| Simeona+3 | 110315 |
|
|
24.1.2012 22:08:31
Já ti nevím co měla teď malá, osobně si myslím že to bylo od zubů, protože jsme ještě nikde po neštovicích nebyli, ani na nákupu, takže neměla kde co chytit. V sobotu celý den prospala, celý den teplota 39. Budila se v noci hodně a byla třeba 2h vzhůru. V neděli už přes den tolik nespala, ale večer zase 39 a noc úděsná. Včera k večeru teplota, ale už ne tak vysoká a dnes už je úplně OK. Žádná vyrážka, nic. Tak netuším co to bylo
![]() |
| tygrickova | 76581 |
|
|
24.1.2012 21:19:00
Ahoj holky, také máme bohužel nejspíš 6 nemoc, v pátek vysoké horečky nešli shodit Nurofenem ani paralenem, 39.5, v sobotu ráno jsem dala studený zábal a teplota klesla...v pondělí ráno osypaný, ale vyrážka i na čele, byli jsme u lékařky a diagnoza nejspíš 6 nemoc, brali i krev a zvýšená sedimentce a viry v krvi.Měl zvetšení i uzliny vzadu na krku, celkově podráždenost,plačtivý, furt se chtěl nosit, velká ospalost a unava. Navíc mu z krve vyšla i chudokrevnost, což může bejt asi z tý virozy ? |Aspon doufám...tak máme dávat hodne červené maso, brokolici, a nevím,v čem je ješte železo..špenát nedávám z duvodu vysokého obsahu dusičnanů.... je možná velká unava? spí hodně, vstáváme kolem 8 hodiny, ve 12hod jde zase spát a spí klidně i do 16hod,pokud ho nevzbudíme, pak je ve 20hod zase uplně hotovej,usíná... vím,že ospalost je i z chudokrevnosti ale stejně se mki to celkově nějak nelíbí...měli jste taky u 6 nemoci tak ospalé děti ??
|
| Leknin+Onďa 07/05,Áďa 04/11 | 4766 |
|
|
23.1.2012 10:13:47
Pájo my jsem začínali Bebou a asi v půl roce jsem začala kupovat Babylove z DM a bez problémů. Adámek přes den mléko vůbec nechce, večer před spaním vypije 180 a nad ránem taky, pak už nic. V sobotu jsem mu z toho mléka vyřila koprovku a nadšený.
![]() |
| Bela76 | 40728 |
|
|
21.1.2012 19:46:41
Pájo, nemůžu říct, že mám u kojení slastné pocity, ale ten pocit, že dávám malé to nejlepší co můžu, je tak krásný a taky to jak si to prso přitom obejme a poplácává
, je to tak roztomilé . Jsem hold citlivka no![]() ![]() |
| Simeona+3 | 110315 |
|
|
21.1.2012 14:23:12
Pájo, Babylove mlíko u nás bez problémů, ale tříletka neměla problém ani se Sunarem.
|
| Pája (Vojtíšek 09+Honza11) | 83902 |
|
|
21.1.2012 14:21:18
Vedynko - já jsem zastáncem kojení ale pokud to nejde, tak too nehrotit. Já měla u vojty takové problémy, že jsem to psychicky nedala a jak jsme zavedli UM - bylo vše OK a oba dva jsme byli spokojeni. Teď jsem ráda že jsem vydržela 9 měsíců - je to sakra rozdíl. No třeba u třetího vydržím dýl
. Jinak jak někdo popisuje slastné pocity při kojení tak to u mne teda vůbec nebylo. ![]() Ty UM Vykouším a uvidím zatím mám Hami. V lékárně neměli Bebu. Jo jinak holky Sunar měli v Kaufu v akci za 149,- 600g. |
| Bela76 | 40728 |
|
|
21.1.2012 11:38:03
Beátka je na sunaru HA a musím říct, že bez problému. Začala jsem o vánocích a zpočátku vypila 90, pak 120, 150 a teď 3 dny co už vypije 180ml, tak jsem moc ráda. Kojím 1x za 24hodin, když cítím nalité prsa a to je malá spokojená, protože se nenadře a hned to teče
. Takže to nechám takhle vyšumět Až nebude, tak nebude a vím, že to obrečím![]() |
| Benka+3 | 111386 |
|
|
21.1.2012 9:17:23
Pajo,já se pořád spíš informativně ptám na UM,kámoška zašla dávat synovi Sunar-taky prujmy,přesla na Nutrilon a OK,a ZNÁM 3 MAMKY CO DÁVAJÍ mléko z DM,tak prý dobrá chut a mimi bez problému,pak napiš,jak pomohla změna.Jo a myslím,že kkdysi Simeona psala,že dávala z DM,tak by mohla napsat zkušenost(snad to byla ona)
![]() Pati po dlouhé době zase s chutí jí,během nemoci byl skoro jen kojen,neměl na nic jiného chut,tak jsem byla ráda aspoň že pije MM.sTEJNĚ JE KOJEN STÁLE Z VĚTŠÍ POLOVINY.jAK UŽ JSEM PSALA DO ROKU TO ŘEŠIT NEBUDU,pak nevím ,nevím jak přestanu. Jen mě překvapilo,kolik "kojiček"už odpadlo z různých důvodů... |
| Pája (Vojtíšek 09+Honza11) | 83902 |
|
|
20.1.2012 15:11:38
Tak to vypadá že výsledky jsou v pořádku. Takže zkusím vyměnit sunar za Bebu a uvidíme. Nebo jakou zkušenost máte s tím mlíčkem z DM?
Leknin - já mám doma Chamomilu 9CH. Tak zkusím koupit tu silnější. |
| Leknin+Onďa 07/05,Áďa 04/11 | 4766 |
|
|
19.1.2012 14:20:25
Pájo tak držím palce, ať žádnou alergii nemáte.
Máme Chamomilu 15 a dávám večer 5 kuliček před spaním. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.