| Pája (Vojtíšek 09+Honza11) | 83902 |
|
|
5.1.2012 9:21:46
Simeono - držíme palečky ať je průběh hladký nebo žádný, protože kojené děti to nemusí dostat. Tak pak dej vědět.
|
|
|
5.1.2012 9:21:08
Míšo - pokud už jí - tak by měly vypít okolo půl litru mléka za den.
|
| Simeona+3 | 110315 |
|
|
4.1.2012 22:31:37
Tak hlásím že druhorozená dostala dnes večer zimnici, takže je to jasné, zítra se nejspíš osype neštovicema a budem jen čekat kdy se vysype prtě. Držte nám palce aby byl průběh mírný
![]() |
| Míša Petrovičová | 115698 |
|
|
4.1.2012 21:39:17
Ahojky maminky, tak máme po 8. měsíční prohlídce, vše oka, máme 8350g a měříme 70 cm! :)
Už kojím jen ráno a přes noc...kolik mlíčka by měly děti vypít přes den??Příkrmy papáme moc dobře a strašně nám chutnaj rohlíky, pěkně si je ožužláme a pak spapáme :) Jen se teď začínáme docela vztekat a stává se z nás mamánek, ikdyž jsme stále někde mezi lidma i my občas někdo hlídá. Spinkáme 2krát až 3krát denně cca 45 min. Teď po vánočních svátkách chodila malá spát třeba až v jednu ráno, byl to děs, teď už se to zase snad lepší. Ještě jsem se chtěla zeptat, chodíte někdo na plavčo s dětičkama? Já se bojím teď na zimu, ale na jaře bych určitě chtěla začít chodit! Mějte se všichni moc hezky,ať Vám dělaj dětičky jen radost a hlavně jsou zdravé!!!Zatím pááá ![]() ![]() ![]() |
| Bela76 | 40728 |
|
|
4.1.2012 13:49:08
Kopretino, jako bych to psala já s tím spaním, přes den i v noci to máme podobně! Dnes tvrdě zaspala až ve 4h ráno a spala do 8.45. do těch 4h ráno to byla hrůza, střídala jsem postel u sebe a postýlku snad 10x!!!!
![]() |
| Simeona+3 | 110315 |
|
|
4.1.2012 12:15:25
Pájo, vzhledem ke své váze (10kg v 8 měsících) si myslím že si malá může klidně dovolit týden nejíst
, bylo to asi tou virózou, včera už jíst začala a k mé velké radosti jsem konečně přišla na to proč nepije-vadily jí netekoucí hrnky , ze sklínky pije. Sice málo, ale pije. Tak jsem ráda, vyzkoušely jsme už kde co, i tu sklínku, ale je to už delší dobu a nenapadlo mě ji nabídnout znovu. |
| Kopretina + 2 čertíci | 107441 |
|
|
4.1.2012 11:58:40
Ahojky, tak Vás taky vítám v novém roce.
Vánoce si kluci užili, Vašíka nejvíc zaujaly papíry a potom hrající hračky. A Ondrášek se může koupat v legu ![]() ... Babičky usoudily, že je to ten nejvhodnější dárek. U každé dostal 3 krabice... No, dopadlo to přesně tak, jak jsem předpokládala. Doma si to uklidil do jedné krabice, takže to už asi nikdy nesložíme ![]() ad kousky v jídle: Vašík papá krásně, sní vše co mu dám (200ml kaše nebo oběda je mu málo, ale když mu dám víc tak blinká), takový malý otesánek. I tak ale přibírá málo. Mezi 6-8m jen 300g. Dr. to přijde málo. Má teď 7kg. Kousky v jídle mu nevadí, ale nesní hltat, to se potom dáví pravidelně. ad spaní: Do 27.12. spal celou noc (od 19.30 do cca 7.30). Ale 27.12. jsme šli s MM na večeři s kamarády, Vášu hlídala babi a malý zůstal ten večer na sunaru (mléko už neodstříkám - je ho málo a tesně před spaním ho ještě kojím, celkem kojím tak 4x za den). Odcházeli jsme v 18h a vrátili se o půlnoci. Ve 20h jsem volala babi, jak to dopadlo, jestli si sunar vzal... Babi říkala, že je v vše v poho a ať se dobře bavíme, že oba kluci už spí. Vašík se probudil v 6h ráno, tak jsem ho nakojila a den probíhal, jako každý jiný. Večer šel spát v 19.30, byl nakojen, ale od toho večera (tj 28.12.) se budí cca po 2h a někdy mezi 1-3h ranní je vzhůru a dožaduje se pozornosti. Dnes v noci byl vzhůru po hodině, ve 2h ráno se probudil a usnul až v 4.30, pak spal do 8.30. Přes den spí tak 2x-3x po 30min.Tak nevím, je to tím sunarem, nestačí mu už mé mléko, nebo se bojí, že ho maminka zase opustí? ![]() |
| Bela76 | 40728 |
|
|
4.1.2012 10:51:58
Závislost se u nás nekoná, neustále někde pendlujeme, jsme často ve společnosti, čím více lidí, tím je Bea spokojenější, horší to je, když jsem s ní sama
, protože vyžaduje mou přítomnost.Ale jednou už se taky projevila, když jsme v prosinci šli na ples a hlídala babička, tak při odchodu jakoby něco vycítila, tak se rozplakala, ale hlídání proběhlo v pohodě, jen v noci ani ráno nevzala moje mražené mlíko, ono to prý některé děti odmítnou, je to jiná chuť ![]() Zuby máme 2, takže možná i proto u nás to polykání je zatím na nic, v příkrmech taky nechávám kousky a to je v pohodě ![]() Mezi 6-8m jsme přibraly 800g a mudr. byla spokojená |
| Benka+3 | 111386 |
|
|
4.1.2012 9:46:12
Minko,my máme velkou rodinu,tak je taky zapojen do vetší skupiny lidí,s něma je ok,hraje si s nima.Na cizí se směje,ale vzít nechce,jinak pláč.Asi je to dáno geny,první dva byli to samé a pomohl jen čas.Máme kolem sebe ještě 2 o 2 měsíce starší Patrikové"kámoše" a těm je totál šumák ,kdo je vezme-a jsou taky kojeni...Asi zas musím nechat čas,až to přejde.
|
|
|
4.1.2012 8:44:52
Vedynko - jo máme teď od 8 měsíce separační úzkost ale už to dá se říct ustupuje. Vydrž.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.