| Pája (Vojtíšek 09+Honza11) | 83902 |
|
|
6.1.2012 18:35:08
Belo - tam napíšeš na mail jaký máš problém a oni ti je udělají na míru. No a samo že musíš uvést jak je dítko staré.
|
| Benka+3 | 111386 |
|
|
6.1.2012 15:57:26
Simeo-přeju kladký průběk neštovek a brzké uzdravení,aspoň to budete mít za sebou.Jak to dostal u nás před 2 roky starší,tak to tehdy mladší nedostal,takže já si to ještě jednou zopaknu s mladšíma.
Já bych chtěla kojit do roku,já mám spís strach,že to bude docela těžké přestat. MS mám od 6m.po porodu,ale mám to strašné silné,což jsem nikdy neměla.Nemáte s tím některá zkušenost?Mám jít k dr.? |
| Bela76 | 40728 |
|
|
6.1.2012 14:28:30
Kopretino, tak já jsem bez antikoncepce a divím se, že ti třeba nenabídl dr. antik.čípky,my je preferujeme ono, taky teď toho času a chutě na sex není tolik, takže dát si 5min před aktem čípek není problém
Já s kojením nechci ještě skončit , včera jsem na webovkách kojení našla podobný problém a hlavní je mimi do prsa nenutit, klidně vynechat i 2 dny kojení )samozřejmě odstříkávat) a prý se dítko rádo k prsu vrátí. Tak nevím![]() Pájo, kukala jse na ty bachovy kapky a to si necháváš dělat na míru, nebo jsou univerzál pro kojence? Já už bych taky ráda něco podnikla, i když dnes Bea překvapila. Usnula v 22h(semnou v posteli ) a potom 4.45 kojo a potom až 8.50, ale raději bych byla kdyby šla spát do 20h![]() Měla jsem čas vložit pár vánočních fotek do deníčku ![]() |
| Kopretina + 2 čertíci | 107441 |
|
|
6.1.2012 13:25:48
Ahojky,
Belo, sunar jsem dala Vašíkovi jen 2x a to když ho hlídala babi. Vypil pokaždé 150ml. No, teď už je to stejně jedno. Definitivně přecházíme na sunar . Dnes jsem byla na gyn. Už měsíc silně krvácím, nějak jsem se tam před Vánoci nedostala. Dr. mi řekl, že by bylo pro mě nejlepší přestat kojit a přejít na klasickou antikoncepci. Stalo se mi to už v srpnu, tehdy jsme změnili azalii na cerazette a opět. Tělísko mít nemůžu a přerušovaná soulož (to mi radila v srpnu zastupující dr. na gyn. )...třetí dítě nechceme .Třeba začneme pořádně nabírat na váze a dr. nás na 9. měsíční poradně pochválí. |
|
|
5.1.2012 16:15:36
Belo - vím že jsou děti které úkončením kojení nevypijou ani ň mlíka, Dr. říkala nahradit jogurty víckrát za den, dávat sýry a třeba tu kaši.
Jinak to noční spaní, chce to fakt asi nechat vybrečet, ale nějak na to nemám sílu. |
|
|
5.1.2012 16:13:30
Kopretinko - u nás bolelo honzíka bříško a budíval se víc po kašičce. Začla jsem teďka dávat na noc sunar - a je to o něco lepší - o půlnoci ošálím čajíkem ale ve 3 už musím nakojit. Zkusím asi dávat ráno a večer ten sunar a uvidím. Jinak jsem kvůli tomu bříšku nakoupila probiotika a taky kapky Sab simplex - je to o něco lepší. A jinak jsem si holky objednala bachovy kapičky, tak doufám že se potom upraví spánek oběma. Dělají se na míru na konkrétní problém. www.e-bach.eu
|
| Bela76 | 40728 |
|
|
5.1.2012 14:43:02
Simeono v našem okolí taky řádí neštovice, ale fakt po nich ještě netoužím. Ať jsou děti brzo fit!
![]() |
| Bela76 | 40728 |
|
|
5.1.2012 14:41:07
Kopretino, nemyslím si že ta nespavost v noci pramení z kojení. Bea ho v noci i odmítá, protože pár krát potáhne a nic neteče, stačí ji čajík, ale taky to u nás vypadá na konec kojení
![]() , Bea prostě má čím dál menší zájem, tak jsem si to plánovala do roka , teď mi příjde, že fakt vypije pár doušků, už mi to fakt příjde jen jako mlska a nic víc (dle mého množství)už se mi i blbě rozhánějí prsa odsávačkou, je mi to tak líto![]() Kopretino a kolik vypije malý sunaru? Bea nedá více jak 130ml Pájo mlíčka určitě tolik nevypijeme o množství nevím, říkají 2xdenně mléko, už né kolik , alekdyž k tomu přidám večerní kaši či jogurt svačina, tak to se taky počítá![]() |
| Kopretina + 2 čertíci | 107441 |
|
|
5.1.2012 14:11:57
Simeono, držím palce a ať je máte brzy za sebou.
Tak noc byla stejná jako předešlá, kojení po hodině a od půlnoci do 1h ranní bdělost, asi přejdu na UM naplno... |
| Simeona+3 | 110315 |
|
|
5.1.2012 13:49:32
Pájo, děkuju za přání, už je to tutovka, obě holky mají neštovice, zatím vcelku nenápadné pupínky, ale přibývají.
Nálada prozatím dobrá, jen je prostřední trošku míň živá než jindy, ale kdybych ji neznala tak si toho ani nevšimnu. A šla po obědě bez řečí spát (!) a USNULA. Nejmladší je zatím taky dobře naložená, ale nechtěla obědvat (pro změnu). |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.