| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Duben 2011 - Deníček
  (?)
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 7319  [Dalších 6979 >>]
Pája (Vojtíšek 09+Honza11) 83902
4.1.2012 8:42:36
Simeono - nechci strašit ale přibývá na váze? My jam malý nedostával dost MM, tak se to projevilo na váze a byl strašně spavý!!!!
Pája (Vojtíšek 09+Honza11) 83902
4.1.2012 8:39:44
holky postupně dočítám. Belo - já teda kousky dávám už i v zelenince - jen nakrájím na malé kostičky a už měl na večeři dvakrát i chleba s lučinou na malinkaté rybičky. Jinak dávám kůrku nebo rohlík
na broušení zoubků ale skoro celé to sní. Jí už i mandarinky na malé kousky ale se slupkou, nebo jablíčko na plátky bez slupky. On chce jíst sám a kolikrát skončí místo oběda s patkou chleba v ruce. ale to je i těma zubama má už jich 5.
Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 14655
3.1.2012 20:28:37
U nas obe deti mely styk s lidmi od velmi utleho veku - tak 1 mesice a to vcetna chovani ci kratkeho pohlidani, takze nastesti tento problem neni. Maly tedy kdyz je unaveny, tak chce mamu, jinak ale s cizim zustane. Spis mu nevyhovuji velke skupiny lidi a ruch, to place - napr. trhy na Staromaku nebo brusleni, kam jsou ho vzala s dcerou.
Benka+3 111386
3.1.2012 19:54:22
Belo
ad spaní,přes den spí Patrik celkem dbře,někdy 2x,někdy porád 3x.Ale v noci to pořád stojí za starou belu(sory:D)
Budí se několikrát za noc a to s tím,že nějaký interval co 5min.Pak přijdou třeba 2 dny,že paráda,no a pak zas děs.

Kojení pořád převažuje nad dokrmy a už tak nenábíra jak do půl roku.Ale je moc šikovný a kousky jídel,můžu mu dat i kousek jablka,chleba,rohlík zmoulá i polyká v pohodě.

Jinak myslím,že Beatce rostou zoubky,může to bolet více nocí,a zub je až pak,ne hned ten den.
Patimu asi taky roste 5-tý zub,ma vodovou rýmu a slintá o moc víc než normálně.

Holky,jsou vaše mimča na vás zavislá?Bojí se cizích?Pati se nebojí,ale vzít se od cizích nenechá,začne brečet jak fras.Musí si zvyknout.
Bela76 40728
3.1.2012 13:03:54
No s tím slazeným pitím taky bojujeme. Se starší jsem neměla problém, doteď (je jí 11) preferuje neslazený čaj, vodu a bylo tomu tak odmalička. Bea mi čajíky, pokud nepřisladím (sladím 1/2 čaj.lžičky bio třtinový cukr) nevypije!~v~
Simeona+3 110315
3.1.2012 12:31:09
Belo, malá večeří kolem 7, pak jde spát a budí se ještě ve 21.30, to ji ještě nakojím a pak dostane až ráno, kolem té 6. Má v 8 měsících 10kg~8~ . Ale ona měla porodní váhu 4290g a i starší děti byly v roce mezi 10 a 12kg. Nejstarší nebyl kojený, prostřední byla do 8 měsíců kojená plně, nechtěla jíst ani to co Sarah a v roce měla 10kg. Bohužel doteď (budou jí 3) s jídlem dost bojujeme, jediné co by mohla jíst v neomezeném nnožství jsou sladkosti a sladké pití~o~
Bela76 40728
3.1.2012 11:24:26
Minko, o spaní přes den to není. Spíme 2x denně a po 30min-1h, což se mi zdá málo~q~ Dnešní noc , katastrofa, od 22.30 do 2.30 bdělý stav, ale naměřila jsem mírně zvýšenou teplotu, tak nevím zda chytla virózu ode mně či zuby. Ráno bez teploty a v pohodě a v puse jsem nic nového neobjevila~d~ Soplí už i manžel, takže bych se divila, jestli to malou obejde~7~
Simeono, jsem blbka, to víš že mám tu síťku na krmení, ale dávám ji do toho jablíčko, ale pečivo mě napadlo až včera, nechala jsem se zblbnou okolím, že děti už hezky papají pečivo~4~ Spaní ti teda zívidím, na to že je malá převážně kojená, je moc šikovná, to jako přes noc nekojíte? Malé stačí tvoje mlíčko? Obdivuju! A co na to dr., že je převážně kojená? Byly i ostatní tvoje děti takové ceculky?~t~
Simeona+3 110315
3.1.2012 10:04:44
A vůbec je to u nás teď zajímavé, nejstarší dostal poslední den školy před Vánoci neštovice, takže čekám kdy se vysypou mladší holky a o prtě mám celkem strach.
A malá teda spí poslední dobou před den opravdu hodně, dvě hodinky dopoledne a tři odpoledne v 7.30 večer je kantare a spí do 6.30 ráno. Udržet ji vzhůru když je unavená taky moc nejde a budit ji ze spánku zmanená jen že za hodinu jde zase spát.
Možná je to tou virózou nebo jí leze zoubek, fakt nevím.
Simeona+3 110315
3.1.2012 10:01:46
Belo, to jsi mě s tím pečivem celkem rozesmála :-). S. je stále téměř plně kojená, před měsícem jedla aspoň oběd a večeři, teď má nějakou virózu a nejí NIC.
Chlebovou kůrku jí teda dávám, nebo kus rohlíku, ale nejí to, jen žužlá a vyplivuje.
Mám doma takový pytlík pro takováhle mimina, je to jako velký dudlík, ale místo savičky je tam síťka cca 5cm dlouhá, do ktré se má dát ovoce dítěti na žužlání, aby se nezalklo kouskem. Ale malá to odmítá vzít do pusy, tak kdybyste to některá chtěly, dejte vědět, mám ten "dudlík" a 4 nové síťky, ještě zabalené. Je to tohle http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=37658823&tab=1
Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 14655
2.1.2012 16:27:57
Ty pauzy slycham posledni dobou od vice lidi, co maji deti do 1 roku. Snad jedine, co to muze zpusobovat je premira spanku pres den.
U nas maly spi od osmi do sedmi, sem tam si jeste v pet rano vybreci mliko. Pres den se snazim dodrzovat max 2,5h spanku za den, casto to vyjde na 1h rano a 1h odpoledne. Dnes rano spal 2h, tak jsem zvedava na noc. Asi ho dam spis az tak v pul 9.

Malyho vanoce teda vubec nebraly, ani svetylka, ani balici papiry, ani zvonecek ....

Polyka docela ok, samozrejme sem tam neco zaskoci.

Jeste jednou vse nej do noveho roku.
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 7319  [Dalších 6979 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.