Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
25.4.2012 17:14:47
Holky, tak doufám, že mě to věkem taky přejde. Jsem totiž žárlivá dost. Ne že bych dělala scény, lezla do mobilu a podobně. Spíš jsem z toho vždy špatná, smutná a strašně nervozní. Už teď vím, že až tu budu v pátek sama, budu si představovat, kde co, bude mi smutno a neusnu, dokud nepřijde. Samotnou mě mrzí, že taková jsem, ale nevím, co s tím.
Luci, kamarádku tu mám jen jednu (jinak hodně známých maminek na povídání v parku a tak), ale ta teď čeká druhé miminko a je na začátku těhotenství, takže jen spí a zvrací. Budu tu sama, napíšu sem a třeba si něco pustím... |
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
25.4.2012 13:32:28
Joll ja uz asi moc zarliva nejsem. Pokud chlap neco udelat chce takto udela a tva zarlivost bude ublizovat jen tobe. Ja uz po zkusenostech vim, ze s tim clovek proste nic neudela. Pokud ti bude druhy clovek chtit ublizit tak to udela a nestoji za to aby jsi zarlila. Takze si myslim, ze ve vasem pripade to je zbytecne. Udelej si vecer pro sebe. Nebo si domu pozvi nejakou kamaradku. Jinak to dela take hodne to, ze jsi s malou doma. Ja to mela stejne. Ted jsem uz otrlejsi
![]() |
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
25.4.2012 13:12:42
Joll, bývala jsem žárlivá a hodně. Ale to mě bylo kolem dvaceti a měla jsem jiného partnera. Tak ti nevím, jestli jsem teda zestárla a žádlím mín, nebo je to jiným partnerem
(to že jsem zestárla je jisté) |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
25.4.2012 12:24:39
Ahojky,
snad bude Tadikovi brzy lépe. Chudáček malej, ty nemoce mu fakt dávají zabrat. Katuš a před tebou klobou dolů, zvládáš to s klukama skvěle! U nás se udělají samotné tak tři krůčky,ale ještě se dost bojí, takže spíš chodí za ruku, nebo s chodítkem. Jsem zvědavá, kdy vyrazí sama. Už se na to moc těším. Wis,myslím,že máte vymyšlené faj dárky, které bude Páťa dlouho využívat. Určitě lepší než hromada blbinek, Kdyby jsme měli větší balkon, také by se lépe vymýšlelo. K tchánovcům to moc nemá cenu-vidíme se tak jednou za 14dní a do Štítů jezdíme cca 1x do měsíce... Ještě jsem se chtěla zeptat, jste žárlivé? Já strašně a už teď mám trauma z toho, že D. nejpíš půjde v pátek na sraz bývalých studentek ![]() ![]() ![]() |
|
|
25.4.2012 12:04:17
Bobíku, přesně, nejlepší je když je i ten dekl z plastu a můžete použít oboje , jedno na vodu, druhé na písek. A zelená je pěkná barvička.
Tak T. mi usnul v náručí, dala jsem do postele a asi mu zas teplota leze nahoru, uvidíme. No mám radost zítra potřebuju jet s D. do Jihlavy na alergo, v pátek jsem měla jet do Brna a v sobotu jeho oslava narozenin, chjo. |
| Bobík* | 31283 |
|
|
25.4.2012 11:03:33
Wis, my máme zelené plastové a vyzerá super. Kúpila ho P. krstná mama na narodeniny, lebo sme si ho priali. Dá sa naplniť jedna strana pieskom a druhá vodou, lebo obe polovice sú rovnako vysoké, takže super
![]() |
|
|
25.4.2012 10:36:45
Tak nevím, co to včera bylo za haluz, ale dnes je úplně bez teploty, jen teda dost zahleněnej, tak nevím, jak to z něj dostat, už takhle pokašlává a teče z nosu 10dní
Našemu dr jsem volala, telefon nebere, tak nic, no nevadí, si nějak poradíme. Stejně by zas radil nějaké sirupy,které do něj nedostanu a jsou k ničemu.Wis, my měli kdysi plastové žluté, mušky na to vůbec nešly, kupodivu. Je pravda,že dělají takové křiklavé barvy, ale zase si v tom představ ten písek Není špatná i zelená barva jako travička. V reálu to fakt není taková hrůza, i když dřevo je hezčí, to je jasný. Zase do plastu můžete dát místo písku i vodu a kolik je pak zábavy naši kluci to milovali.No a k chození. Nedávno si tu Marika stěžovala, že jsou poslednáčci, bych teda neřekla. Poslednáček je náš Táďula. Ten má rok příští týden a nechodí, sice všude stoupá,ale ani neobchází nábytek a lezení máme stále jako tulen, žádný po čtyřech, i když občas i po čtyřech vystartuje, ale neudrží se a zase se plácá. |
| Silva81+chlapeček | 104438 |
|
|
25.4.2012 9:06:50
My jsme vcera vybirali to piskoviste a nevim, jestli teda nakonec bude, ja nevim, proc ta piskoviste musi vsechna delat v tak hroznych kriklavych barvach....proc proste nemuzou udelat neco nenapadneho
ja vim, nejlepsi by bylo drevene, ale potrebujeme se dnem, tak nevim.... |
| Silva81+chlapeček | 104438 |
|
|
25.4.2012 9:03:14
Ahoj - Katko, co Tadik? Je mu lip?
![]() Lei - M. je sikulka Patrik udela zatim jen par krucku za ruce, ale hlavne chodit proste jeste nechce....![]() |
| Bobík* | 31283 |
|
|
24.4.2012 20:19:12
Kati, dúfam, že to všetko bude o.k.
My sme mali oslvu narodenín 14.4. a všetko dopadlo fajn, fotku sú na FB. Malá dostala len to, čo som chcela... teda pieskovisko plastové zakrývacie aj bazén môže byť, kolobežku s držiakom a s hracou hudbou, hojdačku a kreatívne kocky..... a my sme jej kúpili odrážadlo, ale nedočiahne ešte poriadne na nožky, tak z neho spadla.... |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.