Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
24.4.2012 17:34:19
Hm, tak dr taky nevěděla z čeho tak najednou, že jestli to nebude od ouška,když má víc jak týden rýmu a je dost dnes plačtivej. Do oušek se dívala, jenže jde tam blbě vidět, jedno má dobré, to druhé se jí nezdálo. Dala nám aspon recept na kapky do ucha a kdyby něco, tak rovnou na ORL do Třebíče,kde ležel Davča. Na angínu ani zápal plic to nevypadá,mě ujistila. Ted spinká a zítra zajdeme za naším pediatrem, ted jsme byli za jinou, náš už neordinoval. Uvidím, co řekne on. Já osobně vážně nevím, mě přijde, že ho tlačili hleny v žaludku, tak blil, ale že ta horečka tak najednou.
|
| Lei | 37503 |
|
|
24.4.2012 16:44:21
Tyjo, nakukuju jen - chudák Tadeáš, držte se
![]() ![]() .A zas mizím, akorát tohle jsem musela napsat...zítra zase zkouška...nestíhám, nestačím... ![]() . Zdravím všechny .Jo, M už ujde cca 6 kroků bez opory...posíláme si ji s mužem mezi sebou a ona má z toho Vánoce . |
| Bobík* | 31283 |
|
|
24.4.2012 15:33:36
Katka, moooc držím palce!
|
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
24.4.2012 15:20:10
Katko, pane boze, drzime palce. Doufam, ze to nebude nic strasneho. Drz se a at je Tadeasovi brzy lepe.
|
|
|
24.4.2012 14:58:36
Ach jo, během hodiny má Tadeáš skoro čtyřicítku, blije hleny, pofnukává od rána, takže jedem k dr. To nám to zase pěkně začíná
|
| maw | 84192 |
|
|
24.4.2012 13:18:15
Wis, v jiných kulturách nestříhají vlásky do křtin...
I když ty křtiny někde mají taky později... A já se teda jdu zastat Wis tentokrát, protože je velký rozdíl nechat dítě bahnit na chatě a nechat ho lítat na pískovišti ve městě, kde lidi nechají čůrat psy, o výrostkách nemluvím, a ještě tam člověk najde třeba střepy nebo jinej humus... Tkaže to bych taky byla opatrná. |
| Silva81+chlapeček | 104438 |
|
|
24.4.2012 12:41:47
Jejda, pry zkracovat zivot....tfuj, no tak to je hnus....ne, ne, neverim....(ale mraz mi prejel po zadech)....
![]() .....ja myslela, ze se to nema kvuli tem vlaskum....Maw - jj ja vim, zakryvaci, my koupime jen takove to umelohmotne s vikem, opravdove piskoviste bude mit az u nasich rodicu..... Mariko ty fotky - nadhera.... Tak priznam se, ze Patrik je chudak udrzovan tak nejak sterilne, ale chystam se to trochu zmenit. Ale tak je pravda ze my mame jen zatravnenou terasu, tam se takhle zprasit vlastne ani nemuze ![]() . Priznam, ze ja ho i venku dost uzkostlive hlidam. Zamyslim se nad sebou ![]() ![]() |
|
|
24.4.2012 12:23:45
A ještě k stříhání, my teda stále nemáme co. Stále jsme takové krásné skoro plešaťoučké miminko
Davča byl vlasáč od narození a taky jsem musela ofinu zastřihnout před 1.rokem. |
|
|
24.4.2012 12:21:09
ááá, už je tu živo
![]() Mariko, ![]() ![]() Já kdysi taky bývala úzkostlivá a bála se toho a ono a na písek né a aby nebyl špinavej apod., ale k dětství to patří a ono prozkoumat to vše za čista, prostě nelze. Tadeáš už taky na písku byl - veřejném, novém. Do pusy ho nestrkal, jen fascinovaně projížděl prstíkama tam a zpět a náramně se mu to líbilo. S dudlíkem neporadím, naposledy jsme měli ve 2měs. Jinak děkuju, kdo reagoval na tu kliniku, škoda, že neznáte, bych brala nějaké info.Ale drahou polovičku už jsem tam objednala, jsem zvědavá na výsledky. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.