| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Duben 2011 - Deníček
  (?)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 7319  [Dalších 7069 >>]
Pája (Vojtíšek 09+Honza11) 83902
19.1.2012 12:54:14
Leknin - tak dej vědět jaké jsou výsledky a kolik kuliček dáváš? A najednou nebo během dne?
My máme za sebou odběr krve na potravinové alergie tak jsem zvědavá ale výsledky až za týden. ~a~
Leknin+Onďa 07/05,Áďa 04/11 4766
19.1.2012 12:25:54
Pájo doporučila mně to dětská doktorka, která dělá i homeopatii, tak nevím. Nicméně včera večer jsem mu to dala a spinkal až do půl páté, což je super. Nevím, jestli homeopatika účinkují tak rychle, uvidím, co bude dál. S tím usínáním to musím znova vyzkoušet stejným způsobem, jak píšeš, jenom by mě zajímalo, čím se to změnilo.
18.1.2012 13:08:06
Leknin - já tu chamomilu mám a nenapadlo mne to použít. Koupila jsem si ty bachovy kapičky, tak teď zkouším. Ale ad usínání - měl asi týden kdy jsem ho dala do postýlky a řval - vstanul a řval - několikrát jsem ho šla znovu položit nebo pochovat, ale ustalo to a večer opět nejsou problémy. Problém mám spíš s tím že se fakt budí co 2 hodiny a jen ho zvednu on si odříhne a spí dál. A já mám hrůzu aby to nemělo taky souvislot s tím kravským mlíkem, protože to začalo s kašičkama a teď při tom sunaru kadí po skoro každém jídle. Na druhou stranu by furt jedl!!! Tak nevím. Zítra asi půjdu k Dr - protože má nějaký ekzém na krku a ne ane to zmizet, tak se poptám na všecko.
Leknin+Onďa 07/05,Áďa 04/11 4766
18.1.2012 12:58:52
Míšo, taky jsme prodělali 6 nemoc a měla přesně stejný průběh.
Holky může docházet cca kolem toho 9 měsíce k nějakým změnám v chování miminek? Ptám se, protože u nás je dost věcí jinak, dřív jsem večer položila Adámka do postýlky a usnul v klidu. Teď plače v momentě kdy ho položím do postýlky, nevím proč a ani nevím, jestli je to už nějaká vyčůranost a mám ho učit znova usínat samotného, nebo co mám dělat? Taky v noci se víc budí, třeba po třech hodinách a je vidět, že chce jenom pochovat a to nikdy nedělal. Dneska mi doktorka napsala homeopatika Chamomilu myslím, tak uvidím. Prý to pomůže i od bolesti při rostení zoubků a i na klidnější spaní, tak uvidím.
Míša Petrovičová 115698
18.1.2012 11:20:28
Belo, tak u nás to má přesně ten samý průběh, bylo to hrozný, hlavně ty teploty, ale už alespoň víme, co to bylo...včera nám trošku vyskočila vyrážka na hrudníčku a bříšku, teď už to má jen trošku na krčku a spáncích...tak snad už je to za náma~;)
Bela76 40728
18.1.2012 10:16:35
Míšo, my jsme prodělaly 6 nemoc! Co potřebuješ vědět? Ve zkratce, Bea měla 4 dny vysoké horečky, až ke 40st, 4.den bez teploty a vyrazily ji první na bříšku vyrážka, jakoby mapky (najdeš i foto na netu, jak to vypadá), to bylo večer, ráno se osypaly záda včetně krčku, trošku to měla na spáncích, zřejmě ji to nesvědilo, no a do 24h to zmizelo. Jo a začalo to u nás mírnou rýmou, 1.den i zvracela, ale myslím, že spíš ji dráždily hleny z nosohltanu. Na rovinu, nebylo to nic příjemného, ale ono každá nemoc u tak malého prcka~7~~6~
18.1.2012 8:44:32
Kopretinko - můžeš to mít taky - no jestli to chceš vědět jistě tak si nech aspoň vzít krev. Jinak se chodí na kamerku do žaludku.
18.1.2012 8:43:35
6. nemoc nevím.

Ta alergie - no tady od sestřenek to mají dcery. Jedna má k tomu celiakii. Ale ta co má jen tu alergii - no kupujou tady kozí mléko. A jinak holt mléčné výrobky vynechat a to i třeba buchtu kde mléko dáváš. U těch starších se to ještě zkouší - oni třeba někdy můžou tvrdé sýry, nebo kysané nápoje. Ale jak u těch miminek. No holt zatím zůstaneš u toho hypoalergenního mléka a budeš doufat že z toho vyroste.
Můžu ti říct že už mne to taky napadlo u Honzíka - má stolici po každém jídle a řidkou. Dokud jsem kojila tak už kadil jednou za den. Takže se chystám také k dr. ??????
Kopretina + 2 čertíci 107441
17.1.2012 22:27:24
Teď jsem si uvědomila, že já vlastně od svých 5 let mléko nepiju (jen v kávě), chutná mi, ale ne už mému žaludku :-©... Mléčné výrobky mi ale nevadí, sýry jím denně a jogurt tak max 2x týdně. Možná to má nějakou souvislost...
Kopretina + 2 čertíci 107441
17.1.2012 22:01:45
Pájo, od nasazení sunaru (7.1.) průjem cca 7-9 stolic denně a poslední 3 dny zvracení po podání mléčného výrobku i sunaru. Tak nám dr. napsala Nutrilon Alergy care. Večer před spaním vypil 150ml a bez pláče hned usnul, asi ho před tím bolelo i bříško... Dočetla jsem se na netu, že nesmím podávat ani sojové výrobky. Co jsi dávala k jídlu své starší berušce?
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 7319  [Dalších 7069 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.