| Bela76 | 40728 |
|
|
12.1.2012 14:07:07
Jo, taky přišel až dneska. Holky, jak vám za poslední měsíc přibývají děti na váze? Já včera začala plašit, protože jen tak mě napadlo zvážit Beu a zjistila jsem, že za necelý měsíc nepřibrala ani Ň
, až jsem z toho nespala a ráno projistotu zavolala mudr.(známe se osobně), tak mě uklidnila, že teď může být, že 2m třeba nepřibere! Holky, to já neznám, starší nabírala hezky, dívala jsem se do očkováku, že mezi 8.-10.m nabrala 1kg. Beátka začíná být pidižvíček a jídlu moc nedá![]() . Máme 8kg. |
| Míša Petrovičová | 115698 |
|
|
12.1.2012 11:27:17
Nějako se to opozdilo, mně to přišlo dneska!!
|
| Pája (Vojtíšek 09+Honza11) | 83902 |
|
|
12.1.2012 8:39:41
holky přišly vám už rodičáky? Mne ještě ne a to vždycky chodil do 10. v měsíci.
|
| Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 | 14655 |
|
|
11.1.2012 11:55:46
melo tam byt deti 10 let a vic nebo 2 roky a min ....
![]() |
| Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 | 14655 |
|
|
11.1.2012 11:54:54
Holky,
ja bych bez nejakeho toho kafe ci divadla s kamoskou alespon 1x tydne umrela ![]() Mam tri blizsi kamaradky a jen s jednou mame dcery blizko u sebe, presto se vidam se vsema - zvlast. Je tam vetsi poutu nez jen deti, i kdyz predevsim u dcery je to ted docela kamen urazu, ze v okoli nemame deti jejiho veku, jen tu jednu kamosku, se kterou se navic bohuzel nemaji moc rady - chjo. U nas v rodine jsou totiz bude deti 1 a vic nebo potom 2 a min.U nas vse v normalu, fungujeme, tak fajn, manzel na tyden na sluzebce, resim ted fest ZS, k zapisu jdu s dcerou 23.1. Nam take hrozi, ze budeme muset za praci do zahranici. Tak 2 roky bych brala, vic asi ne a 1.tridu deti chci urcite vzdy byt v CR, aby se zaclenily do kolektivu. Treba dcera kamaradky strasne proziva, ted mi nechce na zadny krouzek, kdyz tam nema kamradky ![]() ![]() |
| Kopretina + 2 čertíci | 107441 |
|
|
10.1.2012 19:57:09
Šalvěj koupena, homeopatika neměli. Zítra zkusím jinou lékárnu, dnes jsem už neměla čas. Ale je to čím dál lepší.
|
| Kopretina + 2 čertíci | 107441 |
|
|
10.1.2012 19:55:05
Já to chápu, že pracuje a tím pádem nemá tolik času. Sama jsem si mezi klukama odskočila na rok do práce. Ale setkávání se omezilo už před jejím nástupem do práce, právě po narození Vašíka. Navíc když ji volám - nebere telefon, když napíši SMS - nedepíše
. Byly jsme nerozlučná dvojka a naše děti jako sourozenci. A od dubna . Už jsem se jí ptala, co se stalo a odpověď byla, že si toho nemám všímat, že se hůř vyrovnává s tím, že ji obě děti (5 a 3roky)šli najednou do školky...![]() |
| Benka+3 | 111386 |
|
|
10.1.2012 16:49:21
JAK PÍŠOU HOLKY,JE TO MOŽNÁ POUHA ZANEPRAZDNĚNOST,ale já mám sousedku,že od doby co věděla ,že jsem těhu,tak prostě se úplně změnila,prostě cítím ,že svým zpúsobem zavidí,takže se může stát jak popisuješ.
|
| Simeona+3 | 110315 |
|
|
10.1.2012 14:47:19
Kopretino, taky myslím že kamarádka spíš neví co dřív-skloubit 3 děti a zaměstnání, kroužky atd. a ještě kamarádky fakt není snadné. Já svoje kamarádky (kromě sousedek) vídám tak 1 měsíčně, většinou jsou ale něčí děti nemocné a nevyjde to ani tak.
Belo, nejstarší je v 1.třídě, bude chodit do anglické školy-je sice bilingvní ale i tak má rok skluz, anglické děti chodí do školy od 5 let. Takže se to snažíme doma dohnat aby neměl moc složitý start- ve škole počítají do 9, my doma drtíme sčítání odčítání do 100 a malou násobilku. No a začínáme číst a psát anglicky. Tam nás pak zase čeká domácí výuka češtiny a prvouky. |
| Pája (Vojtíšek 09+Honza11) | 83902 |
|
|
10.1.2012 14:16:10
Kopretinko a není to pro to že začla chodit do práce? Já jak jsem ještě chodila do práce, tak jsem měla kámošku na mateřské a ta mi furt vyčítala že k ní málo chodím, že zapláču až budu na mateřské. No a jiná kámoška začla teď makat, takže opravdu chápu že nemá čas se stavovat - vždycky jak se vidíme tak se mi hrozně omlouvá že nemá čas na nijaké návštěvy. ??????
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.