| Pája (Vojtíšek 09+Honza11) | 83902 |
|
|
10.1.2012 14:13:27
Kopretinko závidím - u nás pánek nic moc - další zoubek - i přes den furt po mne lozí, tak je to docela záhul, ale starší jel k našim na pár dnů, tak snad si odpočinu. Ale vrhla jsem se na nafouknutí dětského pokoje - po vánocích bychom potřebovali zvětšit!!!
![]() |
| Bela76 | 40728 |
|
|
10.1.2012 13:15:08
Kopretino, myslím že s tou kámoškou to bude v tom, že nástup do práce a skloubit 3 děti, dá určitě zabrat, ale určitě bych s ní promluvila a naznačila ji, že mi chybí naše dýchánky
Já to vidím u kamarádek co chodí do práce- taky se vidíme velice málo, prakticky se vídávam teď s jednou co má mimi se zbytkem tak 1x za měsíc. Jo a zkus na zastavení mlíka homeopatika, já mám výborné zkušenosti s podporou tvorby mlíka, když bylo potřeba, takže věřím i v opačný postup.Simeono 2 roky se dají vydržet, lekla jsem se, že je to napořád.Děti předpokládám nejsou školou povinné? |
| Kopretina + 2 čertíci | 107441 |
|
|
10.1.2012 12:43:50
Pájo, díky za radu. Už jsem načetla na netu. Včera večer jsem si dala teplou sprchu, rozmasírovala zatvrdliny a trochu odstříkala. Dnes je to mnohem lepší a i v noci jsem se vyspala. Nejen že prsa nebolela, ale Vašík spal od 20h až do 7.30
. Šalvějový čaj si jdu koupit dneska. Holky, chtěla jsem se zeptat... Náhodou nepřestala se s Vámi bavit kamarádka, jen proto že se Vám narodilo mimi? Mě se tento případ stal a nějak to nemůžu pochopit. Ona sama má děti 3 a od podzimu chodí do práce. Myslíte, že závidí, že si "užívám" doma a ona musí chodit do práce nebo to, že mám mimi? Hlava mi to nebere. Od září jsme se viděli cca 5x, dříve jsme spolu byli 2x v týdnu. Od narození Vašíka tak 1-2x za 14 dní. Dokonce si toho všimnul i manžel a to je co říct, protože můžu chodit i měsíc v nové halence a on si toho nevšimne... |
|
|
10.1.2012 12:12:21
No mne zmáhá to vstávání v noci. Taky vím že je nejjednodušší a nejrychlejší nabídnout prso, ale i tak - nekojím vleže, takže zvednout na ruce, pak odříhnout a pak zase spát - je to kolotoč. My máme zas problém s tím bříškem že ho kolikrát probudí jen to bříško - zvednu, on si odříhne a spí dál. Ale prostě ho to vzbudí. To chce asi čas až povyroste jinak nevím.
|
| Simeona+3 | 110315 |
|
|
10.1.2012 11:26:26
Belo, ono je toho víc, nejde mi ani tak o úplné odstavení jako odhodlat se nedat jí pít MM přes den, pořád jsem doufala že se prostě nají a kojení nebude vyžadovat, ale to zdá se nenastane nikdy. Vždycky sní pár lžiček a dost a chce MM. Je mi jasné že to nepůjde naráz, ale během měsíce odstavit přes den by jít mělo. Ranní a večerní kojení mi nevadí, to ať si klidně nechá další rok.
Jsem teď s dětma sama, muž už odcestoval a děti všechny nemocné, nějak mě kojení zmáhá (a vstávání v noci). Až se holky uzdraví tak musíme najet trochu na nějaký režim. Pájo, stěhujeme se do Emirátů, na dva roky. |
| Benka+3 | 111386 |
|
|
10.1.2012 11:08:10
Jo a zas má Pati rýmu a večer ze spaní hodinu draždivý kašel.Už mě to nebaví věčné odsávání.A to jsou starší kluci zdraví,nevím kde na to chodí,doma jsme na vrchním patře,tak taky by neměla být zima,no fakt nevím.
Sime,taky obdiv. |
| Benka+3 | 111386 |
|
|
10.1.2012 11:04:53
Holky,tak Patrik po lžičkách něco vypije,ale to je na dlouho a stejně moc nevypije.Z hrnku pije nejraději,ale to teče všude možně,to mě tež nebaví.
Simeono,ja taky kojím mocX za den,téžř mě to přestává bavit.Nevím,nevím,jaké to bude s tím ukončením...do roka ještě by to šlo,ale pak už nechci.Příkrmy jí většinou na vícekrát,nehrozí jak tu někdo psal,ze masového dá celou sklinku a popravdě bych to ani nechtěla,přijde mi to moc. |
| Bela76 | 40728 |
|
|
10.1.2012 10:59:32
Kopretino, tk jak píše Pája, je lepší si prsa trochu odstříkat a né nechat úplně nalité! Nebo jak píšou holky postupně, pokud to jde odbourávat počet kojení.
simeono neblázni z úplným odstavením, pro malou by to byl strašný šok! Nabízej příkrm, pokud nebude chtít, nedej ani prso, však až bude mít hlad, vezme i příkrm, navíc si myslím psala, že je jí kus , takže hlady neumře. A zkoušela jsi ji dát UM? Holky tak já jsem tady snad jediná plašoňka, která se nechce vzdát kojení a to u nás je opačný případ. Bea nemá extra zájem, tak nevím, já vám snad závidím Ale taky už kojím jen odpol. a k ránu. Pájo noci se u nás nelepší a s kojením to nemá nic společného, zkrátka jsme vzhůru Včera se to dalo, pauza 21-23h, potom v 5h kojo a v 9 sunar , ale mezitím v noci tak 5x vstávám jak zapláče ze spaní![]() Simeono, obdivuji tě s tím stěhováním do ciziny. Je to natrvalo? |
|
|
10.1.2012 9:08:08
Simeono a kam se stěhujete? Jestli to není tajné?
|
|
|
10.1.2012 9:07:30
Simeono - no já jsem postupně s příkrmama rušila denní kojení - až jsem kojila jednou přes den ale v noci se budil co 3 hoďky určitě, někdy častěji - ale snažila jsem se šálit čajíkem. Teď právě jak se budil častěji v noci, jsem přestala na noc dávat kaše - bolelo ho z ní bříško a dávám sunar - do půlnoci spí - pak dám čajík no a jak kdy - někdy se vzbudí až v 5 na sunar a někdy chce dřív - tak ho sem tam přiložím k prsu - abych nemusela odsávat, nebo dám čajík. Já co tak slyším od ostatních tak fakt ty noci jsou lepší až když přestaneš kojit. Tak nevím, bude to určitě individuální. Ale jak už jsem ti psala - tím že nakojíš nemá potřebu jíst příkrmy - prostě nemá hlad.
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.