| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Duben 2011 - Deníček
  (?)
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 7319  [Dalších 6959 >>]
Bela76 40728
16.12.2011 19:38:10
Kopretino,
tak toje dobrá podpásovka od tchýně~q~, ještě k tomu před vánocema, fakt radost. Rozumě ji řekněte, že o částce nebyla řeč a že dáte tolik kolik můžete a ona se měla vyjádřit před tím na rovinu, snad to pochopí. A jak píše Pája, půjčky v rodině jsou skryté zlo~8~
Pája (Vojtíšek 09+Honza11) 83902
16.12.2011 11:58:23
Kopretinko - tak to ti neporadím a držím palce ať něco vymyslíte - mimochodem nejhorší věc co se může v rodině udělat je půjčit si peníze v rámci rodiny. Vždycky to tu rodinu rozdělí, neznám nikoho koho by ne.
Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 14655
15.12.2011 17:58:08
Kopretino,

tak normalne rict, ze 70k ted nemate a nabidnout jinou castku. Ona nemuze cist vase myslenky, ze vy to myslite takto - v takovem casovem rozmezi a ona zase jinak, ze az bude potrebovat, tak si vam rekne ....
Zase fakt lepsi, nez mit hypoteku u banky, my zaplatime xx tisic navic a nikoho nezajima, jestli na tu hypoteku zrovna mame nebo ne.

My akorat dali stromek do stojanu :-) A s dcerou budeme zitra a pozitri zdobit. Manzel zmizi na hory.

To je super, ze na horach snezi, alespon manzel nebude mit depku a vypadne na hory :-))
Kopretina + 2 čertíci 107441
15.12.2011 12:25:27
Ahoj,
od rána nám tady na severu krásně chumelí, kéž by to vydrželo přes Vánoce.

Ondrášek tak spí s námi už od narození Vašíka. Příští rok na vánoce jim chceme pořídit poschoďovku (palandu) a snad už budou spát u sebe v pokojíčku. Ondrášek v pokíčku spát nechce, že se tam bojí.

Hurááá, vypadá to, že jsme bacily porazili.

Jsem nasr..á na tchýni. Před 3 roky nám půjčila peníze (400tis.), abychom si nemuseli brát tak vysokou hypotéku. Dnes toho s MM litujeme a už takovou chybu neuděláme. Když jsme chtěli zavést splátkový kalendář, řekla, že ty prachy teď nepotřebuje a až je bude potřebovat, tak si řekne. I tak jí 2x do roka nějakou částku vrácíme. Už nám zbývá jen 150tis. Letos jsme jí dali už 50tis. a domluvili jsme se, že do konce příštího roku doplatíme zbytek. A "milá" tchýně si včera zavolá, že do 23.12. potřebuje 70tis ~q~~o~, že chce na jaře dělat okna a musí už teď zaplatit zálohu. Kdyby dala vědět dřív. Je pravda, že už od konce října, říkala, že chce na něco přispět (když jsme se bavili o dárcích) a že řekne až to bude aktuální, ale o této cifře nepadlo ani slovo.... Ani ve snu by mě tohle nenapadlo... Poraďte, prosím...~n~
15.12.2011 12:16:13
Tak co už jste nachystané?
14.12.2011 13:07:45
Vedynko - nenechávala. Mimčo musí být stejně zdravé - tak se to snaž ještě vydržet a když tak pak. Já už to zvaažovala, jenže malej taky kašle a když začne bečet tak kašle až se dusí. Takže nehrozí. Ale na kašel radím pro starší určitě - Vojta se poté zbavil nachlazení a od ledna máme klid - cibulový odvar - cibule - voda a anýz - ke konci varu přidat majoránku - scedit a osladit medem a kapku citronu. Já se teď neštvala a od včerejška dávám trochu i malému a musím říct že dnešní noc byla o poznání klidnější. A piju to teda i já - bo mi to sedí na hlasivkách.
Já jsem zase k tomu spaní - přestěhovala postýlku k vojtovi do pokojíku - Vojtík se cítil odstrčený a furt chtěl k nám. Tak uvidíme jestli to nebude lepší pro oba.
Bela76 40728
14.12.2011 10:18:42
Zdravím maminky,

