37:58
Holky,

u nas zatim jen ryma ....... teda kdyz to srovnam s dcerou, tak maly je takovy bambula, odsavacky se boji, nehce si nechat ani utrit nos a porad si nedrzi lahvicku - to mi dostava, dcera v 10 mes. umela i smrkat.

Jinak na neurologii nam rekli, ze zaostava v hrube motorice, coz znamena, ze neleze a ani naznaky tam nejsou. Ale tim, ze je to v rodine, tak nejake obavy nejsou, akorat je tam vetsi nebezpeci skoliosy patere. No trenujeme, ale maly fakt u toho hrozne nehezky brebta. Naprosto ale kopiruje v tomto svou sestru, tak se v 10 mes. take jen plazila, nikdy nelezla a v roce chodila. Skoliosu zatim nema. To jsem tu ale psala uz nekolikrat.

Vcera jsme byly s dcerou u zapisu. Do tri skol. Docela fuska. Zabralo nam to cele odpoledne, ale Sabi to strasne bavilo :-)

MM si ted dost uziva, je same lyzovani a pristi tyden v Dubaji. Osobne bych se taky jela nekam ohrat, i kdyz hezka zima mi nevadi, ale ta v Praze je jen par dnu v roce.

Dnes jdu na masaz - vanocni darek, tak se hrozne tesism.

Pa.
Míša Petrovičová 115698
24.1.2012 23:31:58
Tygříčková, my jsme právě prodělaly 6 nemoc, Miška byla unavenější, ale néé, že by spala 4 hodiny v kuse, max. tak dvě hoďky 3krát za den, v noci se hodně budila a chtěla mlíčko co 2 hodiny...Tak snad budete brzo zase zdravý! Moc držím palečky...~;((~R^
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 7319  [Dalších 7089 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.