| Simeona+3 | 110315 |
|
|
9.1.2012 11:48:22
Pájo, O Depa Proveru nevím jestli se smí u kojení, moje gyn dr. mi právě říkala že se může jen Azalia nebo Mirena, al o Depo Proveře jsem slyšela tolik negativního že tu bych se stejně nenechala dát
![]() |
| Pája (Vojtíšek 09+Honza11) | 83902 |
|
|
9.1.2012 11:26:06
Simeono kámoška u kojení chodí na antiko injekce co 3 měsíce.????5,2 |
| Benka+3 | 111386 |
|
|
7.1.2012 19:50:25
Holky,Patrik nechce pít nic jiného než kojení.Musím prvně něco vymyslet,aby mi pil čaj!Nechce mi pít z flašky,to u kluků starších neznám.Poradte z čeho by mu chutnalo?????
|
| Míša Petrovičová | 115698 |
|
|
7.1.2012 18:50:36
Jj, tak až úplně ztratím mlíko, tak to tak zkusím :) Děkuju...
|
| Simeona+3 | 110315 |
|
|
7.1.2012 14:04:25
Míšo, když jsem přestala kojit prostřední tak nechtěla žádné UM, zkoušela jsem Hami, Nutrilon, Sunar, Babylove i normální plnotučný mlíko, nepila nic. Nakonec pomohlo nechat ji pár dní bez mlíka a zkusit to znovu, pak zapomněla jak chutná mateřské mlíko a bylo jí jedno o pije, používaly jsme pak Babylove.
U nás je dnes hůř, prostřední se neštovice začaly hojit, prtě ale má vše v plném květu a má horečku, ne moc (38), ale dost na to aby byla nenaložená. |
| Míša Petrovičová | 115698 |
|
|
7.1.2012 13:37:02
Jj, taky jsme to rozhodli, budeme chodit až od dubna, až bude tepleji...byli jsme na pár lekcích a Mišce se to strašně líbilo, tak snad se pak nebude bát!
Jinak, včera jsem dala malý poprvé sunar (nutra defense), jen jsem to chtěla zkusit dát na noc a vůbec to nechtěla, úplně to prskala...copak dáváte vy za UM?? |
| tygrickova | 76581 |
|
|
7.1.2012 10:29:56
Ahoj holky po dlouhé době ! Jsem plně zapřáhlá dětma a nestíhám PC...:)))co u nás nového : Patrinek už zkouší první krůčky, stojí nonstop, ale zatím nesedí...chodí se vším,co "jede"po zemi, taky máme už časté držkopády
Kojení jsem zredukovala také jen na noc a snídani, přes den vubec ale hlavně tím,že mám vleklý zánet nosohltanu-2 měsíce a beru kortikoidy do nosu na 3 tejdny, tak z toho duvodu kojím co nejmín chudáčka malého... Také máme problémy s nočním spánkem,furt se budí a chce ke me, dnes jsem ho nechcala vyřvat i když to bylo desný ale cca po 20min usnul aspal až do rána !!! Míšo-ad plavání, já chci s patym chodid ale taky až od dubna z duvodu zimy,chodím se straší dcerou a ta to miluje, začla až ve 3 letech a jde jí to moc dobře ale hlavne ji to baví, kdyby to díte nebavilo nechodila bych..když nekdy koukám na menší deti, jak vyložene řvou a jsou schopné řvát i celou hodinu,to bych asi vzdala.. |
| Kopretina + 2 čertíci | 107441 |
|
|
6.1.2012 20:45:10
Mirenu mi dr. nabízel, ale nechci ji. Mám alergii na latex (kondomy) a tak nevím, co by mi provedla. A úplně bez antiko být nemůžu, protože trpím na endometriozu.
Už jsem koupila sunar a od zítřka najedeme. |
| Simeona+3 | 110315 |
|
|
6.1.2012 19:23:23
Pájo, jenže ukojení se může jen HA Azalia nebo Mirena, to je na stejný hormon. Náplast, kroužek, injekce nesmí mít kojící. Já si nechala dát Mirenu, další dítko už opravdu nechceme a HA v tabletách mít nemůžu (resp. můžu, ale při mé nemoci je dost nespolehlivá), vyhovuje mi že 5 let nemusím nic řešit.
|
| Pája (Vojtíšek 09+Honza11) | 83902 |
|
|
6.1.2012 18:37:14
Kopretinko a co ty antiko náplasti? Nebo injekce? To se chodí co 3 měsíce na injekci. ????
Holky já chtěla taky kojit do roka, ale malej mne jednak kouše a jednak toho asi stejně už moc nevytáhne. Takže raději dám přednost tomu ať vím kolik toho mléka vypije. Vojtu jsem nekojila skoro vůbec a je to čiperka zdravej. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.