u nás jsme všichni zdraví~;)~;((, klepu klepu na dřevo a zároveň všem marodům posíláme brzké uzdravení~x~ Musíme se pochlubit, od včerejška má Beátka nastřelené naušničky~p~. Měla jsem z toho obavy, ale byla moc šikovná~6~. Samozřejmě pláč byl, ale hned jak jsme vyšli z ordinace, tak přestala a usnula v kočárku. Překvapilo mě, že nebyla ani kapka krve, žádné zarudnutí oušek, úplně nesrovnatelné s propichováním u dcery před 11 lety, tohle je 1000x šetrnější a méně bolestivé pro holčičku~m~Máme v ušká prozatím malé špendlíčky s kamínkem, teda vyděsil mě ten velký šroubek ze zadu zapínání, ale kupodivu jí to nevadí, ani při spaní. Po měsíci vyměníme za naše.Jinak u nás nic nového, příští týden poradna v 8m, ale s váhou na vás nemáme. Bea bude mít kolem 8kg~p~
Benka+3 111386
12.12.2011 19:05:38
Všechny zdravíme!
Patinek už je lepší,zítra máme kontrolu,ale chytl to i prostřední syn,skoro nemluví a odkašlává taky škaredě.Zítra půjde k mudře s náma.No a aby toho nebylo málo,tak nejstarší taky něco chytá...uvidíme zítra.
Jinak Pati už napůl leze po 4!!!Pěkně přešel z plazení na 4.Má 4 zoubky.Ale holky ty noce!Nechavála jste některá vyplakat mimčo a pak to bylo ok?Nevím,jestli mám do toho jít.Ale je to někdy napor,co ho položím,vlezu do postele,on sedí a chce náruč....Ještě dobírame antibiotika,má už zaroven probiotika,ale bříško citlivější bude,má i průjem,tak ho to asi draždí.
Tak všem marodům brzké zotavení a ostatním klidné přípravy na Vánoce!Pa.
Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 14655
12.12.2011 15:33:17
No u nas velke nemoci se nekonaji, ale ryma je casto. Minuly tyden s ni zacala dcera a dnes chropti i maly. Snad se mu to nerozjede ve velkem.

Vanocni nalada u nas zacina graduovat. Zaciname s vyzdobou, o vikendu chci s dcerou ostrojit stromek, v patek budeme pect ..... manzel si jeste udela vylet na lyze. Bohuzel mi zbyva i koupit dost darku.

Stihame i vanocni koncerty, moc se tesim 25 na Louskacka atd. atd.

Maly vali jen sudy, ale mudr rikala, ze ho to nemam nechat delat, protoze potom nebude lezt. No ja si myslim, ze i tak nebude, i kdyz na nem vidim, ze by se pohyboval uz rad.

Odpovedela jsem na jednu praci - 20hod tydne na dobu urcitou, na rok, snad bych to nejak zvladla, docela by se mi i chtelo, akorat ta dcerina prvni trida mi desi. Bude to boj se v lednu nekam dostat, do spadove skoly nechceme, byla jsem tam na dni otevrenych dveri a fakt hruza.
12.12.2011 12:50:44
Kopretinko - s vícero dětma to už tak bohužel je - spíš je zázrak když jsou v tomhle období obě zdravé. U nás Honzík chrchle, ale opět to přičítám zoubkům - roste mu 4. zub. No uvidíme. A já bohužel nemůžu skoro mluvit - mám to na hlasivkách. takže taky uvidíme jestli do vánoc nelehnem.
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 7319  [Dalších 6959 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.