| Kopretina + 2 čertíci | 107441 |
|
|
12.12.2011 12:41:44
Ach jo
, ve středu dobral antibiotika Vašík a dnes si pro ně byl Ondrášek Doufám, že se z toho do vánoc vyhrabeme.... Tak jsme se těšili na oslavu, až ji Ondrášek proležel v posteli ![]() |
| Kopretina + 2 čertíci | 107441 |
|
|
8.12.2011 10:44:49
Ahojky,
tak nám včera krásně nasněžilo. Ondrášek se těšíl, jak půjdeme o víkendu sáňkovat a teď leje a leje . O víkendu máme velkou rodinnou oslavu - Ondráškovi bude 14. 5let a mužíčkovi bylo včera 32. Už se moc těším. Už máme takovou tradici, že slavíme u tchánovců, dopoledne jedeme na Křivoklát na adventní trhy a odpoledne oslava .Vašík se od včerejška plazí, asi 3týdny válí sudy... Pořád nic nic a teď takové zvraty. Snaží se už zvedat i na kolínka, tak možná i poleze. A to nás před 14 dny posílali na rehabilitaci, že je málo aktivní = lenoch ![]() ![]() |
| .. | 67953 |
|
7.12.2011 21:36:29
ahoj holky,
tak moje Rozinka má 4 zuby, tak týden se pokouší sedět, už jí to hezky jde... ale nemůžu jí nechat nikde bez dozoru, protože starší ségry dvojčata, tříletý, jí mají jako panenku, milujou jí, ale tak moc, že by jí ublížili. Takže se ještě moc neplazí, ale kdyby měla prostor, tak by jí to šlo.. takže jí hodně nosím na rukách a v každé místnosti máme postýlku.) jo váží něco přes 8kg. |
| Bela76 | 40728 |
|
|
7.12.2011 13:38:17
Ahoj holky,
konečně hlásíme 1.zoubek, našla jsem ho v ponddělí při koupání a to na popud tchýně, která měla v podvečer malou na klíně a málá žmoulala sušenku sunarku a nějak to křuplo , nebrala jsem to v potaz, ale pak mi to nedalo a objevila jsem ho. Navíc jsem ušetřila, protože jsem vyhlásila rodinnou akci, kdo najde zub, tak dostane 500 korun , starší dcera byla nažhavená a kontrolovala každou chvílo , no ušetřila jsem, našla jsem ho sama, to bych měla dostat od manžela na šaty ne?![]() |
| Pája (Vojtíšek 09+Honza11) | 83902 |
|
|
7.12.2011 13:14:42
Zdravíme - včera jsme měli 8měsíční kontrolu - takže 9,66 a 71 cm. 3 zoubek na světě a od pondělka sedí.
![]() |
| Benka+3 | 111386 |
|
|
7.12.2011 11:33:40
Patinek už je lepší,veselejší.Ještě zachraplý.
jinak ještě klasiky nelozíme,ale plazí se krásně a rychle.Myslím,že se brzy začne stavět na nohy. |
| tygrickova | 76581 |
|
|
6.12.2011 12:01:43
Ahoj holky, teda koukám,že si pěkne užíváte !:( Hnusná nemoc fuj, přeji moc a moc brzské uzdravení !! My jsme taky namocní- ale jen rýmička, máme ji ob týden tak me to už pekne štve...
Jinak závidím spaní 12hod v kuse, u nás furt to samé cca 5x za noc :( ale naštestí hned spí,jen ho dám k sobě.. takže nikde netajtrdlíkuju :) ![]() U nás se leze o 106, dokonce si už začal stoupat a nasedává si, takže co nevidet začne sedet,z čehož mám radost, ovšem menší už z toho,že si stoupá, jelikož máme p,lovoučku tak mu to dost klouže a musím mu bejt stále na blízklu, jinak si natluče..začíná období pádů... Taky se hrozím stromečku, budeme ho muset dát nekam na vyvýšené místo, jinak by ho na sebe hned strhnul |
| Benka+3 | 111386 |
|
|
5.12.2011 18:45:31
Tak holky,vyfosovali jsme antibiotika,je to laryngo/bronchitida-JAK JSEM VĚDĚLA.
|
| Benka+3 | 111386 |
|
|
5.12.2011 10:02:31
Miso,začlo to jakoby chrapotem,pak ztěži dech,stěklavý-těžký kašel.Po 2 dnech odstoupil chrapot,ale stále né úplně,ale kašel už je produktivní,snad už né tak bolestivý.Laryngitida je proste hnus,hnusný,zvláště u malých dětí.Jsou tam i rizika,některé děti nemůžou až dýchat,davají se k léčbě kortikoidy-prednison,já musela dát 2x.
http://www.naseporodnice.cz/zdravi/laryngitida-zanet-hrtanu.php My se jdem připravovat k naší dr.Asi mi vynadá,že jsem nejela s malým na pohotovost.Snad už bude jen líp.Všem nemocnátkům rychlé zdravíčko! |
| Bela76 | 40728 |
|
|
5.12.2011 8:42:23
Holky s dětičkama, držte se! Zažila jsem u starší dcery, vím co to je
, i když nás to trápilo od 1 roku. My kromě 6 nemoci, jsme nic neměly, klepu, klepu Za to se musíme pochlubit, Bea začala spát celou noc 12 hodin v kuse (19.30 - 8h), no dnes se trochu pokazila, vrtěla se v postýlce 4.30, tak mi to nedalo, nakojila jsem a stále spí!!! A to tu mám holky úklidovou četu na čištění sedačky a koberce, takže je tu rachot . Nechápu, jindy musím chodit po špičkách, abych ji nevzbudila a teď toto![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.